שלום יקירתי, אנא קראי את ההוראות לרקע על החלום שכתובות בכניסה לפורום. מה שכתב זה בסדר אבל ממש לא מספיק.אני בת כ 60.לא עובדת.חלמתי את אבי ז"ל שנפטר .אני באוטובוס ואני רואה אותו .נותנת לו נשיקה והוא אומר לי מישהו נתן לי מספריים קחי שיהיה לך.
מה זה אומר?
תודה רבה
שלום יקירתי, אנא קראי את ההוראות לרקע על החלום שכתובות בכניסה לפורום. מה שכתב זה בסדר אבל ממש לא מספיק.
כתבי גם מה היה טיב הקשר ביניך ובין אביך. האם הוא כבר נפטר ( זה לא היה ברור) ומתי.
מה מעסיק אותך בימים אלה? האם היו ארועים שעוררו את החלום? אחרי שיהיה רקע, אוכל לחשוב על פרוש הולם. כרגע יש לי רק השערה לא מספיק מבוססת. כל טוב!
תודה על התגובה! החלום אומר לך שעלייך לפעול ולצאת בכוחות עצמך. המספריים מסמלים מכשיר שאת מפעילה. תחשבי מה את יכולה להפעיל -כדי לצאת מהמצב לא בהכרח מכשיר של ממש אלא פעולה. ( מעבר דירה, חיפוש עבודה , התנדבות, שיחה עם חברה טובה ) היי קשובה למה שנקרה בדרכך. אולי תמצאי בעצמך את "המכשיר" שיעזור לך לשנות את המצב, אולי יעלו לך רעיונות. אם תראי בזה מסר מאביך, יהיה לך יותר קל להתחיל לפעול.זה נכון.גם אימי ז"ל נפטרה לפני כמעט 3 שנים .אני המון חושבת עליהם ומתגעגעת נורא!הם כל הזמן בליבי.יכול להיות שאני חווה דיכאון בזמן האחרון והוא רוצה שאני ייצא מזה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.