הי חולמת,
אם לא היית אומרת שהחלום אינו רומנטי, לא הייתי חושבת כך. לי זה נראה חלום של הגשמת משאלה. שהוא יפרוש עלייך חסות ויהיה לך למגן ולמשענת מפני כל "מוצצי הדם" שסביבך שאיש אינו פותח את זרועותיו לקראתך, כולל בעלך והוא אינו מספק לך משענת בחיי יום יום. אינך חולמת עליו כמעט בכלל, כי הוא נוכח-נפקד בחייך. חלום של נחמה שאינך יכולה לקבלה במציאות. העובדה שאת והידיד במכונית , מן סתם בנסיעה ( או לפני נסיעה), מצביעה על כך שאת היית רוצה לעבור איתו למקום אחר, ועם הידיד- כל מקום אחר, יהיה טוב יותר.
ניסיתי לקשור את החלום אלייך ואל התפתחותך האישית, אבל לצערי בחלום את ילדה קטנה שזקוקה לנחמה, לחיבוק, אולי זקוקה לאבא שלא היה לך באמת. אז אין כאן התפתחות, אלא חוסר אונים, או נסיגה לילדות. החלום הוא מעין תיקון לילדות שהיתה לך עם הורים שאינם מספקים משענת. אז אם הפרוש הזה נכון, החלום אכן אינו רומנטי.
אשמח על חוות דעתך על הפרושים
לא יודעת למה אבל מרגיש לי פירוש נוסף ... מרגיש לי שזה שקיבלתי את החיבוק שלו גם אני נפתחתי , לא מפחדת יותר מאנשים,התגובות שלהם וכו' ויותר בטוחה בעצמי ובהוויה שלי, ואיםשהוא מרגיש לי שאני אמיצה יותר למרות שיש עוד דרך ואולי זה מתבטא דרך הידיד בחלומות ... מגונן עליי ועוזר לי להיות יותר אמיצהכן הפירוש שלך נראה נכון ..
אם את מרגישה כך, אז תקיימי את הרגשתך! אז נראה אם החלום הזה נבואי או לא. מאחלת לך שכך יהיה. אם את אמיצה, את צריכה להגן על עצמך ולא זקוקה להגנת אנשים שאינם קיימים בחייך. אבל איני מתווכחת שחלום יכול לפעמים לשנות תודעה. מבחן המציאות יוכיח.לא יודעת למה אבל מרגיש לי פירוש נוסף ... מרגיש לי שזה שקיבלתי את החיבוק שלו גם אני נפתחתי , לא מפחדת יותר מאנשים,התגובות שלהם וכו' ויותר בטוחה בעצמי ובהוויה שלי, ואיםשהוא מרגיש לי שאני אמיצה יותר למרות שיש עוד דרך ואולי זה מתבטא דרך הידיד בחלומות ... מגונן עליי ועוזר לי להיות יותר אמיצה
אם את מרגישה כך, אז תקיימי את הרגשתך! אז נראה אם החלום הזה נבואי או לא. מאחלת לך שכך יהיה. אם את אמיצה, את צריכה להגן על עצמך ולא זקוקה להגנת אנשים שאינם קיימים בחייך. אבל איני מתווכחת שחלום יכול לפעמים לשנות תודעה. מבחן המציאות יוכיח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.