חלום

גלי ר

New member
חלום

לפני כמה ימים חלמתי את החלום הזה: אנחנו נמצאים בקיבוץ, באיזה אירוע משפחתי. מזג האוויר נעשה גרוע, ערפל וגשם. ולכן המטוסים לא יכולים לנחות. אנחנו רואים מטוסים גדולים מבעד לערפל, אבל ברור שתנאי הראות לא מאפשרים להם לנחות. שעת אחר צהרים. הסערה מתחזקת, גשם ורוח חזקה כולם בורחים מרחבת הדשא אל הבנין שבסמוך. התינוק נמצא עם האיש שלי אי שם בשטח האירוע, אני לא יודעת בדיוק איפה, אז אני רצה עם כולם אל הבנין ושם בפתח, בתוך כל הבלגן של אנשים רצים ומשבי גשם, אני עומדת וצועקת שוב ושוב את השם של האיש שלי עד שהוא מוצא אותי ומגיע עם התינוק. הוא מחבק אותי ואומר לי שזה היה חכם מיצידי שלא התרוצצתי לחפש אותו בכל השטח בתוך הסערה אלא עמדתי בפתח הבניין בדיוק בנקודה היחידה שדרכה כולם צריכים לעבור. אני צוחקת ובוכה בהקלה ומחבקת אותו ואת התינוק, ונרגעת. ברור לנו שנצטרך להשאר בקיבוץ עוד יום או יומיים עד שהסערה תחלוף. אני רצה ומחפשת את הקופסא של הסימלאק שהבנו. יש הרבה בלגן בגלל הסערה אבל בסוף אני מוצאת את הקופסא, יש בא מספיק לארוחה אחת או שתיים, וברור לנו שנצטרך להשאר בקיבוץ עוד יום יומיים. זו בעיה אמיתית. בקיבוץ מציעים לנו להשתמש בתחליף מזון לתינוקות שמורכב מעינים וטחול של כבשים. זה מאוד לא מוצא חן בעיני. התעוררתי מוטרדת. בהרגשה ששכחתי להכין את הבקבוק לארוחה הבאה. וזה באמת היה נכון. ורצתי מהר להכין את הבקבוק לפני שהתינוק יתעורר.

למעלה