חלומות על האקסית

אור_30

Active member
היי,

בת 28, פרודה כחודשיים וחצי, מיוזמתי לאחר שגיליתי כל מיני דברים. בעיקר כנראה שמדובר בנרקיסיסטית.

עשיתי ניקוי רעלים (היא = רעל) של 30 יום. זה אומר שלא ראיתי תמונות/הודעות, לא שמעתי הקלטות או אפילו שירים שהזכירו אותה. כלום כלום. האתגר עבר בהצלחה :)

חלמתי 3 חלומות בהפרש של כמה זמן במהלך התקופה.

1. חלמתי שהייתי אצל אחותי והאקסית הייתה שם.
הסתכלה עליי מלא והתעלמתי. אני הרי בניקוי, ופחדתי שהיא תפנה אליי ותהרוס לי את האתגר של ה30 יום.
אמא שלה משום מה הייתה שם, אמרה לי לפנות אליה או משהו, עניתי שאסור לי ושאני בניקוי. רק מיום ראשון מותר
אמא שלה שאלה אותי אם הבחירה שלי היא סופית, (אם אני לא רוצה יותר..) עניתי שלא, כי רציתי להשאיר לה תקווה/להשלות אותה כמו שהיא עשתה לי.

2. חלמתי שאני ואמא עברנו לדירה בהרצליה (במציאות גרות בנפרד שנה ו5 חודשים ויפה שעה אחת קודם :) )
היה לי חדר עם נוף לים, התפלאתי איך כי זה יקר
לא ככ שמחתי לעבור מהעיר שלי.. אבל התלהבתי מזה שיש לי ים ממש מעבר לחלון, שאצא לטייל שם
הסטתי את הוילון ראיתי את החול והים, זוכרת 2 סלעים גדולים

3. זכור לי שהיה משהו עם כלב- מעורפל.. (במציאות לאקסית יש כלבה)
בחלום פרצתי לה לבית (הדירה נראתה שונה מהמציאות), הייתי עם חברים.
היא נכנסה ופחדתי מהתגובה שלה על הפריצה.
ניקיתי סדרתי והלכנו, רציתי להראות לה שאני מנקה
היא הייתה בשוק מהסיטואציה

תודה מראש :)

אלישבע777

Well-known member
שלום אור 30

להלן הפרושים שלי לשלושת החלומות. אשמח אם לכל חלום, תכתבי חוות דעת על הפרוש או הפרושים שלו. לפעמים גם פרושים סותרים מתאימים!
אם משהו לא מתאים, את מוזמנת להוסיף משלך.

פרוש חלום 1- על האקסית

החלום הוא מילוי משאלה וגם בעצם משקף את המציאות: את נפרדת זה לא מכבר מהאקסית הרעילה במציאות אבל בחלום אתן נפגשות באקראי וזה מצב מלחיץ כי נוכחותה עלולה באמת להרוס לך את הפרידה (הניקוי) ולעורר בך געגועים. אימא שלה שם, מתעניינת בטיב הקשר ביניכן ואם הפרידה היא סופית והיו לך שתי תשובות שיש בהן סתירות... התשובה הראשונה שעכשו אסור לך לפנות אליה כי את בניקוי, רק ביום ראשון – כלומר – יבוא יום ותוכלי לשוחח איתה ללא געגועים, שיחת חולין קלה כי את נקייה מהקשר האובססיבי שלכן שהיה כמו סם רעיל.

התשובה השניה לאימא שלה – בחירתך להיפרד אינה סופית כי רצית להשאיר לה תקווה או אשליה. זה סוג של שקר לבן... הפרידה היא סופית כמובן כי את עברת ניקוי ממנה, אבל העונש שלה בוא יבוא! החלק הזה הוא מילוי משאלה - מגיע לה כגמולה, על יחסה המחפיר אלייך.

כשהיא תקבל את גמולה את תוכלי להפסיק לחלום עליה ולישון בשקט, כי היא לא תהיה רלבנטית בחייך. הקטע הזה מבקש לסגור סופית את המעגל ההרסני של הקשר ביניכן. לא די לנקות אותה מליבך. היא צריכה ללמוד לקח! ואת הלקח היא תלמד בזכותך... זה גם יהפוך אותה לאדם טוב יותר...

הפרוש של חלום 2 - על דירה עם נוף לים

בחלום את עוברת עם אימא לדירה יקרה בהרצליה. המעבר מעירך להרצליה, אינו משמח אותך, אבל את מתנחמת שיש לך ים מתחת לחלון, עם רצועת חוף חולית וסלעים ואפשר לטייל שם.

א. ברור שמעבר עם אימא, לקורת גג אחת כשאת שוחרת עצמאות , הולכת בדרכך ובונה את עצמך – אינו מלהיב כלל. אבל הנוף והחוף והסביבה מפצים.

החלום מראה שאולי את בשלה להתפייס יותר עם אימא, את נעשית עצמאית וחזקה – את רק צריכה להסיט את הוילון ולהסתכל דרך החלון מה שלא יכולת לראות - הים הנשקף מן החלון והסלעים גם כולם הם את עצמך – הים אין סופי, ומתחדש ללא הרף והסלעים חזקים ואינם נשחקים.
עם הזמן אימא מן הסתם עם כל בעיותיה נעשית פחות חזקה ופחות יציבה בחיים. יבוא יום והיא תצטרך את עזרתך. אולי כדאי להתכונן ליום הזה, כבר מעכשו.

ב. אפשרות נוספת – את מחפשת אימא. את רוצה או רצית קשר זוגי שיהיה תחליף לאימא שלך שלא היתה לרוחך. אבל על קשר כזה – משלמים ביוקר. ( הדירה החדשה יקרה.) קשר זוגי אינו תחליף לאם קרה ( הים?) נוקשה (הסלעים?) ולא יציבה ( החול?) , לעולם לא תוכלי לשנות את העבר. אימא תמיד תהיה חלק ממך (בחלום – הדירה בהרצליה)

מעבר הדירה מסמל למקום יפה עם נוף לים, למרחב שאפשר לטייל בו מסמל את ההתפתחות שלך. את אולי קשורה לעבר ( לא שמחה לעבור דירה) אבל השינוי טוב לך. המקום מזמין אותך ללכת לטייל. את צריכה מרחב, אוויר לנשימה ומקום שנעים להיות בו. אין לך רצון לגור עם אימא, אלא להפך - לעזוב את אימא מאחור בבית החדש ולצאת לעולם הפתוח . הים מסמל נתיב נסיעה למרחקים או רצון לנסוע ולראות את הארצות שמעבר לים ולחוות חוויות חדשות.

הסלעים הגדולים על החוף יכולים לסמל גם – קשיים. הסלעים הגדולים (והקשים ) מפריעים לאנשים להגיע לים ומפריעים לים להגיע לחוף. הגלים מתנפצים על הסלעים. סלעים בים מסוכנים לאוניות. במקום היפה שאת היית רוצה לטייל בו, גם שם יש קשיים. לא הכל הולך חלק. החלום קורא לך, להסיט את הוילון ולראות את הקשיים ממרחק! לצפות אותם מראש ולהתכונן היטב לקראתם מבעוד מועד. לא לקחת סיכונים. הים מרחוק הוא מקסים, אבל מקרוב הוא עלול להיות מסוכן מקום בו טובעים אות מתנפצים על הסלעים.

אפשרות אחרת: החלום אומר לך – לא להתקרב לסכנה הנסתרת מהעין (החבויה גם במקומות יפים ומזמינים) ולהישאר במקום רחוק ובטוח.

הסכנה יכולה להיות גם התאהבות באדם לא מתאים שעלול להטביע אותך או חמור מכך.

הפרוש של חלום מס. 3 הפריצה לבית של האקסית

בחלום הזה את וחברייך פורצים לבית של האקסית. הפריצה היא מפתיעה וכנראה גורמת לבלגאן גדול.
אני מעלה על דעתי שגם חלום זה הוא מילוי משאלה – ללמד את האקסית לקח, או אולי להתנקם בה בקטנה, או להעניש אותה, בהפתעה.

עם הפריצה לביתה, האקסית מופיעה ולפני שהיא תגיב באופן נורא - ניקית וסידרת את הבלגאן !
היא לא הגיבה כפי שחששת. להפך היא שתקה, כי היתה בשוק הן מהפריצה והן מהסידור.

החלק הזה של החלום מראה שאחרי שהמשאלה מתגשמת (בחלום - הפריצה לבית) – צריך לסדר ולנקות הכל ולעבור לסדר היום. את הרי אחרי ניקוי רעלים בעצמך! את נקיה ואת משאירה אחרייך סביבה נקייה. את רוצה סדר בחיים וגם ביחסי אנוש. את רוצה שהיחסים איתה ( אולי גם עם אימא?) יהיו מסודרים ללא טינה וללא משקעים.

החלום אומר לך שיש לך שליטה על מעשייך ועל חייך – אם את מבלגנת בכוונה ( ואולי בצדק מבחינתך) את גם צריכה גם לסדר!
וככה יהיה לך ולאחרים יותר טוב ( בחלום – האקסית היתה מופתעת ולא הגיבה).

לגבי הכלב בחלום, הופעתו בחלום לא ממש זכורה לך ולכן קשה לשבץ את הופעתו לפרוש הנ"ל. אולי את תוכלי לעשות זאת.
הכלב מתקשר באופן סמלי לנאמנות ( ולבגידת בעליהם), לחבר לחיים וגם לבעל חיים שיש לאלף. כלבים יכולים להיות גם "קרציות" מרוב שהם תובעניים
לאהבה, לממתקים ולריגושים. אולי הכלב מסמל אותך ( או אותה) בתכונות אלה?

אור_30

Active member
וווואוו אילו פירושים מעמיקים.
פתאום גרמת לי להבין אילו מסרים אדירים קיבלתי, תודה לך אהובה

למעלה