היי,
בת 28, פרודה כחודשיים וחצי, מיוזמתי לאחר שגיליתי כל מיני דברים. בעיקר כנראה שמדובר בנרקיסיסטית.
עשיתי ניקוי רעלים (היא = רעל) של 30 יום. זה אומר שלא ראיתי תמונות/הודעות, לא שמעתי הקלטות או אפילו שירים שהזכירו אותה. כלום כלום. האתגר עבר בהצלחה
חלמתי 3 חלומות בהפרש של כמה זמן במהלך התקופה.
1. חלמתי שהייתי אצל אחותי והאקסית הייתה שם.
הסתכלה עליי מלא והתעלמתי. אני הרי בניקוי, ופחדתי שהיא תפנה אליי ותהרוס לי את האתגר של ה30 יום.
אמא שלה משום מה הייתה שם, אמרה לי לפנות אליה או משהו, עניתי שאסור לי ושאני בניקוי. רק מיום ראשון מותר
אמא שלה שאלה אותי אם הבחירה שלי היא סופית, (אם אני לא רוצה יותר..) עניתי שלא, כי רציתי להשאיר לה תקווה/להשלות אותה כמו שהיא עשתה לי.
2. חלמתי שאני ואמא עברנו לדירה בהרצליה (במציאות גרות בנפרד שנה ו5 חודשים ויפה שעה אחת קודם )
היה לי חדר עם נוף לים, התפלאתי איך כי זה יקר
לא ככ שמחתי לעבור מהעיר שלי.. אבל התלהבתי מזה שיש לי ים ממש מעבר לחלון, שאצא לטייל שם
הסטתי את הוילון ראיתי את החול והים, זוכרת 2 סלעים גדולים
3. זכור לי שהיה משהו עם כלב- מעורפל.. (במציאות לאקסית יש כלבה)
בחלום פרצתי לה לבית (הדירה נראתה שונה מהמציאות), הייתי עם חברים.
היא נכנסה ופחדתי מהתגובה שלה על הפריצה.
ניקיתי סדרתי והלכנו, רציתי להראות לה שאני מנקה
היא הייתה בשוק מהסיטואציה
תודה מראש
בת 28, פרודה כחודשיים וחצי, מיוזמתי לאחר שגיליתי כל מיני דברים. בעיקר כנראה שמדובר בנרקיסיסטית.
עשיתי ניקוי רעלים (היא = רעל) של 30 יום. זה אומר שלא ראיתי תמונות/הודעות, לא שמעתי הקלטות או אפילו שירים שהזכירו אותה. כלום כלום. האתגר עבר בהצלחה
חלמתי 3 חלומות בהפרש של כמה זמן במהלך התקופה.
1. חלמתי שהייתי אצל אחותי והאקסית הייתה שם.
הסתכלה עליי מלא והתעלמתי. אני הרי בניקוי, ופחדתי שהיא תפנה אליי ותהרוס לי את האתגר של ה30 יום.
אמא שלה משום מה הייתה שם, אמרה לי לפנות אליה או משהו, עניתי שאסור לי ושאני בניקוי. רק מיום ראשון מותר
אמא שלה שאלה אותי אם הבחירה שלי היא סופית, (אם אני לא רוצה יותר..) עניתי שלא, כי רציתי להשאיר לה תקווה/להשלות אותה כמו שהיא עשתה לי.
2. חלמתי שאני ואמא עברנו לדירה בהרצליה (במציאות גרות בנפרד שנה ו5 חודשים ויפה שעה אחת קודם )
היה לי חדר עם נוף לים, התפלאתי איך כי זה יקר
לא ככ שמחתי לעבור מהעיר שלי.. אבל התלהבתי מזה שיש לי ים ממש מעבר לחלון, שאצא לטייל שם
הסטתי את הוילון ראיתי את החול והים, זוכרת 2 סלעים גדולים
3. זכור לי שהיה משהו עם כלב- מעורפל.. (במציאות לאקסית יש כלבה)
בחלום פרצתי לה לבית (הדירה נראתה שונה מהמציאות), הייתי עם חברים.
היא נכנסה ופחדתי מהתגובה שלה על הפריצה.
ניקיתי סדרתי והלכנו, רציתי להראות לה שאני מנקה
היא הייתה בשוק מהסיטואציה
תודה מראש