חלמתי שאני צריכה להגיע למכללה מסויימת ויש לי כתובת אני מחכה בתחנה ומגיע אוטובוס,אני לא בטוחה אם זה המספר הנכון אני שואלת את הנהגת, היא אישה מבוגרת עם שיער קצוץ והיא אומרת לי כן. היא לא נראית לי אמינה אבל אני עולה. מביאה לה כסף היא נותנת לי עודף, אני אומרת לה שלא צריך שתשאיר אצלה את העודף. אני רואה בנסיעה שהיא לא מכוונת אותי אז אני יורדת בתחנה ולא יודעת איפה המקום , הנהגת עבדה עליי. אני מחפשת את המכללה ממש רואה את עצמי הולכת לכיוון אחר כל פעם.מגיעה בסוף למקום שרציתי.. המקום נראה חדש ולא מוכר לי בכלל..שאני מגיעה אני רואה את הסייעת של הגן שאני מכירה אותה הרבה שנים והיא מאוד מחבבת אותי , היא יוצר מבוגרת ממני לקראת גיל 60 והיא דתייה . אני מאוד אוהבת אותה ...היא מברכת אותי בחלום , שהגעתי ומדברת איתי..
רקע, מרגיש שינוי לאחרונה מבחינת בטחון ,גם עם הבעיות הבריאות אז אולי החלום קשור אבל עדיין אין לי כיוון מדוייק עבור עצמי ...אשמח לתובנות ... אני כן מקשיבה לעצות של הסייעת אבל אני כבר לא כל כך שם , היא תמיד מחמיאה לי מבחינת יופי ולבוש ומנסה להרים אותי אבל אין לי כוח לזה ואני כבר לא שם ..
רקע, מרגיש שינוי לאחרונה מבחינת בטחון ,גם עם הבעיות הבריאות אז אולי החלום קשור אבל עדיין אין לי כיוון מדוייק עבור עצמי ...אשמח לתובנות ... אני כן מקשיבה לעצות של הסייעת אבל אני כבר לא כל כך שם , היא תמיד מחמיאה לי מבחינת יופי ולבוש ומנסה להרים אותי אבל אין לי כוח לזה ואני כבר לא שם ..
נערך לאחרונה ב: