חלומות ומראות

kat re

New member
חלומות ומראות

אם מישהוא יוכל לענות לי ולכוון אותי אני אשמח האם מראות הם חלק מכישוף? קסם? כנ"ל לגביי חלומות על חיים קודמים? חלומות הסובבים סביב טקסים שכרגע לא מובנים לי? סמלים שאני לא מזהה... היחיד בינהם שעוד מוכר לי הוא הפנטגרם

siven16

New member
פנטאגרם: (מתוך סםר הצללים שלי!)

* הקודקוד העליון מסמל את רוח האלוקים(יש כאלה שבשבילם זו הנפש, או מתכת, או האדם), ששורה על שאר 4 הקודקדוים שהם מסמלים את האלמנטים(אש, מים, אדמה,אויר), או אם למעלה הגדרת את הקודקד העליון כמתכת אז זה מסמל את האלמנטים הבאים: עץ, מים, אש ואדמה. *כאשר הקודקד העליון נטוי, או שהפנטארגם הפוך(פנטאקל) הדבר מסמל, רוע אי סדר או את כת השטן. למי שיש תמונה של פנטאגרם מתבקש לשים כי לי אין, היא נמחקה מהמחשב שלי...

כמה תיקונים -

פנטאקל הוא פנטאגרם הכלוא בתוך מעגל, ולא פנטאגרם הפוך כפי שכתבת. בקשר לפנטאגרם הפוך - אני יודע שהוא מסמל את ההיפך מרוח האדם (בעוד שהפנטאגרם מסמל את רוח האדם, מכיוון שאם תחברי את הגפיים והראש של האדם תקבלי פנטאגרם. כמו באדם הויטרובי של דה-וינצ'י.), אבל בקשר לכת השטן אני לא בטוח. לסטט? -רובין עוטה המגבת.

siven16

New member
סלחי לי יקריתי...

אני אקבל את תיקונך, פשוט את כל המידע על הפנטאגרם למדתי מחוברת פריקים שורצי "תומר"...

L e s t a t

New member
זה לא הפורום המתאים

שאלות על כישוף יש להפנות לפורום "מאגיה וכישוף", שם במאמרי הפורום ניתן למצוא מספיק חומר שיכסה את השאלות.

kat re

New member
חלומות ומראות

יכול להיות שלא ניסחתי את השאלה נכון התכוונתי האם קיים בפאגאניזם או בדת הוויקה חלק המדבר על חלומות ומראות ואשמח אם תוכלו להפנות אותי למאמר הנכון

Justin Angel

New member
שלום שלום :)

לפי מה שידוע לי אין התייחסות לחלומות בדת הוויקה. רובנו דוגלים באחת משתי הגישות הבאות לחלומות: 1. "אווווו..... זה יפה....." 2. חלומות הן "ניקוז" של מה שעבר עלינו במהלך היום. אם את חולמת משהו ורוצה הסבר אם אני לא טועה יש פורום פענוח חלומות בתפוז שבו רום הראל שלנו חבר פעיל בו.

למעלה