חלום ...

נעמה283

Active member
היי אלישבע מה שלומך ?
הלילה... יותר נכון הבוקר חלמתי ש...
אני ביחסים אינטימיים עם הידיד ...
ואז הוא נוגע בשדיים שלי ומנשק ...ואומר לי שהוא אוהב אותן... אני מתעצבנת !
אני אומרת לו מה זה מה שרצית ממני ,השדיים שלי ...?
ואז הוא מפתח שיחה ומנסה להגיע לרגשות שלי ולדובב אותי ואני לא בדיוק מדברת ...
רקע ,לא חשבתי עליו . מה שכן יכולה לומר שהוא היה מנסה לדבר איתי והייתי מתביישת תמיד ולא מביעה את עצמי , רק אולי לקראת סוף הקשר קצת נפתחתי .
בקשר בינינו לא היו יחסים אינטימיים כלל ולא מגע .
אשמח לפתרון .

אלישבע777

Well-known member
שלום נעמה,

הפרוש שלי לחלומך על קשר אינטימי עם הידיד

החלום הוא כמובן מלוי משאלה לעבר. היה ביניכם קשר עמוק, אבל הוא לא היה שלם ללא הקשר האינטימי שבין גבר לאישה. אבל בחלום הזה מתגלה פן חדש שלא קרה במציאות תחילה- הוא מאוד רוצה בקשר הפיזי ביניכם ומתרכז רק ובגופך. וקצת נראה שהוא רוצה רק בזה, והעניין מעצבן אותך בצדק.

אחרי הנזיפה שלך, הוא מנסה לפייס אותך בשיחה ולהראות שלך שאת כן מעניינת אותו. וזה – עוד מילוי משאלה בחלום הקצר הזה. הקשר שלכם היה נפלא משום שהוא היה מעמיק כל כך , אבל גם מפוספס כל כך... ועל כן הוא חוזר כל כך הרבה פעמים בחלומות שלך. החלומות מנסים לתקן את העבר...

מה שמעניין זה – שבסוף החלום כשמבוקשך ניתן לך והוא מפתח שיחה ומנסה לדובב אותך- את שותקת! וכאן החלום נגמר – בשתיקה, ללא רגשות! לא שמחת כשמשאלתך התגשמה ולא הצטערת כשהתעוררת וזה היה רק חלום ולא מציאות. השתיקה הזאת שלך – היא הריקנות הרגשית שלך לפחות אז.. את לא נפתחת אליו ולא הרשית לעצמך לצעוד קדימה איתו ( אולי בגלל התנגדות אימך). ובסוף הקשר הסתיים בחלל עמוק - בור בנפש, ובשתיקה. אבל השתיקה שלך רועמת ומכרסמת את ליבך ללא הרף.

החלום אומר לך שאת העבר אפשר לתקן בחלומות אבל לא את ההווה. והשתיקה שלך בחלום – מראה שאין לך מה להגיד! את יודעת שאי אפשר לתקן את מה שלא היה! החלל העמוק שהוא השאיר – התמלא קצת בחלום הזה ובחלומות אחרים, אבל... זה רק בחלום. במציאות לא ניתן למלא את חללי הנפש. לכן החלומות מהסוג הזה חוזרים כל הזמן. וכשהם חוזרים – גם כשהם חלומות טובים ( כמו החלום הזה), לפי דעתי - הם רעים! כי הם גורמים לך להצטער כל פעם מחדש, על מה שלא קרה ביניכם! נכון שלא כתבת שהתעוררת בצער, אבל עצם החלימה עליו – היא המצערת.

נעמה283

Active member
תודה אלישבע
התעוררתי באמת עם מצב רוח מאוד רע ועצובה ...
אני חושבת שאני לא התקדמתי איתו כי לא התחברתי אליו ברמת הנשמה ... ולכן לא ראיתי אותו כפרטנר לחיים , ולא רציתי לילה חד פעמי איתו כי הוא היה חשוב לי ולא רציתי להרוס את הקשר ... הוא כן רצה להיפתח יותר אבל בשבילו היה מאוד חשוב המגע ואני לא הייתי מוכנה... אצלו הכול מהיר ... אצלי הקצב איטי יותר , למרות שהוא מבוגר ממני בכמעט 15 שנה ... עדיין יש לי רגשות מאוד חזקים אליו ואני מתגעגעת...

תודה על הפירוש !

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
תודה אלישבע
התעוררתי באמת עם מצב רוח מאוד רע ועצובה ...
אני חושבת שאני לא התקדמתי איתו כי לא התחברתי אליו ברמת הנשמה ... ולכן לא ראיתי אותו כפרטנר לחיים , ולא רציתי לילה חד פעמי איתו כי הוא היה חשוב לי ולא רציתי להרוס את הקשר ... הוא כן רצה להיפתח יותר אבל בשבילו היה מאוד חשוב המגע ואני לא הייתי מוכנה... אצלו הכול מהיר ... אצלי הקצב איטי יותר , למרות שהוא מבוגר ממני בכמעט 15 שנה ... עדיין יש לי רגשות מאוד חזקים אליו ואני מתגעגעת...

תודה על הפירוש !
את מתגעגעת לעבר שלא קיים. רק בזיכרון המתעתע שלנו, כמו רבים מאיתנו. תמיד פעם היה יותר טוב.
את מגלה עכשו ( אולי בזכות החלומות?) כמה אתם בעצם לא מתאימים. וכך זה היה וכך זה יישאר. אז לא פספסת שום דבר.

למעלה