חלום2

ga26

Member
את החלום הזה אני זוכר פחות בבירור.
אני זוכר שהלכתי עם אבי לחפש מישהו בשם "מושיקו". אני לא מכיר מישהו כזה במציאות. חיפשנו בבית ספר ואני זוכר שבהתחלה חשבתי שנלך לבית ספר תיכון "שרת" (בו למדתי) אבל בסוף היינו בבית ספר אחר. בהמשך החלום פגשתי חבר שאני לא בקשר איתו היום. דיברנו והחלפנו חוויות, שאלתי אותו על הילדים ועל הוריו והאם הם נמצאים עכשיו בבית מלון (עשו להם פרוייקט פינוי-בינוי). בשלב מסויים הוא בא לנשק אותי נשיקה חברית ונרתעתי קצת.

רקע:
עם החבר אני לא בקשר כבר כמה שנים טובות, היינו חברים טובים.
לא מכיר אדם קרוב בשם מושיקו.
והקרע הרגים כמו בחלום הראשון.

תודה אלישבע

אלישבע777

Well-known member
הי ga

החלום הקצר הזה באמת מאוד אישי ותצטרך לחשוב עליו לעומק , הוא מורכב משני חלומות:

החלק הראשון הוא חיפוש אחר מושיקו עם אביך. אתם מחפשים מישהו או אולי משהו – נסה למצוא אסוציאציה לשמו – מושיקו. רציתם ללכת לחפש אותו בבית ספר שרת אבל חיפשתם בבית ספר אחר. אין לי דרך לקשור את חלומך לרקע שלך. אולי זה קשור לאיזה שרות שאתה (או אביך) נותן או מקבל. אולי קשור להשכלה שאתה רוצה לרכוש. אין לי לצערי קצה חוט.

עוד רעיון שתוכל לפתח:

אולי מושיקו הוא בעצם נשיקו... כלומר נשיקה. והנשיקה מופיעה בחלק ב'. אולי אביך אינו מרוצה מאורח חייו של אחיך? אולי להפך, הוא מרוצה שיש לו אהבה ( נשיקה), גם אם היא עם גבר אחר?

החלק השני הוא חלום נפרד

אני מעלה שהחבר שלך שפגשת ורוצה לנשקך, גורם לך רתיעה וזה אולי קשור איך שהוא לאחיך שחי עם גבר ונולדה לו תינוקת לא מזמן (?) כי אתה סטרייט ולהיות חד מיני זו תמיד חידה (ורתיעה) להטרוסקסואלים. אבל החבר הזה גר בבית מלון עם ילדיו ( אשתו אינה מוזכרת בחלום) ובעצם הוא נמצא אולי במקום זמני, אבל בסוג של נופש, לא הומלס חלילה ולא גר בבית הוריו וגם ביתו עובר פינוי בינוי כלומר בקרוב יהיה לו בית חדש ויפה, יש למה לצפות. אולי זה רמז שלגברים חד מיניים, יש בהחלט חיים לא כל כך רעים והם יכולים להיות הורים בעצמם וגם חמי רגש (הרצון לנשק אותך כי הייתם פעם חברים טובים. אומנם זה מנהג "נשי" ואתה קצת נרתע, נשיקות אתה מוכן לקבל רק מאישה בכלל ומרעייתך בפרט)

אשמח לתגובה וגם לפרוש משלך אם יהיה

ga26

Member
תודה אלישבע,
אכן חידה.

רק תיקון, מי שעובר לגור במלון אלה הוריו של החבר ולא הוא ומשפחתו. אני שאלתי לשלום משפחתו בחלום.
זה חלום שהוא חידה ואני מנסה להבינו עדיין.

תודה אלישבע

אלישבע777

Well-known member
תודה אלישבע,
אכן חידה.

רק תיקון, מי שעובר לגור במלון אלה הוריו של החבר ולא הוא ומשפחתו. אני שאלתי לשלום משפחתו בחלום.
זה חלום שהוא חידה ואני מנסה להבינו עדיין.

תודה אלישבע
אשמח אם תפתור את החלום הזה ותשתף אותנו בפורום ( או בפרטי)

ga26

Member
החלק השני אולי קשור לחברויות שהיו לי ואני פחות בקשר היום. קשור אולי לחוסר בקשר חברתי. ואולי זה מתבטא ברתיעה מהנשיקה - קשר.

החלק עם מושיקו מעניין כי הלילה באחד החלומות חלמתי על דוד שלי ששמו משה ואני שוכח ומפספס אירוע כלשהו שלו או של משפחתו. הוא אפילו לא מזכיר את זה למחרת אבל לי זה גרם לתחושה לא נעימה.

ולא נראה לי מקרי יום אחרי יום חלום על משה / מושיקו.
עדיין חושב על כיוון.

אלישבע777

Well-known member
החלק השני אולי קשור לחברויות שהיו לי ואני פחות בקשר היום. קשור אולי לחוסר בקשר חברתי. ואולי זה מתבטא ברתיעה מהנשיקה - קשר.

החלק עם מושיקו מעניין כי הלילה באחד החלומות חלמתי על דוד שלי ששמו משה ואני שוכח ומפספס אירוע כלשהו שלו או של משפחתו. הוא אפילו לא מזכיר את זה למחרת אבל לי זה גרם לתחושה לא נעימה.

ולא נראה לי מקרי יום אחרי יום חלום על משה / מושיקו.
עדיין חושב על כיוון.
גם החלום הזה מרמז על פספוס. הלכת עם אביך ( שאחיו שמו משה? או אולי גיסו?) לחפש את מושיקו. לא מצאתם אותו בשום מקום. מצאת חבר לשעבר, אבל הפגישה ביניכם היתה קצת לא נעימה עבורך. גם פספוס. ואכן גם החיפוש וגם הפגישה - מסמלים באופן עקיף את הבדידות שלך בקשרים עם חברים גברים. רעייתך היא המאזנת את הצורך הזה, אבל כל האנשים זקוקים לחברים בני מינם, לחלוק חוויות ודעות וגם לבילוי משותף כיפי, בנוסף לקשר הזוגי שהוא בלעדי. אולי החלום אומר לך - "לך חפש חברים" מתאימים לך, גם חברי העבר. הם חשובים לנפש.
חלומות שהמוטיבים בהם חוזרים, הם חשובים מאוד ויש להם מסר עצמי (מהתת מודע). נראה לי שאתה צריך לחשוב עוד על החלום הזה.

ga26

Member
גם החלום הזה מרמז על פספוס. הלכת עם אביך ( שאחיו שמו משה? או אולי גיסו?) לחפש את מושיקו. לא מצאתם אותו בשום מקום. מצאת חבר לשעבר, אבל הפגישה ביניכם היתה קצת לא נעימה עבורך. גם פספוס. ואכן גם החיפוש וגם הפגישה - מסמלים באופן עקיף את הבדידות שלך בקשרים עם חברים גברים. רעייתך היא המאזנת את הצורך הזה, אבל כל האנשים זקוקים לחברים בני מינם, לחלוק חוויות ודעות וגם לבילוי משותף כיפי, בנוסף לקשר הזוגי שהוא בלעדי. אולי החלום אומר לך - "לך חפש חברים" מתאימים לך, גם חברי העבר. הם חשובים לנפש.
חלומות שהמוטיבים בהם חוזרים, הם חשובים מאוד ויש להם מסר עצמי (מהתת מודע). נראה לי שאתה צריך לחשוב עוד על החלום הזה.
תודה אלישבע.
את חדה כמו תמיד.
אלה חלומות על פספוס.

אין לי זמן, אנרגיה נפשית ויכולת טכנית ליצור קשרים חדשים עכשיו. אבל אולי אנסה לחדש קשרים ישנים. גם זה מצריך אנרגיה לא פשוטה וזמן (שאף פעם אין).

תודה

למעלה