חלומות חתונה , עוד אחד לאוסף

pumpkin

New member
חלומות חתונה , עוד אחד לאוסף

אתמול חלמתי שאנחנו מגיעים לגן שהוא נמצא מחוץ לעיר ( בעוד אנו מתחתנים בכפר המכביה ) ואני מגלה ששכחתי את השימלת כלה שלי ! השעה כבר שמונה בערב ואני נוסעת 20 דקות הביתה בכדי להביא את השימלה שלי. אני מגיע הביתה ואז אני מגלה שבעצם אני גם לא מאופרת ולא מסורקת, אלא פשוט עם חצי קוקו.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif גם אני חלמתי חלום כזה לפני החתו

החתונה...

יעלי2

New member
ואני חלמתי שהשעה 17:00 אחה"צ ואני

צריכה למצוא שימלה לחתונה עכשיו!!! והכל סגור ביום שישי ב 17:00, וגם לי לא היה ספר! זה כנראה בנורמה.

שמופית

New member
מודה באשמה...

גם לי היה חלום כזה

*שיר

New member
../images/Emo9.gif גם לי היו , גם לי... ../images/Emo9.gif

החתונה הוקדמה, לא היתה לי שמלה, לא היה לי ספר... פשוט נורא...

shelycat

New member
לכל החולמות....../images/Emo29.gif

כמובן שגם לי היו חלומות מבהילים כאלו. הגעתי למסקנה כי כמו נשים שחולקות חלקים נרחבים מחייהן ואז השעון הביולוגי שלהן מתאפס יחדיו וכולן מקבלות את המחזור החודשי באותה עת, אנחנו "מעבירות" זו לזו את הסיוטים הגרועים שלנו לגבי החתונה
, הבשורות הטובות הן שבינתיים לאף אחד לא היה באמת אסון מאין זה בחתונה והכל עבר על מי מנוחות, ואני מקווה כי גם תכונה זו היא "מדבקת". אז לפני שהולכים
לישון שוב הנה
ו-
ואל תשכחו לחבק חזק את ה-
ושיהי לכולנו המון מזל טוב.

אתי@

New member
לא בטוח בכלל

שני אנשים חלמו בלילה לפני החתונה שלי שמשהו קורה לספר - אתי אלבכרי, וחברה טובה שלי... ובאמת באותו בוקר הוא התקשר ואמר שהוא לא יכול לסרק אותי ואת כל המשפחה שלי כי נתפס לו הגב...
סתתתתתתתתם אצלי זה באמת היה חוסר מזל והחלומות האלה בד"כ לא מתגשמים אז אל תדאגו - החלומות האלה הם כנראה סימן לדברים טובים. ככה סבתא שלי אומרת והיא פרשנית חלומות ידועה...

למעלה