חלום

Omer_Shan

New member
חלום על תינוק שבהתחלה נראה רגיל, אחרי תקופה נראה לא בריא, והוא מת , אני מרגיש כשהוא מת רגשות אשם כבדים.

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
חלום על תינוק שבהתחלה נראה רגיל, אחרי תקופה נראה לא בריא, אני משקה אותו במרק רותח מאד והוא מת בעקבות השתייה של המרק, אני מרגיש כשהוא מת רגשות אשם כבדים.

רקע: מצפה לילד, ההיריון בתחילת הדרך.
שלום עומר,
כדי לפרש היטב את החלום, דרוש מעט יותר רקע. ובעיקר: מה עורר את החלום הזה (אירועים, מחשבות),מה העסיק (או מעסיק) אותך בימים שקדמו לחלום. רצוי להוסיף גיל, סטטוס. כל חלום הוא ייחודי לכל אדם ולמה שעובר עליו. החלומות הם סמליים ואינם נבואיים. למרות זאת אנסה לפרש את החלום כהבנתי ואתה תגיב לפרוש ותוסיף את הרקע החסר, כדי שיהיה לי קל לפרש חלומות נוספים שלך.

Omer_Shan

New member
תודה אלישבע,

לא היו אירועים מיוחדים לפני, למעט הנושא של הטיפולים שמעסיק אותנו.
מקווה שעוזר...ותודה רבה מראש

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלומך על מות התינוק

כפי שכתבתי חסר לי רקע מתאים לפרוש הולם ומפורט יותר. אשמח את תשלים אותו לפי מה שכבר כתבתי לך.

תינוק בחלום הוא פרוייקט שאך נולד והוא עדיין בשלבים ראשונים של התפתחותו (פרוייקט עסקי ,בניית בית, וכדומה, או מערכת יחסים בינך לבין בן/בת זוג או מישהו אחר)

הפרויקט שלך צריך טיפול הולם כדי לגדול ולצמוח. צריך להשקיע בו ( בחלום -הזנה), אבל הטיפול שלך כושל! אתה מאכיל את התינוק הרך במרק ( לא מתאים לתינוק כלומר פרוייקט קטן) ולא זו בלבד, אלא המרק רותח! במרק הרותח שורף לך את הפרוייקט והוא נכשל (מת). אין פלא שאתה מרגיש אשם בכישלון. כנראה שהפעולות שלך למען הפרוייקט לא היו מתאימות לגילו ולגודלו של הפרוייקט וגם היתה כאן אולי איזו רשלנות מצידך בפעולות שנקטת ( המרק היה רותח).

החלום כמובן אינו אומר דבר על התינוק שייולד לך במזל טוב. החלום הוא סיפור בסמלים ( תמונות) הניזון מאירועים עכשוויים, הוא משקף את ההווה ואת מה שמעסיק אותך עכשיו ולא מה שיקרה בעתיד.

אשמח על חוות דעתך על הפרוש מה נכון ומה לא.

Omer_Shan

New member
תודה רבה אלישבע, זה נראה לי מאד מדוייק, יש לי פחדים שהתינוק לא יהיה בריא (חששות שלי סובייקטיביים)

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
תודה רבה אלישבע, זה נראה לי מאד מדוייק, יש לי פחדים שהתינוק לא יהיה בריא (חששות שלי סובייקטיביים), אבל גם בעבודה אני בתפקיד ניהולי חדש יחסית וייתכן שזה גם משפיע.
תודה על התגובה! אפשר לפעמים להזמין חלומות. לפני השינה, תחשוב על משהו טוב! לפעמים זה עוזר.

למעלה