חלומות ופנטזיות שעדיין לא הגשמתן?

spooni

New member
חלומות ופנטזיות שעדיין לא הגשמתן?

ומה אתן עושות לגבי זה ? יש לכן רשימה ? אתן משתדלות להגשים כל שנה חלום אחד ? או שפשוט וויתרתן?

להוציא רשיון על 500 סמ"ק

עד עכשיו נכשלתי ב 3 טסטים ואהבתי לספר לעצמי שזה מהגזענות של הטסטרים במשרד הפנים . (האמת שאני רוכבת טוב , אבל בטסטים פישלתי בהתמדה) כולה מה ביקשתי כבר מהחיים? איזה אופנוע שטח מסעיר? איזה דוקאטי משובב דגדגנים כמו של טריניטי? איזה הרלי דווידסון מחרמן בטירוף? לא! כולה רציתי טימקס, או בורגמן משמעמם, או בברלי...זה הכל... קטנועי מנהלים בלי שום סקס אפיל.... כמה מתאים לי להכשל דווקא בבנאלי ביותר...

Miss Choco1

New member
פנטזיה שלי גם..

אבל לא בטוח שאגשים בזמן הקרוב. דווקא רציתי להתחיל שיעורים אבל לא יצא לי. אום כבר אני רוצה ימהה R1.

תודה לכן נשמות טהורות...

אתן יודעות, אני עושה נורא מהר את הדרך לגיל שהוא חצי ממאה!!!! לא נראה שיש לי הרבה זמן לחינגולי נפש... אוךךךךך ימאהה R1 למות.. שווה הכל- רק לרטוט עם ועל הדבר הזה ... מה אתן אומרות ? להתעקש למרות הכל?

שוקו, יש לך תמונה של האליל הזה?

הימאהההההה כמובן.. גברים אני לא מרשה לשים כאן..
אבל אופנועים? רק תביאו.

תגידי נשמה

אחרי שכמעט גמרתי מלראות אותו... את מגיעה עם הרגליים עד למטה? כי אני על אופנועים כאלה יכולה רק להצטלם....

Miss Choco1

New member
הלוואי והייתי זוכה להניח את הישבן

שלי על אחד כזה... האמת שראיתי פעם מישהו עם אופנוע כזה אבל הייתה צמודה אליו מישהי ובכלל הוא היה די זקן (האופנוע עולה משהו כמו איזה 130 אלף ש"ח, לרוב מי שרוכב על כלים מכובדים הוא די זקן...). בעניין הגובה, אין בעיה, אני 1.68 יחפה, מגיעה לרצפה תמיד. מקווה שאתחיל ללמוד בעתיד הלא רחוק, בינתיים מסתפקת בלהיות מורכבת על אופנועים מהסוג הנ"ל

כן , מחלקת ה-1000 סמ"ק ומעלה

היא קצת גריאטרית (נניח, ארבעים פלוס....) זאת גם הסיבה שאני מדברת על קטנועים סולידיים....כי אני לא רוצה יותר להיות מורכבת... המחיר של זה יקר מידי.

למעלה