חלומות על מוות

דינה48

New member
חלומות על מוות

גיל:35 מצב משפחתי: נשואה+כרגע עוסקת בכתיבה רוצה לצאת לעבוד באופן חלקי במקצוע נוסף שיש לי. בזמן האחרון יש לי מחלוקות עם בן זוגי בעניינים כלכליים ועניינים נוספים
החלומות מאתמול ולפני יומיים.
בחלום הראשון אמי ואני. אמי מתאבל על תינוק שנפטר. היא מקוננת וחוזרת שוב ושוב על המשפט 'הבן החמישי נפטר' אני חסרת אונים מהאסון שנפל עלינו ומתחילה לברר. אני מחשבת ומבינה שהמוות הזה כבר התרחש(במציאות אכן תינוק, ילד חמישי, של אמי נפטר לפני כ30 שנה). אני מנסה להסביר לה שהמוות הזה כבר אירע ולא מבינה למה בכל זאת היא ממשיכה להתאבל עליו. את המשך החלום אני זוכרת בקושי כאשר אני יוצאת לרחוב ליריד פתוח של בגדי נשים איכותיים, צבעוניים ויפים.
בחלום השני אני, חברת ילדות ואביה. החברה מתה. אני מתבקשת להעביר את הידיעה לאביה המבוגר. התגובה שלי היא סירוב מוחלט להתערב בעניין. במציאות אין כמעט קשר בינינו והיא גם כן עוסקת באומנות
אשמח לפירושים:)

Boglob

New member
אהם...

זה הוא לא פורום פירוש חלומות (כבר 2 אנשים ביקשו את זה בשבוע) ויש לכך פורום משל עצמו, שם יש אנשים שיותר מקצוענים בנושא.
בגלל שזה פורום חלומות צלולים אני חייב להציע לך, אם זה מפריע לך אני ממליץ שתתעמני על חלומות צלולים כדי להפוך את החלומות האלו לפחות מטרידים.
דרך אגב, גם לי יש הרבה מוות בחלומות, זה כבר נהיה העוגן שלי (סימן שחוזר מחלומות), לי זה ממש עוזר בתור אונירואוט (אני חייב למצוא לזה שם קצר יותר).
מקווה שעזרתי.

וולפהרט

New member
תנסי בפורום "חלומות"של תפוז

ואם כבר, אנסה:
אני מאמינה שחוויות טרגיות מהעבר חוזרות בחלומות ברגעים של מתח בחיים עצמם. אם רע במציאות אז החלום לפעמים מקצין לרע יותר.
מאמינה ששיפור בחיים עצמם יכול להביא לחלומות טובים יותר!

למעלה