חלומות ממוחשבים?

Deosette

New member
חלומות ממוחשבים?

ראשית, אני חולמת גדולה ואני חוקרת את עולם החלומות כשאני בתוכם. ראשית אני מנסה לזכור היטב תבניות קבועות של חלום על מנת שאוכל לזהות חלום כשאני בתוכו ואז לחקור אותו. באותם החלומות שהייתי מודעת להם, התמקדתי היטב בסביבה, משווה למציאות, ושמתי לב ש"לרקע" החלום יש מעיין רזולציה של מסך מחשב, כאילו אתה מגדיל תמונה במחשב ורואים אותה מורכבת מנקודות מרובעות. מעין תחושה שאני במציאות מדומה או במשחק מחשב. עד כמה שהעניין נשמע תלוש, אבל יתכן שחלומות הם תוצר של מחשב? מכאן נובע- שהכל, המציאות, החלום, הזיכרון בעיקר, הוא ממחשב? אולי התאוריה שכל זה כבר היה ואנחנו רק שיחזור מחדש של מחשב? ואולי... נהייתי פאראנוידית? הנחה נוספת היא שמראה הרקע בחלום כמחשב, היה חלק מהחלום, כאילו להראות שככה חלום נראה. או שלא הבהרתי את עצמי כראוי...

A.L (boy)

New member
סרט ששודר לא מזמן בדיגיטל

שדי מבטא את הרעיון שלך.

פירס

New member
זיגמונד פרויד מכה שנית...

אם חלומות באים ממחשבים הרי אז המחשבים היו צריכים להיות קיימים מאז שהיו חלומות! אבל הדבר לא כך... לפתע פגע בי ברק כנראה שהכדורים של ארכנפוביה משפיעים על מוחי לכן לא קלטתי את זה קודם- ברור שהמחשבים היו קימים מאז שהתחילו החלומות. לא רק זאת אלא שעכשיו אנחנו הרחם שלהם ואנחנו בונים להם תינוקות ובמהרה יבוא היום שהם ירצו את התינוקות שלהם בחזרה.... אם לא אז זיגמונד פרויד מן הסתם היה אומר שאת מאוהבת באביך שהיה הולך עם חולצה משובצת ובגלל רצונותיך לשוב לרחם החם אך סלידתך מאמך את חווה את חלומות אלו.

Deosette

New member
לא התכוונתי לזה

די התבלבלתי ממה שכתבת אבל לגבי זה שחלומות מקדימים את המחשבים כך שכנראה את לא מכירה את התאוריה שכל הקיום האנושי מן הרגע של המפץ הגדול ועד סוף העולם הועתק למחשב וכל פעם הוא משחזר את עצמו ולכן הכל פה הוא לא יותר מאשר שיחזור. לכן יש לך רגעי "דז´ה וו" או תחושות שהרגע הזה כבר היה. ולכן אנשים מסויים חוזים את העתיד בחלומות למשל. כך שחלומות יכולים להיות גם כחלק מהמחשב. אבל בכל אופן, זה רק תאוריה, להלכה. למעשה, אני חושבת שהקטע הממוחשב בחלום ההיה פשוט חלק מהחלום.

Gevakumon

New member
המלצה חמה

אני לא יודע אם מכירה את הנושא כבר ואם כן אז אני אצא דיי דביל, אבל בכל מקרה, אני ממש ממליץ לך להתעניין בנושא ה"חלומות הצלולים" שהם בעצם חלומות שבהם אנו מודעים לעובדה שאנחנו חולמים ויכולים לעשות עם החלום כל דבר שנרצה, יש אפילו פורום חלומות צלולים פה בתפוז, אני משתתף קבוע שם, נשמח לראות אותך שם. אם את לא מכירה את הנושא אתר זה יסביר אותו בצורה הטובה ביותר לדעתי: אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן

Deosette

New member
לא רק שאני מכירה היטב את הנושא

אני גם די מבינה בו. פשוט חלומות יכולים להעלות מחשבות פילוסופיות לגבי קיום העולם, מהותו.

TerminalFrost

New member
חחח אני יודע

שבחלום המציאות כ"כ מעוותת, ומשום מה אנחנו חושבים שהיא הגיונית מתמיד.. לכולכם זה בטח קרה, שאתם בחלום עושים משהו מאד מאד לא הגיוני אבל כשאתם בחלום הוא נראה הגיוני לגמרי ואפילו מנהג מקובל! (כמו לרכב הפוך על סוס בדרך לדיסנילנד כשאתה מזמין מקומות להופעה של דונלד-דאק בפלאפון שהוא בעצם דג אילתית צהוב, בעוד ש17 גמדים ירוקים נוגסים לך בירכיים)

אילתושי

New member
איך עושים את זה?

חלום צלול? קראתי על זה פעם במעריב לנוער. לא קולטת איך אפשר.

דנה^^

New member
יומן חלומות, בדיקות מציאות...

בפורום חלומות צלולים יספרו לך על זה יותר, תוכלי לקרוא גם את המאמרים שם ואתרים מהקישורים.

the double jack

New member
מעניין מאוד.....

אני חושב ובטוח שחלומות הם תוצר של הרצונות העמוקים שלנו ושל המחשבות העמוקות שלא באות לידי ביטוי ביומיום! החלומות אצלי הרבה פעמים הראו מה שקרה אחרי כמה ימים!!!! נראה לי צירוף מקרים.... או אולי מאטריקס????? מה שאני בטוח זה שיש חלומות שאני שולט בהם - לא ממש שולט אבל יודע שזה חלום ועובר לחלום אחר כשאני רוצה - אם יש קטע מפחיד ואני יודע שזה חלום אני פשוט "מפסיק" את החלום ברגע האחרון ועובר חלום בלי להתעורר. finito double jack

למעלה