חלומות על נביאים!!!

rasha911

New member
חלומות על נביאים!!!

חלמתי חלום מוזר לפני זמן ... עד הרגע הזה לא ידעתי מה פירושו: לפני שנתיים סבא שלי נפטר ז"ל, הייתי מאוד קשורה אליו, הוא היה איש חכם , נבון, שומר דת, איש טוב עם לב רחב... אחרי מותו חלמתי שהייתה הלוויה שלו, ואנשים ישבו באבל, ואז הוא בא לחדר, כאשר היינו קולטים שהוא מת ולא בחיים, ולקח אותי איתו להליכה ואז פגשנו את הנביא ישו!!! שלבש לבן הוא גם סבא שלי, והחזיק בידו המקל של הנביא מושה! אז שלושתנו הלכנו במסע ,דפקנו בדלתות וביקשנו מאנשים להצטרף לדת .. ובכל בית היה נחש שרצה לתקוף אותנו, אז ישו השתמש במקל של מושה שהפך לנחש ובלע את השני, ואז האנשים נכנעו לנו! יש לדעת שאני לא בחורה דתיה בכלל.. מאז ועד היום! וחלום שני מוזר שחלמתי אחרי תקופה קצרה מהחלום הזה: ראיתי את עצמי הולכת ברחוב והיה גדר חי בצד הרחוב, ואז זהיתי שמשהו מתרחש מאחורי הגדר, הלכתי והסתכלתי, אז ראיתי המון נחשים מפלצתיים ענקיים ארוכים ועבים שאין אותם בטבע מגודלם! המון המון מפותלים אחד על השני.... וכשהופעתי מולם הם נרגעו כאילו מפחד!!! כאילו שאני השולטת בהם!!! ואני הרגשתי שאני האדון שלהם! ואז הסתובבתי ורציתי להמשיך בהליכה, פתאום נחש אחד מאחוריי קפץ מעל הגדר ורצה לתקוף אותי ולי היה מין חוש כזה אז החזקתי את הנחש שבאוויר ביד סובבתי אותו וזרקתי אותו רחוק והמשכתי ללכת ,כמו שיש לי כוח שאף נחש לא יעז למרוד עלי! אם יש פה מישהו בעל יכולת וידע בפירוש חלומות, אז אשמח לשמוע את פירושו :)
 
כעידית פותחת חלומות בתקשור...

היא ואחיה הם ממש כמו יוסף...ח.. הנתי קישור לשאלתך..למייל שלה..בטח תכנס (אולי היא לא תעשה זאת בשבת..לא יודעת...
 
פירוש חלומות../images/Emo140.gif

חלום טוב חלום שלום. קראתי את חלומותייך, והייתי מתייחסת לישו ומשה, כאנשי ריפוי...ולא בהקשר הנבואה, ישו לא הוכר כאיש נבואה אלא כאיש רוח... הייתי מתייחסת יותר לנחש / נחשים בחלומותייך, מומנט שחוזר ...שלפי השאמנים, מסמל ריפוי כפי שמצאתי עבורך: " נחש הוא המרפא האולטימטיבי. הוא מרפא כדרך שרק שאמנים יכולים - הוא לוקח את הארס אל תוך עצמו ויוצר ממנו רפואה. כך גם השאמן לוקח את המחלה והכאב מהמטופלים שלו, מתמיר אנרגיה אפלה זו בתוכו ומחזיר אותה חזרה למטופל כאור." איני יודעת מה הינך עוסקת, אך נראה שאת מנסה להדוף את מקום הריפוי שבך... את מנסה להדוף את הריפוי שלך עצמך... מעצם הפחדים שדומים לפחד יומיומי מנחש כמו ממחלה קשה. יש כל מיני סוגי חלומות, ובכדי לדייק ממש צריך לדעת פרטים נוספים, מקווה שעזרתי, ומצרפת מאמר על חלומות שכתבתי , שיעזור לך למצוא בתוכך את האפשרות להבין בעצמך את חלומותייך. מאמר שלי על חלומות בהצלחה אור ואהבה אריאלה
 

rasha911

New member
תודה אריאלה היקרה

בעצם אבא שלי הוא מרפה באנרגיה, אישית, עוסקת בעיצוב פנים ואדריכלות בניין אך כן מרגישה שיש לי יכולת אנרגטית לטיפול או לרוחניות בכלל ואכן מנסה לדחוף את זה קדימה, אך לא מוצאת את הכילים לעשות! אז אם יש לך איזה דרך שאוכל לממש את הפוטנציאל הזה! אשמח לדעת :) אגב, שמי רשא 21-06-1980 :)
 
יפה../images/Emo140.gif

כדי לממש פוטנציאל לומדים. אגב את יכולה לפתח את נושא עיצוב פנים ואדריכלות, עם פאנג שואי, אם שמעת, בגוגל תמצאי הרבה חומר. ובתור התחלה להתפתחות אישית, ללמוד כל העולה על רוחך, החל מרייקי ( אני התחלתי משם, והיום מלמדת) ועד כל שיטת ריפוי שאת מתחברת אליה...הילינג, רפלקסולוגיה, צמחי- מרפא, ועוד... אך לפני כן, מרגיש לי משהו שעלייך לרפא בעצמך וקשור לעבר... אני מרגישה נכון?
בהצלחה רבה אור ואהבה אריאלה
 

rasha911

New member
את יודעת מה

שמעתי את זה מהרבה מתקשרים! אך מוזר לי קצת כאילו לא מבינה איך עברי עדיין משפיע עלי! ת'אמת בתוכי סלחתי מזמן! וניתקתי קשרים! אז מה צריך לעשות עוד! אני נורא נורא רוצה להתפטר מכל מה שהיה בעבר, מהאנשים מהמקום, מהזכרונות, מהכל ולהתקדם הלאה... לזרום כבר! אם יש דרך שאת רואה.... אולי תנחי אותי ?
 
אם הרגשתי, כנראה../images/Emo13.gif

עדיין צריכה לעשות תהליך סליחה ושחרור העבר, גם עם צריך עזרת מטפל. אור ואהבה אריאלה
 

rasha911

New member
אה>>>>

והייתה לי גם שאלה למטה בדף (תגובה על הודעה בנושא גלגולים קודמים) מעניין אותי לדעת מה הייתי בגלגול הקודם שלי!!!
אשמח אם תגלי לי אם צריך שם אמא שלי גם, אז קוראים לה "הודא"
 
על גלגולים../images/Emo9.gif

אני חושבת שאין לזה משמעות, יכול לעלות אחד מעשרות אלפי גלגולים, ולא בהכרח הקודם... זה לא נותן כלום, אם לא בודקים מקרוב משמעות הגלגול ... היית מרפאה , וגם מלכה ... והיית מאהבת של מלך, שעיצבת לו את ביתו( כנראה משם החיבור שלך לעיצוב) יש לך עוד המון גילגולים, אי אפשר לבדוק אותם אפילו. מה את אומרת ? אור ואהבה אריאלה
 

rasha911

New member
סרט!

לא שיש לזה משמעות, זה עניין של סקרנות בלבד :) את האמת אני יודעת שיש לי נשמה זקנה (ע"פי הנמורולוגיה!) ופעם נסיתי בדמיון מודרך לגלות אחד הגלגולים ומצאתי את עצמי מלכה שברחה מהארמון עם המאהב העני שלה
באירופה בתקופת ימי הביניים, וחיילי הארמון רדפו אחריה להעמיד אותה לגזר דין מוות, כמלכה בוגדת!!! האהאהאהאה... משעשיע , לא? יענו מן הסרטים ממש! ובעניין הפאנג שוי, בטח שיש לי מושג , למדתי אותו בעיצוב פנים, אך ממש לא מאמינה בו!!!
 

o1d3e5t

New member
חלום מדהים - פירוש

יקירתי סבך אדם יקר וישות גבוהה מאוד ברמה הרוחנית שמשתווה לנביאים שבעבר יש לך תפקיד חשוב כיוון שאת נכדתו ולא בכדי...עלייך להבין כי את יכולה לתקשר עם סבך ובהנחיה שלו יש לכם תפקיד כנגד קבוצה של אנשים שמאוד שלילית ומאוד מאיימת על האנושות ועליכם להביאם למקום הרוחני למקום חיובי הינכם שליחי הבריאה ומוטל עלייך תפקיד חשוב להיות שליח הבריאה זהו תפקיד יקר שצריך לבוא מהמקום הטהור ...תשימי לב שבשני החולומות אתם מצליחים להביס את האוייב כלומר תצליחו להביא את אותם אנשים שליליים למודעות- על, הכוונה להיות אנשים חיוביים שלא יזיקו יותר לפלנטה והבריאה נתנה לך את העוצמה הזו רק אינך מודעת לה ובחלום הבריאה ממחישה לך את העוצמות והאיכויות הטמונות בך.אני מציעה לך ללמוד ולהתחבר לרוחניות כדי שתביני את מהות יעודך....בהצלחה יקירה.
 
ואוו הפרשנות/ מסר של עידת..נשמע מדהים...

את אישה מדהימה ראשה!!! מתי נפגשים לקפה????
מה שלום בת דוודתך ??! מתי החתונה?
 

rasha911

New member
הי תמי

שלומן בסדר
החתונה עוד 5 חודשים
את מוזמנת
בוא נראה ... מתי יזדמן לך להגיע לאזור המרכז, הרצליה, השרון, תודיעי לי
אשמך לראותך.
 
למעלה