חלום

חולמת400

Active member
הי אלישבע
חלמתי הלילה חלום לא מובן אשמח לתובנות.
בחלום אני רואה את הידיד עם אשתו לשעבר מצטלמים ,אני רואה את התמונה ומסתכלת. היא לא נראית כמו אשתו אבל דומה לה ,יותר יפה קצת ויותר צעירה , אין לי שום קשר לאשתו ולא ראיתי אותה רק בתמונות בפייסבוק . בחלום אני מסתכלת על התמונה ואני מתבוננת בפנים שלהם הם נראים זוג רגיל אבל הוא נראה לא מעוניין . בהמשך היא אשתו יוצאת לצילומים של דוגמנות, לא ברור למה, היא לא יפה גם בחלום , אישה ממוצעת ולא נראית דוגמנית. אפילו אחרי השיפוצים בחלום... היא פשוטה. ואז אני רואה שהם יושבים לדבר והוא בא אליה בטענות שהיא לא מספיק טובה בשבילו והיא מתחילה לבכות. כל החלום אני מתבוננת על הסיטואציה ביניהם. אני רואה גבר מאוד יפה גבוה והיא פשוטה ,במציאות הוא נאלץ בכוח להתחתן איתה כי היא נכנסה להריון בטעות והוא לא רצה בה אבל נישא אליה בגלל אילוץ של שני ההורים שלהם. בהמשך אני חולמת אותה עומדת לבד ורועדת, היא לבושה בלבן ורזה מאוד. במציאות היא שמנמנה ... רקע, לא חשבתי עליו לעומק אבל מידי פעם יש מחשבות פה ושם כמו תמיד ... אשמח לשמוע מה החלום מסמל ... והאם היא זו באמת אשתו ...
דבר נוסף שהיה בחלום לקראת הסוף. הוא טען שהוא נפרד ממנה בגלל שהיא התחילה בקריירת דוגמנות וזה הרס להם את הנישואים היא פחות ייחסה אליו תשומת לב ולא הייתה אישה טובה עבורו . במציאות אין לי שמץ למה הם נפרדו ,אבל הוא כן קילל אותה שדיבר עליה בפניי, גידף את שמה וכו' . טען שהוא שונא אותה ...

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
הי חולמת

גיליתי לפתע חלום שלא פרשתי לך... מיום 6.1.23

הפרוש שלי לחלום על הידיד ואשתו

החלום הוא מילוי משאלה. זה מה שהיית מייחלת שיקרה לו, אם כעונש עבורו ואם כברכה עבורך. בחלום את משווה את אשתו אלייך. מה יש בה שאין בך? שום דבר! היא בכלל התחתנה איתו באילוץ מהוריה ( כמוך!) והיא אולי דוגמנית, אבל ממש לא משהו מיוחד. אבל מה שהכי טוב בחלום שמופיע במקומות שונים, זה מערכת היחסים ביניהם. בהתחלה הם זוג רגיל, אחר כך מתגלה שהוא לא מעוניין בה. בסוף הוא מתוודה לפניך שהקריירה שלה הרסה את הנישואין, כי זה היה על חשבונו ובסוף בסוף הוא – קילל וגידף ואמר שהוא שונא אותה. בקיצור, כל הזמן יחסו אליה מתפתח לרעה וגם המראה שלה הולך ונעשה פחות ופחות נאה ומושך. בסוף היא רק צל של עצמה- רועדת בלבוש לבן ( שמלת כלה) אבל רזה להחריד. היא זכתה בגבר החלומות ועכשו סוף סוף הוא נוכח לדעת שזו זכיה מהגיהינום!

כמובן שהחלומות אינם מראים אנשים אמיתיים והם גם אינם נבואיים. כל האנשים הם כפי שאנו רואים אותם בדמיוננו או היינו רוצים לראות אותם כך. חלום של מילוי משאלה, נותן איזו שהיא תקווה או נחמה שאולי הוא חלום נבואי...

אשמח לחוות דעתך על הפרוש.

חולמת400

Active member
הי חולמת

גיליתי לפתע חלום שלא פרשתי לך... מיום 6.1.23

הפרוש שלי לחלום על הידיד ואשתו

החלום הוא מילוי משאלה. זה מה שהיית מייחלת שיקרה לו, אם כעונש עבורו ואם כברכה עבורך. בחלום את משווה את אשתו אלייך. מה יש בה שאין בך? שום דבר! היא בכלל התחתנה איתו באילוץ מהוריה ( כמוך!) והיא אולי דוגמנית, אבל ממש לא משהו מיוחד. אבל מה שהכי טוב בחלום שמופיע במקומות שונים, זה מערכת היחסים ביניהם. בהתחלה הם זוג רגיל, אחר כך מתגלה שהוא לא מעוניין בה. בסוף הוא מתוודה לפניך שהקריירה שלה הרסה את הנישואין, כי זה היה על חשבונו ובסוף בסוף הוא – קילל וגידף ואמר שהוא שונא אותה. בקיצור, כל הזמן יחסו אליה מתפתח לרעה וגם המראה שלה הולך ונעשה פחות ופחות נאה ומושך. בסוף היא רק צל של עצמה- רועדת בלבוש לבן ( שמלת כלה) אבל רזה להחריד. היא זכתה בגבר החלומות ועכשו סוף סוף הוא נוכח לדעת שזו זכיה מהגיהינום!

כמובן שהחלומות אינם מראים אנשים אמיתיים והם גם אינם נבואיים. כל האנשים הם כפי שאנו רואים אותם בדמיוננו או היינו רוצים לראות אותם כך. חלום של מילוי משאלה, נותן איזו שהיא תקווה או נחמה שאולי הוא חלום נבואי...

אשמח לחוות דעתך על הפרוש.
תודה

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
תודה שעניתי ,באמת חיכיתי לחלום הזה ...
אני חושבת ממה שקרה ביניהם זה שהוא התחיל לחפש ריגושים והיא התיישנה ... והוא גבר שצריך חידושים כל הזמן וכן היא הייתה מאוד עסוקה בקריירה , במציאות היא מאוד לא יפה והוא גבר יפה ... עד עכשיו למרות שמתקרב לגיל מבוגר... הוא הודה בפני שרצה לשאת אישה יותר צעירה לכן התגרש .. הוא זה שלא רצה להתחתן כי היא נכנסה להריון לא מתוכנן ,היא היתה סתם עוד כיבוש מבחינתו אבל ההורים של שניהם היו מהדור של פעם ... נכון החלומות הם בתת מודע שלנו לרוב ...תודה על הפרוש ...
הי חולמת,
התגובה שלך אינה קשורה לפרוש החלום. כי היא מתארת מציאות.
החלום נובע ממעמקי הנפש ומראה לנו או כיצד היינו רוצים לעצב את המציאות, או להפך- כיצד להימנע מהמציאות הקשה. החלום הוא תמיד מנקודת מבטנו והוא משתמש בחומרים אמיתיים או בדויים, כדי להראות לנו מה אנחנו היינו רוצים שיהיה.

למעלה