חלומות חלומות חלומות

נופר30

New member
חלומות חלומות חלומות

בימים האחרונים ישלי ממש חלומות מוזרים שבהם מופעים אנשים שלא ראיתי או דיברתי איתם שנים חלומות ברורים מאוד שאני זוכרת לפרטי פרטים מה זה אומר ? שאני צריכה לבדוק מה עם אותם אנשים ? ( למרות שחלקם אני לא בקשר בגלל דברים רעים ?) ובחלק מהחלומות מופיע בעלי והכלבים ועוד אנשים לא מוכרים מישהי מבינה בחלומות ? זה מתחיל להתיש אותי ועוד שאלה קטנה - משיהי יודעת מה פירוש המילה נהורה?

אשכרה הלכתי לבדוק במילון

נהורה לא קיים אבל נהור = אור או אולי אפשר לקבל את זה כ-ברור בקשר לחלומות בדרך כלל כשחולמים על אנשים גם אלו שאת לא בקשר איתם ואני מכירה אותך ומניחה שאנחנו דומות בקטע הזה יהיה קשר עם האנשים האלו גם אם הוא לא היה קיים עד היום תיפגשו תידברו או מישהו יזכיר אותם בנוכחותך זה לאו דווקא שהם סובלים או בבעיה או באיזה מצב אלא הם פשוט שם אני מאוד מאמינה במעגליות ודברים חוזרים חוץ מזה שגם אני בתקופת ההריון הייתי ממש מיסטית חבל על הזמן ואנשים שחשבתי עליהם צצו (כמו שסיפרתי לך על החברה שלי שלא דיברנו שנתיים ובשבוע אחד החלטתי שאני צריכה לדבר איתה? בסוף דיברנו ביום החתונה שלה שאני לא ידעתי בכלל על זה ...)

נופר30

New member
יכול להיות שאת צודקת

והמצחיק הוא שבאחד החלומות שלי היינו עם זוג שאני לא מכירה בכלל ולילדה שלהם קראו נהורה והיה דגש מאוד חזק שלה בחלום אז אולי אכן זה קשור באור

מענין

ילדה ... אור ... אולי יש פה רמז ??? תנסי לבדוק אם יש מישהו שאולי שומר עליך ואת לא יודעת (בגלל זה לא מכירה ..) ואולי השם שלו\שלה קשור באור ואולי זה מסמל משהו לגבי הבטנונית ...

תמרה*

New member
בכל מקרה זה נראה לי נובע

מההריון. אני ממש מתחילת הריון עם חלומות ממש מוזרים באופן קיצוני, והם גם הרבה יותר מציאותיים ומתערבבים אצלי עם החיים האמיתיים. אותי זה די משעשע, ואת ירון הרבה יותר...

למעלה