הי חולמת,
החלום הזה מזכיר במקצת את החלום מאוגוסט:
חלמתי הלילה שאני אצל רופאת הנשים שלי , שטיפלה בי פעם , לפני כמה שנים .
אני מגיעה למרפאה ורואה אסלה ,אני רוצה להתפנות אבל האסלה מלאה
אני מתיישבת בכיסא ואני רואה שיוצא לי צואה ,סליחה על הביטוי ,גושים גדולים מאוד , ואני מחזיקה גוש אחד ביד .
שאותו פרשתי כמילוי שתי משאלות: גם להיפטר מדברים שליליים וגם לדאוג לבריאות.
בחלום הזה את בתחילת הריון, אבל בהמשך אין לסמל הזה שום חשיבות! החלום הוא אינו על הריון, אלא על נזיפת רופא הנשים שאת גרמת לדלקת הזאת! בסוף הוא נתן לך תרופה לא לדלקת בדרכי השתן אלא לדלקת נרתיקית. כלומר הרופא גם צעק עלייך וגם נתן לך טיפול לא מתאים!!
הריון בחלום הוא פרוייקט עוברי. איזה שהיא תוכנית שצריכה להתפתח ולהיוולד. הריון הוא על פי רוב משהו משמח, גם פרוייקט חדש הוא מרגש. אבל אצלך – התוכנית העוברית שלך (אינה משמחת ואינה מצערת) אין לה חשיבות כי הסבל שלך מהדלקת קודם לכל דבר. החלום מראה, שאם יש לך תוכניות טובות – המצב היום, אינו מאפשר לך להגשים אותן, כי עלייך לטפל בבעיות לפני שמתחילים פרוייקטים ארוכי זמן. בחלום אכן את הולכת לרופא ורוצה לטפל בבעיות. אבל... הוא מתרשל פעמיים! גם חובט בך בלשונו וגם נותן לך טיפול שלא יעזור. את בודדה במערכה הזאת. את חשה שאין מי שיעזור לך להיאבק בבעיות.
אבל... במידה מסויימת הרופא אולי צודק (הרופא בחלום - מבטא כמובן את המחשבות שלך!!). מי שגורם לבעיות הוא את עצמך! במקום לנהוג כמו החלום מחודש אוגוסט ולהיפטר היטב מהבעיות, את מכניסה אותן פנימה (= לנרתיק). את מעבירה אותן ממקום למקום וגורמת לך נזק נוסף. החלום אומר לך – את הרופאה של עצמך. את צריכה למצוא דרך להיפטר מהדאגות שלך ולרפא את עצמך. את מסתובבת סביב הבעיות "מעבירה מצד לצד" ומקבל פתרון ( תרופה) לא מתאימה. איני יודעת לפרש מהי "ההעברה הזאת". את העניין הזה את צריכה לבחון בעצמך, לאן את מעבירה את הבעיות ( ומה הן – האם הן בעיות כלכליות, בריאותיות או של מערכות יחסים. אני הייתי מהמרת על בעיות של מערכות יחסים, כי הנרתיק מעורב באופן סמוי בחלום ומערכות יחסים גורמות לבעיות בריאות). מכל מקום – הבעיות נשארות ופרוייקט ההיריון כלל אינו שייך לעניין.
אשמח לחוות דעתך על הפרוש.
כמו כן הוספתי בקשה בפרטי. אין צורך לענות רק לקרוא.