חלומות על אחרים כשאני בקשר!!

חלומות על אחרים כשאני בקשר!!

טוב אני כותבת את ההודעה הזאת כי זה כבר מוגזם! יש לי חבר כבר כמעט שנה..ובזמן האחרון אני כל הזמן חולמת שאני עם בחורים אחרים(לא מוכרים אבל בחלום רואים אותם והכל). לא חלומות מיניים..סתם כאילו שאני בזוגיות עם מישהו אחר. וגם היו לי חלומות שאני עם מישהו שאני מכירה ואנחנו באים להתנשק ואז אני אומרת לו שזה לא בסדר בגלל חבר שלי וכלום לא קורה. ישר אפשר לחשוב שאולי..כבר לא בא לי עליו ובא לי לגוון ואני סובלת ממשבר השנה חח אבל זה קצת מעלה מחשבות על הקשר שלנו ועל הרגשות שלי..בתת מודע. והידיעה שאני נוסעת בקיץ ל3 חודשים אוף אוף אוף מה אתם אומרים? אני סתם בסרטים? ומיטל.. הייי!! התגעגעתי

ברוכה השבה

הרבה זמן לא ראיתי אותך פה. בכל מקרה, לדעתי אין לך יותר מדי מה לדאוג שאת חולמת על אחרים, או בנים אחרים ליתר דיוק. התת מודע שלנו, אם אני אהיה פרויד בגרוש לרגע, משקף הרבה מחשבות, צדדים שאנחנו אפילו לא מודעים אליהם ותחושות נסתרות שזה יכול להביע הרבה דברים. לאו דווקא את זה שאת חולמת על בן אחר, אז את חושקת בו או רוצה אותו, ולכן את לא ממש בוגדת. לכן אין מה לדאוג. תנסי אבל אם את זוכרת, לרשום על מה חלמת ולראות אולי יש משהו שחוזר. אם קוראים על מה חלמנו יום אחר כך, לפעמים מבינים דברים שלא מבינים באותו רגע. נסי לשתף את החבר, אולי לו יהיו רעיונות. וכן, זה יכול להיות מאד רלוונטי לזה שאת טסה, ושתהיו לחוד לתקופה ארוכה. מה שעלול להביא לדברים לא טובים או לחילופין, במקרה הטוב (ואני באמת מקווה בשבילך), לחיזוק הקשר, ולהבנה שזה מאד מאד רציני. כי זה מבחן. בכל מקרה, אין לך מה להיות לחוצה, כי זה עלול סתם להזיק. תנשמי עמוק, תנצלי כל רגע שיש לך איתו, תהני מהחיים. מה שצריך לקרות יקרה. אני בטוח שיהיה לך טוב ושתהיי מאושרת. תעדכני וכמובן בהצלחה!

כן ככה זה

כשהפורום לא בדף הראשי! נשמע לי הזוי לשתף אותו..לא נעים כל כך..גם ככה אנחנו לא במצב הכי טוב בקשר כרגע. אני לא יודעת עד כמה טוב הנסיעה הזאת תעשה לנו..אני מפחדת לשכוח בקום להתגעגע כל הזמן. אני חושדת שהכל בגלל שהאהבה שלנו הפסיקה להיות "סוערת" והפכה להיות משעממת..ואין יותר מדי מה לעשות בעניין :/ חוץ מלהתגעגע לימים יותר טובים.. :(

Cobe Anan

New member
חלמתי בלילה שאני מנסה לעצור חשוד..

ומסתבר שזה בכלל חייל, אבל אני יורה בו בכל זאת כי הוא מעצבן אותי. אני גם כל הזמן חולם שאני בשירותים ציבוריים וזה ממש מלחיץ אותי. היה לי גם חלום שאני מנסה לחצות איזו שלולית עם טלוויזיה, וגם נורא כעסתי על אמא שלי על משהו מעצבן שהיא אמרה. אז קורה שאני חולם גם חלומות מוזרים על כלמיני בנות, אפילו חלומות מוזרים מאד שאני מעדיף לא לחלוק.. אם אני אתחיל להתעמק בהם ולחפש משמעות, אני אמצא. משמעות מטופשת, אבל אני אמצא. לעומת זאת, כשאני מבין ומכיר בכך שחלומות הם פריקת מתח במוח, והם מורכבים מבליל של רגשות, מחשבות, חוויות וזכרונות של חיי היומיום, שמשתלבים בחוויות מסביבת השינה עצמה (קולות, טמפרטורה, כאב, צורך ללכת לשירותים וכו`...), אז אני יודע להעניק להם את ההתייחסות המתאימה (כלומר: חוסר התייחסות), ובטח שלא לתת להם להשפיע לי על ההחלטות החשובות בחיים.

פריקת מתחים בחלומות או מה פרויד היה אומר

חלמתי הלילה שאני בהריון
ושלמרות זאת אני עדיין גרה לבד
ולא רק זה, אני לא יודעת מי האבא!!
ולא רק זה, אמא שלי מגלה חוסר רגישות כשאני אומרת לה שאני מפחדת שדבר כ"כ גדול יצא מאיבר כ"כ קטן ואומרת לי שאני אפסיק לדבר שטויות!

Cobe Anan

New member
פריקת מתח במוח..

הכוונה היא לפריקת מתח חשמלי (כי ככה עובדת מערכת העצבים שלנו), לא לפריקת מתח נפשי...

Cobe Anan

New member
...Ummmm

אני חושב שיש פה מקרה חמור של חרדת נטישה עקב טראומת ילדות שעברת. ההורים שלך לא נתנו לך מספיק תשומת לב, ולכן תמיד חיפשת עוד מישהו להישען עליו. גם היום את לא מרגישה שהאושר שלך יכול להיות תלוי לחלוטין באדם אחד, כלומר החבר, ולכן התת מודע שלך מנסה לשכנע אותך למצוא מישהו שיהיה PLAN B למקרה שגם החבר יעזוב אותך, ובאותה הזדמנות כבר מרגיל אותך לרעיון של בן זוג אחר. זה גם נובע מזה שאין לך פין, ולכן את חשה נחותה מינית, מה שמביא אותך לפנטז על ריבוי פרטנרים, וזאת כדי להגיע לעליונות מינית באמצעות הקרבה למספר איברים זכריים במקביל. האפשרות האחרונה היא שחלומות הם תהליכים נוירולוגיים נטו, הבנויים מ עירבוביה של חוויות שעברנו- כולל מחשבות, רגשות, קלט תו"כ שינה וחלומות העבר- ולכן מתקבלת בהם מציאות מעוותת שאינה כפופה לחוקי הקיום שלנו, ולכן גם לא מייצגת כלום. אבל מצד שני- עם כזאת תאוריה משעממת, איך אפשר להתפרסם...?

כל מה שפרויד אמר נשמע הגיוני

רק שבאותו הלילה סבלתי מכאבי בטן, וביום שלפני כן גיליתי שבת דודה שלי בהריון.

מיטללל

New member
גם אני התגעגעתי!

מה שלומך מותק? מה מעשיך בימים אלו? אני לא יודעת מה להגיד לך :/ אני ממש לא מבינה בפירוש חלומות ואף פעם לא הייתי בסיטאוציה דומה. יכול להיות שאת פשוט מרגישה שאת מחמיצה משהו? "בבחוץ"? עצם העובדה שאת תמיד מזכירה את החבר שלך, גם בחלום, אומרת שאולי יש פה איזשהי מלחמה פנימית... הייתכן? את אוהבת אותו? כיף לכם כמו פעם?... (
)

היי

אני בסדר גמור! עובדת לקראת הטיסה! כל הזמן!! כן בהחלט יש מלחמה פנימית..אני אוהבת אותו אבל חסר לי הטירוף קצת ..אני אוהבת לאהוב בטירוף וזה כבר לא ככה.. אבל כיף לנו ביחד ..ממש..אבל אולי זה לא מספיק? דרך אגב אני ממש מאמינה בפירוש חלומות..יש בזה המון דברים שנסתרים מעינינו.

מיטללל

New member
תראי

אני מאמינה שבהרבה מקרים יש פירוש לחלומות, הרי זה יוצא מאתנו, פרי של התת מודע... אבל אני חושבת שכדי לפרש את החלום, חייבים להכיר את האדם ואת הרקע כלומר, אם שתינו נחלום אותו חלום, אני לא חושבת שפירושו יהיה בדיוק אותו דבר. בנוגע לחלום שלך - המשמעות דיי ברורה אני לא חושבת ש"כיף" זה מספיק. בטח לא למערכת יחסים של ממש. ואני חושבת שלכל אחד מאתנו מגיע מערכת יחסים של אהבה חזקה, כזו שממלאה אותך... מה זה מספיק? אפשר בכלל למדוד "מספיק"? ה"מספיק" הזה מספיק לך? >אם יש לך מסנג"ר תשלחי לי במסר. אני אשמח שנפטפט קצת!<

בקטע של החלומות..

אם את רוצה כמה דקות על זה שלחי לי מסר.. רק שתדעי שבעיקרון אסור לספר חלומות רעים...

למעלה