חלום

Dazed&Confused

New member
חלום

היה לי אתמול חלום שבו נהייתי צלול. מה שהיה יפה זה המאבק שהיה לי עם עצמי על הצלילות כי ידעתי שאני חולם אבל היה לי קשה לאפס את עצמי על המודעות אבל בסוף הצלחתי וזה כדאי, אף פעם לא להתייאש! בכול אופן, ניזכרתי בהצעה שבן טל שחר כתב פה וזה לשבת במקום ולא לעשות כלום. עשיתי את זה והתרכזתי במודעות וזה ממש טוב לפי דעתי זה מבסס ומייצב את החלום. חשבתי לעשות מדיטציה בחלום אבל אז החלטתי שיש לי דברים אחרים לעשות אז ירדתי לרחוב וניסיתי כל מיני דברים קטנים. שכחתי שרציתי להזמין מדריך חלומות אז כל מה שחשבתי זה לנסות OBE אז עמדתי באמצע הרחוב וצעקתי לכולם שאני הולך לצאת מהגוף... יכול להיות שזה אומר שאיבדתי קצת צלילות אבל לא נראה לי אני חושב שזה היה כאילו בצחוק. אז עפתי למעלה הרגשתי טיפה רטט שאני כבר מכיר נסיתי להגיד שאני יוצא מהגוף אבל בקושי יצא לי קול חנוק כזה והרטט החזק בראש לא הגיע. נראה לי שזה בעיקר בגלל שלא יכלתי להתרכז בגלל כל האנשים. בכול אופן אני ממליץ לכולם לנסות פשוט לשבת ולחשוב בחלום צלול זה מאוד טוב. ואם מישהו חושב לנסות דברים כמו WILD או OBE אז לא לפחד זה בסדר גמור, תהליכים נורמאלים של הגוף שאנחנו פשוט לא מגיעים אליהם בדרך כלל. אחרי פעם אחת הפחד עובר העיקר זה לשלוט עליו - וזה לא קשה. boaz

למעלה