חלומות על אבא..(או אמא..)

חלומות על אבא..(או אמא..)

אתמול בלילה קרה דבר מוזר.. חלמתי על אבא שלי..הוא דיבר איתי, על מלא דברים.. הכי הזוי שלא יצא לי אף פעם לפגוש את אבא שלי.. ופתאום בחלום הוא מופיע(בחליפת חתן..ככה אני זוכרת אותו מהתמונות-בתור חתן..) אני חייבת לציין שאחרי שהתעוררתי לקח לי כמה דק' לעכל את מה שהיה... קרה לכם פעם משהו דומה?זה השפיע עליכם?

050504

New member
ספר לי על זה....

האמת שאני שנתיים וחצי אחרי מות אמי אמי חלתה באופן פתאומי והייתה חולה שבועיים ולאחר שבועיים היא נפטרה, אלו היו השבועיים הכי קשים בחיים שלי, בוא ראיתי את אמי הבנאדם הכי חזק בעולם הופך למשהו מסכן, שאיבד את שפיותו (לאמי התקלה סרטן במוח) מאז אני מסוגל לחלום על זה בלילה (סוג של פלאש בקים) ולהתעורר ממש עם דמעות בעינים לסוע ברכב או באוטובוס זה אף פעם לא מפסיק צריך לדעת לקבל את זה ולהשלים עם זה

No name for now

New member
נראה שזה מאוד מטריד אותך

גם ביום יום זה ככה? (דווקא כשאתה עסוק ולא כשיש זמן למוח לשוטט)

050504

New member
כן.....

אבל יודעים להתמודד עם זה, זה מנתק לכמה שניות אולי וממשיכים הלאה

No name for now

New member
../images/Emo201.gif

בערך שנתיים אחרי מותו של אבי היה לי חלום שאני במעין יריד (אולי גם אחי ואמי) ופתאום אני (אולי גם אחי אבל אמי בטוח לא) רואים אותו והוא הסביר לנו שהוא במשימה סודית של המשטרה ובגלל זה הוא נעלם אני גם זוכרת שבזמן החלום כל הזמן ניקרה בי המחשבה שזה לא יכול להיות כי ראיתי אותו מת (הוא נפטר בבית בשנתו) זה היה חלום די ארוך אבל זה כל מה שאני זוכרת, אני גם זוכרת שזה לא היה מן מפגש מרגש של חיבוקים ודמעות

No name for now

New member
אמא שלי אגב

חלמה על אבא שלי לפחות בשנים הראשונות, אני זוכרת שלפעמים היא גם היתה בוכה מתוך שינה וקוראת לו

JHON DOO1

New member
חלומות על אבא?

שלום לכולם! כן מידי פעם נזכרים בחלומות ואפילו שואלים כל מיני שאלות שלא הספקתי לשאול וגם מתלוננים ואפילו כועסים על "העלמותו" פתאום.

No name for now

New member
אם יש שרשור בפורום שאומר

אנחנו לא לבד זה השרשור

למעלה