חלום.

Dazed&Confused

New member
חלום.

בלילות האחרונים בקושי היו חלומות ואלה שהיו היו ממש לא צלולים, אני חושב שזה גם בגלל שאני לא ישן טוב. בכול אופן הלילה חלמתי חלום קצר ורגיל שאני לא זוכר, והתעוררתי(הוערתי למעשה) אחרי אני חושב 4 שעות שינה ובסוף הצלחתי להרדם שוב. היה לי חלום כלשהו לא משהו עם עלילה מיוחדת סתם ככה. ואז פתאום נזכרתי שאני חולם והייתה לי הרגשה ניצחון כזאת כאילו שנאבקתי בזה וזה היה קצת מוזר. בכל אופן נדמה לי שנעתי קצת אבל החלום לא היה ממש יציב וגלשתי לערות. ראיתי את החדר שלי לרגע ואז הרגשתי שזה מתערפל ואני חוזר לחלום. ראיתי את הסביבה שהיית בה קודם בצורה מעורפלת(הייתי עירני באותו הזמן) וחשבתי לעשות משהו בסגנון MILD ודמיינתי את המקום שהייתי בו כדי לראות אותו יותר חזק. בשלב מסוים הייתי שם אבל מה שאני יותר זוכר זה שראיתי צבעים כאלה מטושטשים (בטח כל חולם מנוסה יודע למה אני מתכוון), הצבעים היו בזרימה כזאת. אז היה לי רעיון מוזר לחזק את הצבעים ולהכנס אל תוך המציאות הזאת. אז גלשתי בתוך צינור בסגנון חור תולעת שהיה בצבעים שראיתי קודם. נדמה לי שבשלב הזה, קרה הדבר המוזר והמדהים. אותה ההרגשה והרעש של המנוע בתוך הראש שהיו לי כשניסיתי OBE חזרו שוב בהרגשה מדהימה. בשלב מסוים זה הפסיק ואז המשכתי לגלוש. לאט לאט התחלתי לכוון את המהירות שלי וגם שלטתי בפניות של הצינור, נגיד חשבתי עכשיו שמאלה אז הוא פנה שמאלה וכו´. כשהגעתי לשליטה אז ההרגשה הייתה טובה. אחר כך חשבתי על זה שהייתי ממש עירני בגלל שתוך כדי שגלשתי חשבתי על איך שאני אכתוב על זה בפורום ואיך אני אתאר את הדברים... בסוף התעוררתי. אחר כל הצלחתי להרדם שוב וחלמתי חלום צלול ברמה נמוכה ופסיבי. בכאלה אני הולך עם העלילה אבל עדיין יש לי בחירה מסוימת. החלום הזה היה גם נחמד אבל זה כבר משהו אחר. גיא, אלון, יש לכם אולי מושג איך זה שההרגשה בראש חזרה? אני אפילו לא חשבתי קצת על OBE אז. אשמח לתגובות. ביי

Variety

New member
תגובה.

חוויה ממש מדימה! אני מאוד אוהב חוויות כאלה, אתה ממש מתקדם בשיטת ה WILD ובלצאת מהגוף ואני נרגיש שאם עכשיו תתחיל להתאמן על זה אתה תצליח. דיברתי עם חבר, שלימדתי אותו שיטה לצאת מהגוף, משהו שקראתי בספר. אם אתה רוצה להתאמן, תעשה ככה: תשכב במיטה. תעצום עיניים ותתחיל לספור כשאתה לא חושב. פשוט תספור. אם אתה רואה שיש מחשבות שבאות, תדמיין שהן עננים ושהעננים מתפזרים. זה עוזר. תמשיך לספור ורק לספור. יכול להיות שתגיע עד 500 או 1000 או אפילו עד רק 70. אתה תרגיש את כל ההרגשות האלה. כשאתה מרגיש ויברציות חזקות, או חום, או עקצוצים, תפסיק את הספירה ואל תחשוב על כלום. כמו בחורף (אם אתה זוכר מה זה), כשיש ברק, ואתה מחכה לרעם ובינתיים הראש שלך בשקט מוחלט, אתה לא חושב על כלום. אתה פשוט קיים, בלי שום דבר אחר. את אותו השקט, תעשה בזמן שיא הויברציות או מה שאתה מרגיש, למשך איזה 20 שניות, או יותר. עד שאתה מרגיש שאתה ממש קל. תנסה בעזרת פקודה מחשבתית "לרחף" או משהו כזה לגרום לעצמך לזוז ותרחף מעל הגוף. זאת שיטה אחת לחוויות חוץ גופניות. בקשר לשאלתך, אולי ההרגשות האלה חזרו כי אתה בתת מודע רצית שהן יחזרו. חלומות פז, Variety-

Dazed&Confused

New member
יש לי הרבה דברים להגיד

אני אנסה לכתוב כמה שיותר... קודם כל אני רוצה להגיד שלפני שנה וחצי או משהו כזה לפני שידעתי מה זה חלומות צלולים אמרתי לעצמי כל לילה שאני צריך חזכור להסתכל לעצמי על הבגדים ולראות מה אני לובש כי זה מאוד עניין אותי מה אני אלבש. אבל, תמיד הייתי במודעות נמוכה מדי ושכחתי לעשות את זה. ראית מה אני לובש רק במקרים שזה היה חלק מהעלילה. ועוד משהו. כבר די הרבה זמן יש לי שיטה שאני מנסה להרדם אז אני מדמיין את עצמי מרחף מעל הגוף חזק עד שאני יכול, בגלל כשהרבה פעמים כשאני נרדם אז אני מתחיל להרגיש את התודעה שלי קופצת מהראש לרגע, אני לא חושב ממש שהיא יוצאת מהראש אלה אולי מנסה לעבור לגל של החלומות. גם דיברו מתישהו על זה שצריך לראות צבעים בעיניים כמו שיש כשמשפשים עיניים, אז אני תמיד רואה את הצבעים לפני שאני נרדם. אלה הדברים שאני זוכר שרציתי לכתוב על החלימה/שינה שלי לפני שנכנסתי לנושא ככה, ואשמח מאוד לתגובות בנושאים האלה. בקשר לתחושה שהייתה לי אני חושב שגיא צודק כנראה באמת שרציתי את זה בתת מודע. גם די רציתי את זה במודע אבל הרבה פחות. עוד דבר, אני לא בטוח שיצאתי מהגוף בפעם הראשונה כי לא ראיתי את הגוף שלי מלמעלה. וגם כזה יקרה אז עדיין אני לא אאמין ישר למרות שאני יודע שזה יהיה קשה. ובקשר לתרגיל הוא נשמע לי מעניין. כהייתי עושה היפנוזה עצמית אז אחרי 20 דקות בערך הייתי מרגיש עיקצוצים בידיים וברגליים. גם הייתי עושה דבר כזה שהמצאתי בהשפעה הספר "הנבואה השמימית"(דרך אגב למי שמכיר אני עוד מעט מתחיל לקרוא את הספר הדרכה או משהו כזה יש לי אותו) שידרתי אנרגיה של אהבה לחדר וניסיתי לקלוט אנרגית אהבה מהחדר, ומכול היקום. האמת שאני לא בטוח ממש במה שעשיתי אבל זה היה נחמד. בכול אופן, לנסות את השקט בראש ופקודה מחשבתית נשמע לי מעניין אבל גם נראה לי שיותר קשה מאשר בחלום. בן, ברוך השב! אתה תורם הרבה לפורום. מקווה שאפשר להגיב להכול, לילה טוב חלומות צלולים לכולם! boaz

למעלה