חלום...

Dazed&Confused

New member
חלום...

היה לי היום חולם צלול. נכנסתי אליו בדרך הרגילה שלי שבא אני עובר ממודעות נמוכה למודעות הרבה יותר גבוהה דרך מאבק שבו אני מנצח בדרך כלל. הבעיה בחלום הייתה שסתם הסתובבתי ועשיתי דברים במקון לזכור את הדברים שאני רוצה לעבוד עליהם כמו הזמנת מדריך הקפאת הזמן וכו´. אבל מה שכן, בשלב מסוים החלטתי לנסות לחשוב כמה זמן בערך אני חולם כי הרבה פה אומרים שהם יודעים כמה זמן הם חולמים אז רציתי לחשוב ואז קלטתי שזה היה ממש ארוך ביחד עם כל השלבים לפחות חצי שעה וזה מה שהיה יפה שזה היה מאוד ארוך. למישהו יש אולי שיטה איך לזכור לעשות את הדברים שאני רוצה לעשות חוץ מתכנות מודע? boaz

Cheetah

New member
תגובה

אתה יכול לנסות, לקצר ולפשט את המטרות שלך, ולחפש או ליצור להם אסוסיאציות. לדוגמא תנסה לקצר את, "לחפש מדריך להקפאת זמן" למילה "זמן" בלבד, מה ששעון יכול להזכיר לך, אבל אתה צריך למצוא את האסוסיאציות שהכי מתאימות לך. זה עדיין תכנות מודע, רק דורש פחות מהזיכרון שלך.

Variety

New member
שיטה יעילה לזכור דברים

היי, טוב, זה ממש ממש קל, לפני השינה, כשאתה במיטה, תעצום עיניים ותגיד "כשאדע שאני חולם אזכור לעשות..." תחזור על המשפט כמה פעמים ובאמת תאמין בו. מה שלי קרה, זה שבשניה שנעשתי צלול זכרתי מה רציתי לעשות ממש מהר. חלומות פז, Variety-

אולי תנסה ככה

באחד הדפים האחרונים של יומן החלומות שלך תרשום רשימה של הדברים שאתה רוצה לנסות בזמן חלום צלול ( לעוף לחלל, להיכנס לתוך מראה, למשש אנשים ובעלי חיים ולבדוק כמה הם מציאותיים ... ), כל ערב לפני השינה פתח את יומן החלומות שלך ושנן במשך כמה דקות את הרשימה כולה או אם היא ארוכה אז 4-3 סעיפים ממנה. אלון

Cheetah

New member
גם זה

כמובן שצריך לעשות חזרות כמו שאתם מציעים (נראה לי שזה נקרא mnemonic induction כמו בMILD) הצעתי רק לחשוב גם על דברים שיפשטו את הרעיון ויעלו את הסיכויים להיזכר בו

למעלה