חלום!!!

rosh7711

New member
חלום!!!

אלישוע שלום רב, אני עבדתי במשפחתון ויום אחד בארוחת הצהרים אחת הילדות במשפחתון התחילה לספר לי את הדבר הבא: (ילדה בת 2.8) נכנס נחש לבית שלהם ואבא שלה אמר לה לא להתקרב ושאסור לגעת בו - בנחש. אבא שלה בא להרים את הנחש והוא נכרך לו סביב הצוואר והאבא הרג את הנחש. בהתחלה אני לא הבנתי את הדבר הזה כחלום אלא כמשהו אמיתי שקרה וכששאלתי את האבא הוא לא הבין על מה אני מדברת ואז הוא דובב את הבת שלו בקשר לזה והיא סיפרה לו את אותו הדבר וכששאלתי אותה מתי זה קרה היא אמרה בלילה ומזה הבנו יחד שכנראה זה חלום . האם זה אומר משהו?

רק אצל הילדים אפשר לראות

דברים נקיים. אנו המבוגרים, שכבר מזמן שכחנו, נוטים לקבל את הדברים עקום, זו התשובה שלי מאתמול לגואי על כך שאין הבדל בין חלום ומציאות. אצל הילדה זה היה היינו האך. היא לא סומכת על אביה שמשדר לה אמביבלנטיות. מצד אחד אמר לה שאסור ומצד שני עשה בדיוק את הדבר שאסר. הנחש מציין את חוסר האמון והחשדנות. זה עלה לו לראש. הוא כמו אומר לה לא לשאול שאלות, כי אין לו תשובות. הוא חסר ביטחון ומעביר לה את זה והיא פוחדת.

יש רמדי למצב כזה.

בהחלט קיימת אפשרות שמסיבה כלשהי הילדה אינה רואה את הדברים בפרופורציה האמיתית. זו אינדיקציה לקבלת רמדי הומיאופתית שתשיב לה את הפרופורציות הנכונות.

למעלה