חלומות בשבת...

חלומות בשבת...

אחד אחרי השני חלום ראשון - חלמתי שבגינה של הבית של אבא שלי (שאנחנו עוברים לשם אחרי שנשפץ) ישנו בור שופכין גדול מאוד. והבור תמלא ומתמלא והצואה יוצאת ממנו החוצה.... ואחיין שלי נפל והתלכלך... חלום שני אנחנו עם האוטו שלנו בגינות סחרוב. חבר של המשפחה נמצא עם אופניים במושב האחורי. והאופניים מפונצ'רות. אני עובר לשם, הדלת פתוחה, ומצמיד את המשאבה לאופניים והנה הגלגל מתנפח ללא שאני צריך להתאמץ. וזה כאילו ברור מאליו. ואז בעוד הדלת פתוחה, בת דודה שלי, שנראת כמו מתנחלת מהשטחים עם כיסוי ראש והכל (לא זוכר מי זו) מתחילה לסוע ואני עם הדלת פתוחה ככה, והמשטרה מתחילה לדלוק אחרינו במכוניות שנראות כאלה אמריקאיות בלי סימני זיהוי משטרתי עליהן. והבת דודה שלי נוסעת ואני נאחז במכוינת נזהר שלא לעוף, והיא פונה ימינה לכיוון בית הקברות בו קבורה אימי ועולה על דרך עפר, ושם המשטרה והשב"כ עוצרים אותנו. ואני מנסה כל מיני טקטיקות לצאת מזה... ולא ממש הולך אבל בסוף משחררים אותנו.וכשאני ניגש לאוטו אני רואה שאי אפשר לסוע בו כי המשטרה עיקלה אותו כיוון שנעשה בו "פשע". ואני אומר לעצמי... לסוע ככה ע האוטו זה פשע ? זה מקסימום "עוון", למה מחרימים אותו. חלום שלישי אני נמצא באוטו עם ידידה טובה במקום הררי שנראה כמו איזה מקדש בטיבט הגבובהה והרחוקה. ומישהו שואל אותי מי זו שאיתי באוטו, ואני מתבונן בה וכאילו פניה נעלמות ואני לא יודע מי היא. אבל ההמצאות בפסגה הזו היא סוג של התרוממות רוח. זהו.... חלום ראשון בשבת בבוקר מוקדם (עד 5 בבוקר) חלום שני בערך ב- 12 בצהרים, חלום שלישי בערך ב- 7 בערב (כן ישנתי לסירוגין בשבת זו...) שיהיה ליל מנוחה ועתיר חלומות טובים

מהקצת שהבנתי

-"בגינה של הבית של אבא שלי (שאנחנו עוברים לשם אחרי שנשפץ) ישנו בור שופכין גדול מאוד. והבור תמלא ומתמלא והצואה יוצאת ממנו החוצה.... ואחיין שלי נפל והתלכלך... " -צואה = צוואה, המורשת שנשארת מאחורינו. החזרה אל בית אביך כמוה לחזור אל מקורות "החרא". ולמי מאיתנו אין את זה, חתיכת תיקון. בהצלחה. . -"האוטו שלנו בגינות סחרוב. חבר של המשפחה נמצא עם אופניים במושב האחורי. והאופניים מפונצ'רות. אני עובר לשם, הדלת פתוחה, ומצמיד את המשאבה לאופניים והנה הגלגל מתנפח ללא שאני צריך להתאמץ. וזה כאילו ברור מאליו. ואז בעוד הדלת פתוחה, בת דודה שלי, שנראת כמו מתנחלת מהשטחים עם כיסוי ראש והכל (לא זוכר מי זו) מתחילה לסוע ואני עם הדלת פתוחה ככה, והמשטרה מתחילה לדלוק אחרינו במכוניות שנראות כאלה אמריקאיות בלי סימני זיהוי משטרתי עליהן. והבת דודה שלי נוסעת ואני נאחז במכוינת נזהר שלא לעוף, והיא פונה ימינה לכיוון בית הקברות בו קבורה אימי ועולה על דרך עפר, ושם המשטרה והשב"כ עוצרים אותנו. ואני מנסה כל מיני טקטיקות לצאת מזה... ולא ממש הולך אבל בסוף משחררים אותנו.וכשאני ניגש לאוטו אני רואה שאי אפשר לסוע בו כי המשטרה עיקלה אותו כיוון שנעשה בו "פשע". ואני אומר לעצמי... לסוע ככה ע האוטו זה פשע ? זה מקסימום "עוון", למה מחרימים אותו". - כל הקטע הזה מדבר על מאבק בין הכרה לחוסר מודעות. המשטרה היא הצנזורה שלנו, המחסום שבין התת מודע למודע. הרכב זה אתה, דלתך נפתחה ויצאת החוצה אבל הצנזורה ( מערכת הערכים) דלקה אחריך ועצרה מבעד אינפורמציה לצאת החוצה בצורה גלויה. אתה מתגעגע. -"אני נמצא באוטו עם ידידה טובה במקום הררי שנראה כמו איזה מקדש בטיבט הגבוהה והרחוקה. ומישהו שואל אותי מי זו שאיתי באוטו, ואני מתבונן בה וכאילו פניה נעלמות ואני לא יודע מי היא. אבל ההמצאות בפסגה הזו היא סוג של התרוממות רוח". - צד שמאל רוצה להתגלות ולהתבטא. איך לומר זאת בהומיאופתיות, הגופרית רוצה להפגש עם הסידן. יום טוב. אליש

תודה !!! מרגש אותי לקרא את

הפירוש... מתיישב לי טוב טוב וגם האופניים (יכולת תנועה גדולה יותר מהמכונית... משהו אישי לא משפחתי... מעניין) כתבת שאני מתגעגע, למה כוונתך ? לצנזור ? או לביטוי ללא הצנזור ? ברכות ותודה רבה החצי הראשון כבר בפנים... פועל את פעולתו.... יום מופלא

למעלה