חלום.

רנה6

New member
חלום.

בנות, סליחה שפותחת שרשור חדש...אין בו חדשות מרעישות, אלא שכל דבר שיש בו איזכור קטן " שלו", עושה משהו בלב. אז הסיפור הוא כזה...אתמול בשעת ארוחת ערב חגיגית, אומרת לי חברה של הבן שלי מזה כשנתיים שהיה לה חלום. שאלתי אותה על מי חלמה והיא מחייכת אלי : " ג'קו"...דקיצר של עיניין...הבחורה חלמה שחברה טובה שלה באה לביקור ומכירה לה את החבר החדש שלה שהוא לא פחות ולא יותר " ג'קו אייזנברג"...פרוייד, אייכה?!...מישהו צריך לפענח לנו את החלום. אני כמובן לקחתי על עצמי את הקרדיט...אני כל כך מפמפמת להם בראש את השם הזה שהם כבר מתחילים לחלום על הנשוא...מישהו צריך להודות לי על כך, לא?!...ואתן בנות, אם יש לכן פרושים משלכן, מוזמנות להגיב...

שונית 7

New member
שבת שלום חג שמח שיר קטונתי על

ניתוחים בסגנון פרויד אבל יש לי בכל זאת שתי השגות:או שהבחורה מחבבת את ג'קו יותר ממה שהיא מגלה
או שהפימפומים שלך עוזרים עד כדי כך שיש למנות אותך לאלתר לאשת יחסי ציבור של אדון אייזנברג

רנה6

New member
קונה...

את האפשרות השניה וחושבת שאני די מתפקדת, מאז הבום הגדול , כאשת יחסי ציבור שלו....

Nova5

New member
בוקר נפלא לכל החולמות ../images/Emo199.gif

בנות לפני שתתחילו לפרש, רוצה לציין שנושא הוא אחד מהנושאיבחינה שלי ביום שני. אז אשלב duty with pleasure : אזכיר לכם מקורות ואלמד למבחן:
המרכיבים העיקריים של גישת פרויד לחלום: - החלומות אינם מקריים, הם בעלי משמעות. משמעות זו אינה גופנית אלא נפשית, ומקור החלום בתוך נפשו של החולם. - משמעות החלום היא אישית וייחודית לפרט, אין לתת פירוש אחיד לדימוי מסוים המופיע בחלומותיהם של אנשים שונים. - מקור החלום הוא בחוויותיו של החולם החל מהילדות המוקדמת. - בחלום יש משום סיפוק משאלה בלתי מודעת, החלום אינו קורה לנו, אלא יש לנו מניע לחלום אותו. - התכנים הלא מודעים בתוכן החלום מכילים משהו מאיים. החולם חושש מהופעתם הגלויה ומכניס בהם שינויים על מנת להסוותם (תכף נתייחס לאמצעי ההסוואה). - אפשר לפרש את החלום ולחשוף את תכניו הבלתי מודעים דרך אסוציאציות חופשיות, העולות אצל החולם בקשר לחלומו. אז אחרי ניתוח מזורז של חלומה של הבחורה ניתן להמליץ לבנך באווירה הפורימית: בצחוק - לגדל קוקו ברצינות - לקחת אותה לחופשונת קצרה לאמסטרדם ולך, בעקבות אותה אווירה, אני ממליצה להכין לחברה של בנך משלוח מנות (מנות - כהכנה לטיול המומלץ) עם הרבה אוזני אמן עם שוקולד להעלאת סרוטונין באופן מהיר ולקקות עד הערב - היום ערב חג - לא? לא חושבת שתראי כאן את הנשוא באדום או הודעה דרמטית על הופעה בדרך, אבל...יש למה לצפות

רנה6

New member
תודה תודה...

עבור פענוח החלום, לא שאני צריכה להיות ממש רגועה, כיוון ונתת לי סיבה לדאגה...על כל פנים, אף אחד לא יכול להאשים אותי שקרה לי משהו קרדינלי ובלתי הפיך לחלוטין....יאנה, עבור בלגיות, אמסטרדם אינה חלום גדול...אולי אנסה כוון אחר...ניו זילנד למשל, שם נפגשו ואני בכ"ז חושבת יאנוצקה שאפילו ולא ממש יודעת לפענח חלומות ולא למדתי...אולי נפגשתי בהם מעט בספר "כשניטשה בכה"...על כל פנים, מאמינה שיש בי כוחות מסויימים ואני מצליחה להעביר את מחשבותי הבלתי פוסקות בהקשר לנשוא שלנו...

דורית41

New member
נובה-במקרה שלנו-

האזני המן שאנחנו אוכלות
לא מעלים סרוטונין אלא שרוטונין....... ראיתי את המצגת שהכנתן על הטיול באמסטרדם.. -פשוט מקסים,מושקע,משעשע,אני לא מגיבה בשרשור שפתחת כדי לא להפריע באמצע....

kapit5

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif נובה את ../images/Emo47.gif

כל הכבוד לך וכמובן למקסימות שעזרו לך. אני לא יכולה למחוק את החיוך .\ מקסים,שובה לב,מקווה שג'קו יראה ומי יודע אולי גם יגיב.

kapit5

New member
../images/Emo4.gifחוששני שהניחוש שלך נכון

אבל-לפעמים יש הפתעות בחיים.

למעלה