שלום מיטללל
הרקע לחלום הוא אכן טוב, אבל חסר לי רקע עלייך כפי שכתוב בהוראות בכניסה לפורום החלומות. גיל, סטטוס משפחתי, עיסוק, שאיפות. לא צריך לספר דברים אישיים או סודות, אלא מה שאפשר לספר. זה יעזור לי בפרוש גם לחלומות הבאים. מכל מקום, ניסיתי לפרש את חלומך גם בלי הפרטים הנחוצים הללו, ותשלימי אותם אם תרצי בתגובה לפרוש שלי, או אפשר גם בפרטי, או אפשר - בחלום הבא שלך.
חילקתי את החלום לשלושה חלקים וכל חלק הוא גם הוא חלום נפרד ומסר נפרד בפני עצמו. תחילה אני מעתיקה את החלום על שלושת חלקיו. בהמשך למטה, יגיע הפרוש לחלום.
חלק א – את מחנה את מכוניתך
היי, חלמתי שאני נוסעת לטיול עם האקס שלי והילדים. חלק מהנסיעה באוטובוס קבוצתי וחלק באוטו שלי. כשהגענו למקום באוטו שלי חיפשתי חניה ואז מצאתי עשיתי רוורס על מנת להגיע לחניה, הוצאתי שמיכה לבנה הנחתי אותה על הכביש וחניתי עליה.
חלק ב – חצר הוילה
הגענו לחדר שלנו וזה היה מין וילה עם חצר והכלב שלי שנפטר לפני שנה וחצי היה איתנו ואני יודעת בחלום שהוא חולה אבל הוא רץ והיה שמח ונראה טוב ואני אומרת ג׳וני כבר לא חולה הוא נראה ממש טוב. ואז בא גור של חתול שחור עם קולר עבה אפור והתיישב לנו בכניסה ליד ג׳יני ואז אני רואה שיש לחתול בעורף קרציות נפוחות שמצצו לו דם ואני מזיזה את ג׳וני שהקרציות לא יעברו אליו ומבקשת מהבת שלי שתוציא לחתול את הקרציות.
חלק ג - הנסיעה לים באוטובוס
בחלק השני של החלום אנחנו באוטובוס ונוסעים ליד הים ורואים מהחלון של האוטובוס להקת דולפינים שוחים ואני מתלהבת ומראה לילדים
ומישהו מהקבוצה באוטובוס שהוא שכן ילדות שלי שלא ראיתי אולי 20 שנה אם לא יותר אומר לי שהחבר׳ה באוטובוס נוסעים לשחק כדורעף.
הפרוש שלי לחלומך:
חלק א – החלום נפתח במשפט " היי, חלמתי שאני נוסעת לטיול עם האקס שלי והילדים"
אבל ... בכל החלום הזה האקס והילדים אינם מופיעים כלל! חלק א מתאר את החנייה שלך עם האוטו במגרש החניה, זה הכל.
את מחפשת חניה, מוצאת חניה, עושה רוורס כדי לחנות (אני מניחה שזה כדי שיהיה לך קל לצאת מהחניה) , מוציאה שמיכה לבנה נקיה של הבן שלך, (אולי בנך מהאקס?) ופורשת אותה במקום החניה ומחנה עליה את מכוניתך.
החלק הזה מראה שאת מרגישה בודדה, נוסעת עם האנשים הכי יקרים בעולם, אבל הם נוכחים נפקדים. את רוצה יציבות וקביעות ( חניה!!) את רוצה משבצת חנייה משלך. בחלום את מוצאת משבצת כזאת. אבל היא לא שלך פרטית. השמיכה הלבנה שאת פורשת על הכביש השחור והמלוכלך, מסמלת את בעלותך על המקום בחניה אף אחד לא חנה עליה קודם. השמיכה הנקיה, מסמלת מקום נקי, טהור, חדש, ומוכן לחנייה ממושכת, ליציבות. לא עם חנייה כזו צחורה... לא צריך לנדוד יותר בדרכים. השמיכה של הבן, מסמלת את העוגן שנותן לך הבן הזה בחיים. במציאות השמיכה הלבנה, התלכלכה משתן החתולה החדשה. בחלק ב' יגיע גם מוטיב ( לא נעים ולא נקי) של חתול שחור.
אבל לא הכל לבן בקטע הזה... במעמקי ליבך, את לא ממש בטוחה שהגעת או תגיעי, למנוחה ולנחלה... כלומר לחניה הקבועה. את חונה ברוורס! כלומר חניה אחורית. העבר עדיין מפריע לך. מכאיב משהו. ואת חונה כך – כדי שתוכלי לצאת מהר החוצה ( לברוח?) מהחנייה הזאת, על כל צרה שלא תבוא. את חוששת שגם אם יהיה בן זוג חדש, הקשר יתנתק לאור מה שקרה בעבר. אינך יכולה לבטוח עכשו, כשהכל טרי, בחניה המצויינת שמצאת לך. אפילו אם כיסית את הכביש בשמיכה לבנה. הזיכרונות הקשים, האכזבות, מכוסים בשמיכה לבנה אבל הם נמצאים מתחתיה.
חלק ב- נפתח כך: "הגענו לחדר שלנו וזה היה מין וילה" הגענו – מי הגיע? אין שום אזכור גם כאן לא לאקס ולא לילדים. ומי נמצא שם ? לא אנשים אלא ידידיו הטובים של האדם ושלך בפרט.
גם בחלק הזה יש "חניה" הפעם - זה חדר בוילה אבל... האומנם? כל הסצנה מתרחשת בחוץ! בחצר! אתם לא נכנסים לשם. ואת בעצם לבד בחוץ (!) עם הכלב והחתול. עד כה גם בחלק א' וגם בחלק ב' - גם אין ממש נסיעה לטיול, אלא נסיעה לצורך עצירה, מנוחה, חניה, מקום. גם כשהגעת למלון... המלון אינו זמין לך, אינך נכנסת אליו לנוח.
פתאום מסתבר שהכלב שלך ז"ל איתך. הוא משתובב בשמחה בחצר ואת אומרת (למי? -לעצמך!) שהוא נראה טוב, אבל את יודעת שהוא חולה. הרגע הקסום הזה, נקטע באיבחה אחת כשפתאום מופיע ומפריע ...חתול שחור עם קולר אפור עבה, מלא קרציות שמנות בעורף, סכנה לכלב האהוב !
זה החתול השחור שעבר ביניך ובין האקס והפריד אתכם לעד, והקרציות שלו (מחלת הסרטן) עוד עלולות למצוץ את דמו של ג'וני הכלב ( ואת דמך שלך!) שגם הוא נטש אותך לעד ואין לך נחמה מאובדנו . בסצנה הזאת – את מפרידה בין הכלב לחתול השחור... שלא יזיק לכלב די לך בפרידה קשה אחת. יש כאילו משאלה בדיעבד – שהכלב הבריא יחיה עוד... שלא ייפרד גם הוא ממך. כאילו החזרת בחלום את הגלגל אחורנית ( סדר הזמנים, אינו חשוב כאן, בחלום.)
לחתול השחור, יש על העורף לא רק קרציות, אלא גם קולר עבה אפור. אם הקרציות מוצצות דם עד מוות, הקולר מסמל טבעת חנק אפורה ( סתמית? חסרת חן? חסרת גוון ?) עבה, החונקת את צווארך. (הפרידות שעברת והבדידות וחסרונם של הרגעים הצבעוניים בחייך, שאת חווה עם ניתוק האקס ממך ומבנו, וגם מאובדן הכלב, אהבות חייך).
בחלום את מבקשת מהבת לפלות קרציות מהחתול. וזו הפעם הראשונה ואחרונה שאחד מילדייך מופיע כדי לעזור. לבת יש תפקיד בחייך – היא עוזרת לך להתגבר על הקשיים וגם על אובדנם של האקס והכלב האהובים.
החתול השחור של חלק ב והשמיכה הלבנה של חלק א – קשורים זה בזה. הם מציינים שאת קצת רואה את החיים בצבעי שחור ולבן, עם מעט מאוד גווני אפור ( קולר החתול) ואין בחלום שום צבע אחר, חי ובוהק. חסרים צבעים בחייך. השמיכה הלבנה כובסה משתן החתולה במציאות החתול השחור בחלום, הוא חתול רחוב מזוהם. החלום אומר לך שאכן צריך לנקות את החתולים השחורים המזוהמים שבחיים (ולהפוך אותך לבלתי מזיקים).
חלק ג – בחלק הזה, סוף סוף אתם בטיול והילדים איתך! לאן נוסעים?? למשחק כדורעף או לים לראות דולפינים מהחלון?? אולי גם וגם?
החלק הזה הוא אופטימי, יש בו שביב שמחה! אתם נוסעים לשחק כדורעף! המשחק השמח יעיף הלאה, את המועקות המתגלגלות ( =הכדור) להן זמן רב! (השכן המבוגר יודע! יש לו ניסיון חיים). מועקות יש להעיף ולהתגבר עליהן.
האוטובוס נוסע על יד הים. הים רחב הידיים, הוא החופש, העתיד, המרחבים, העולם, מקום ללא גבולות, מקום של חופש ושל נופש. ובים את רואה מהחלון, מתרוצצת לה להקת דולפינים! חיות חופשיות שמחות ועליזות, כפי שאת היית רוצה להיות (ואולי לשחות בחברתם!) את מראה לילדים את הדולפינים, המסמלים את החופש ואת השמחה שבטבע ובעולם כולו. בחלק ב' התרוצץ חופשי בריא ומאושר הכלב שלך. כאן , הדולפינים שוחים, דולפינים בריאים. הדולפינים מסמלים גם צחוק ושמחה, בזכות החיוך הנצחי של פרצופם! את אולי עצובה בתוכך, אבל מנחילה לילדים אופטימיות ומלמדת אתם לבחור בחיים שמחים, למרות הקשיים.
אודה לך על תגובתך לפרוש. למה התחברת ולמה לא התחברת. ככה אדע שאכן קראת את הפרוש. אני לומדת מתגובות החולמים.