חלומות פז

חלומות פז

האם אתן לפעמים חולמות/הוזות את עצמכן מבצעות את תרגיל חייכן מול קהל אדיר?? רואים מגרש גדול או שביל ארוך ובא לכן להרביץ בו שרשרת פליק-פלקים? שמעתן פעם שיר מקפיץ (ברדיו או במסיבה למשל) ודמיינתן איזה תרגיל קרקע מדהים אפשר לעשות איתו? מבצעות שרשרת של ערבית 4 פליק-פלקים- סלטה לאחור בגוף ישר-סלטה קדימה פתיחה רגל רגל- ערבית- טמפו-פליק פלק פליק פלק-סלטה אחורה בגוף ישר פתיחה רגל רגל- סיום?

Xx ofek xX

New member
כן, המון פעמים

אצלי זה יותר בכיוון של "הלוואי שהייתי יודעת...." כי את רוב הדברים האלה אני לא יודעת אבל אני כן מדמיינת את עצמי עושה ערבית פליק-פלאק גוף ישר טמפו דאבל סלטה אחורה בכל פעם שאני רואה שטח של דשא או מדרכה
גם אם אני רצה ריצה קלה אחרי כמה מטרים אני מרגישה צורך לעשות ערבית

אמא לה3

New member
ברוררררר...

כילדה ה"חלומות" היו בעיקר על תרגילי קורה, פשוט בראש דמיינתי תרגילי קורה מלאים ומדהימים. היום אני בעיקר מדמיינת את עצמי עושה ערבית פ"פ רצוף ונקי...אני אסתפק בערבית פ"פ נחמד...אני לא חושבת שזה לגמרי חלום, ואם נועה תגיע לשמור לי באחד האימונים אני אנסה להגשים אותו.

Tammie

New member
גם אני הרבה פעמים מפנטזת

שאני אצליח פתאום תרגיל מדהים. הרבה פעמים אני גם באמת חולמת על התעמלות בלילה, פעם חלמתי שאני עושה פליק פלאק על הקורה, לא צריך להגיד שאף פעם אפילו לא הייתי קרובה לזה.... זה היה חלום ממש מגניב, ממש ראיתי מה קורה איתי תוך כדי הפליק פלאק, איך אני מניחה את הידיים והכל, ומה שהכי מוזר היה שזה היה כשהייתי בת 14 וחצי, עוד לא התחלתי לאמן ולא באמת הבנתי, אבל בחלום- הכל היה ברור.

למעלה