חלום

שלום, חלמתי בלילה שאני בהריון מחבר ילדות ויש לי בת בבטן ואני יושבת עם האקס שלי ומדברת איתו ומנסה לנשק אותו, הוא לא מנשק אותי בחזרה. אני לא אומרת לו כלום לגבי ההריון ואוכלת פסטה.

אני בת 41, פרודה מאב בני שהוא בעצם האקס בחלום. מנסה לשקם את המשפחה ללא הצלחה. הידיד בחלום שממנו אני בעצם בהריון הוא חבר מגיל אפס, גדלנו יחד אף פעם לא היה משהו רומנטי בינינו וגם לא יהיה.

אלישבע777

Well-known member
הפרוש לחלום על ההריון

שלום מיטללל,

הריון בחלום מסמל בדרך כלל פרוייקט חדש. משהו שמתהווה ועומד להיוולד. תוכניות לעתיד, תקוות ושאיפות שצריך להגשים (וגם כמובן כמיהה לילד).

לא כתבת לי ברקע אם יש איזהו שהוא פרוייקט שאת עוסקת בו כרגע או לפחות מתכננת אותו, לכן אני מסתמכת על הרקע שנתת בחלום זה ובקודם.

הפרוייקט שלך הוא להחזיר אלייך את אהובך וזה מה שאת עושה בחלום, אבל גם בחלום את יודעת שזו משימה בלתי אפשרית והוא לא ייענה. ואכן לא נענה. הבת ברחמך היא הפרוייקט הבלתי מושג שלך. הבת אינה ביתו, היא לא תקרב אותו אליך, וגם לא ההריון שלך. הבת היא ממישהו שאין לך קשר איתו ובעצם – אין לך יחס אליה. היא אינה ילדה רצויה במיוחד. ההריון אינו גורם לך סבל אבל גם אינו משמח אותך. ההריון סתמי כמו ידיד העבר שלא היה לך קשר רומנטי מעולם. גם בחלום הקודם – הופיע שכן שלא ראית עשרים שנה. יתכן שהאנשים הללו מסמלים משהו בעבר, שחלף – ואין לו קשר להווה. משהו שהיה ונעלם ולא ישוב לתחיה. כך גם הקשר עם האקס – הוא שייך לעבר, הוא לא ישוב לתחיה, אינך ממלאת תפקיד בחייו, הוא ניתק קשר עם התינוק שלכם ובוודאי שההריון הנוכחי כלומר הפרוייקט שלך להחזיר אותו אלייך - לא יתגשם. ההריון הוא שלך, אבל הבת אינה שלו .

אפשרות נוספת - יתכן שהבת היא את עצמך... את מרגישה חלשה ולכודה כמו עובר ברחם וגם לא שייכת לאף אחד.

הפתרון הוא – להמשיך את החיים כרגיל. לאכול פסטה ולשבוע... אין טעם במאבק ואין טעם לגלות סוד ( הריון), כלומר לגלות או להראות לאקס על כך שאת מתגעגעת ורוצה שהוא יחזור. הפרוייקט הזה – כובל אותך לעבר, סוגר עלייך ואינו עומד להיוולד ולא יחזיר אותך לימים טובים יותר.

החלום קורא לך להמשיך את חייך ולא לכבול אותם בתוך מקום צר. לצאת לאוויר העולם ולהגשים פרוייקטים בני קיימא, אמיתיים, משביעים ( - פסטה), חשובים להווה ולא לעבר. לא להישאר בעבר ולא להישאר עובר ברחם! ללדת פרוייקטים ולהיוולד מחדש ולגדול!

אשמח למשוב על הפרוש, מה מתאים ומה לא ואם לא מתאים – אולי תמצאי בעצמך את הפרוש הנכון.

היי, קודם כל תודה רבה 🙏
חלו שינויים מהחלום הקודם. הוא חזר לקשר עם התינוק שלנו. לא יודעת אם זה משנה משהו בפירוש של החלום.

אלישבע777

Well-known member
היי, קודם כל תודה רבה 🙏
חלו שינויים מהחלום הקודם. הוא חזר לקשר עם התינוק שלנו. לא יודעת אם זה משנה משהו בפירוש של החלום.
הי מיטללל, אכן בשורות טובות והתגשמות החלומות! כל חלום נכון לאותו יום. אם חלו שינויים, הוא כבר לא רלבנטי. לכן חשוב לשלוח חלום באותו ולפרש אותו כמה שיותר מהר. יתכן שהשינויים הדרמטיים, יגרמו לך לחלום חלום עדכני יותר. שמחתי לקבל עדכון. תחל שנה וברכותיה! בריאות, והגשמת כל החלומות הטובים!

את כמהה למשהו חדש ולא יכולה להגיע אליו כי יש משקעים מהעבר, ואת מתקבעת בתוך הצרכים החיוניים של השגרה כמו לחם.

למעלה