חלומות צלולים ודמיון מודרך

LucidGuess

New member
חלומות צלולים ודמיון מודרך

ואוו הרבה זמן לא ביקרתי פה אז קודם כל שלום לכולם!!
אני רוצה להזכיר לכל מי שלא מכיר את הנושא שחלום צלול הוא ה"דמיון המודרך" ברמה הגבוהה ביותר שיכולה להיות (חלום צלול הוא כידוע חלום שבמהלכו החולם מודע בתוך החלום ויודע שהוא חולם וכתוצאה מכך הוא יכול לישלוט בחלום באופן מודע לחלוטין), מה שמיוחד כל כך בחלום צלול זה שהכל מציאותי ומוחשי לגמרי מול העיניים, הכל לגמרי אמיתי ואין צורך להתאמץ יותר מדיי כדי לדמיין דברים בניגוד לדמיון מודרך הסטנדרטי. בחלום צלול אתם רוצים להיות על חוף ים שטוף שמש עם ריח של אוויר ים מלוח ושמש נעימה? אתם שם! רוצים כדור זוהר מרפא עבור ריפויי עצמי? הוא בידיים שלכם זוהר רך ומוחשי לגמרי! את כל הטכניקות הקיימות בנושא דמיון מודרך ניתן ליישם בצורה הרבה יותר אפקטיבית בזמן חלום צלול מאשר בזמן ערות, חלום צלול הוא שילוב מיוחד במינו של מודע ותת מודע בו זמנית, כל דבר שרואים מול העיניים בזמן חלום צלול, כל דמות וכל תמונת נוף או חפץ נוצרים ומופעלים ע"י התת מודע, בזמן חלום צלול החולם נמצא בקשר ישיר לגמרי עם התת מודע ולכן שיטות שונות של דימיון מודרך הן הרבה יותר יעילות בזמן חלום צלול, והכל נעשה בפשטות ובקלות רבה ללא יותר מדיי מאמץ, בזמן חלום צלול אתם יכולים להזריק רעיונות באופן ישיר לתוך התת מודע, בצורה ישירה ולא עקיפה, מכאן היעילות והעוצמה הרבה של פעולות כאלו בזמן חלום צלול. חוץ מזה חלום צלול הוא כיף בלתי נורמאלי וחוויה אדירה, אז למה לא לשלב בין השניים?
למתעניינים אני מציע לעיין באתר הבא. בהצלחה
Lucid

LucidGuess

New member
אני ממש מאוכזב מחוסר ההתייחסות שלכם

ממש מוזר לי שנושא כל כך מעניין ומרתק לא מעניין כאן אף אחד וההודעה הזאת לא זכתה אפילו לתגובה אחת, זאת למרות הקשר החזק בין שני הנושאים כפי שהסברתי זאת בהודעה. התאכזבתי מאד מחוסר ההתייחסות שלכם. Lucid

למעלה