חלומות צלולים

• פותח הנושא dgp
  • פורסם בתאריך

dgp

New member
חלומות צלולים

שלום רב! אני מבינה מהפורום שעצם היותי מודעת לכך שאני חולמת, אז החלום נקרא חלום צלול. ברוב החלומות שאני חולמת אני מרגישה ערה, יודעת שאני חולמת, מדברת עם עצמי וממש חושבת תוך כדי החלום. לעיתים הדבר ממש מבהיל כי התחושה היא של מציאות שאני לא מצליחה להתעורר ממנה,כמו שקראתי, ממש תחושת שיתוק, אני יודעת שאני צריכה פשוט לפתוח את העיניים אבל זה לא מצליח... ולוקח נצח עד ההתעוררות. השאלה שלי נוגעת לאיך לא לקום עייפה בבוקר. החלומות הללו מלחיצים ומתישים ואני פשוט קמה עייפה "כאילו" לא ישנתי כלל במהלך הלילה. תודה על התייחסותכם.

Variety

New member
תשובה

היי dgp, העייפות שאת מתארת היא כנראה בגלל הלחץ שלך בחלום. לפי מה שהבנתי את צלולה (מודעת לכך שאת חולמת) באופן טבעי, נכון? אם זה נכון, במקום להתעורר, תנצלי את המתנה שקיבלת - חלימה צלולה. כנראה את לא מודעת לאפשרויות שאפשר לעשות בחלומות צלולים. את נמצאת בעולם שהוא במוח שלך, את יכולה ללמוד על עצמך כל-כך הרבה שזה לא יאומן. בגלל שהעולם הזה הוא הדמיון שלך - את השולטת. כאן הדמיון הוא הגבול. תנסי להזיז משהו בחלום בעזרת המחשבה, לשנות את הצבע, קצת לצבור שליטה על החלום. את תראי שזה כבר יתן לך בטחון. אם את מאוד רוצה להתעורר תגידי כפקודה קולית "להתעורר" זה אמור לעזור אבל תעשי בדיקת מציאות למקרה שהתעוררת לחלום נוסף, נניח, תנסי להעביר אצבע דרך הקיר או לראות אם השעה הגיונית. אבל במקום להתעורר, אולי תנצלי את המתנה שקיבלת, ותתחילי ללמוד על עצמך דברים מעומקי התת מודע והנשמה. ראשית, הדמויות בחלומות שלנו מייצגות חלק מהתת מודע. אז את יכולה לדבר איתם, לשאול אותם שאלות כמו "מה את מייצגת?" או "למה את כאן?". תקשיבי לתשובות. אם יש לך בעיה, תנסי להזמין מדריך חלומות ולהתייעץ איתו. הוא יכול לפתור לעזור לך ולתת לך רעיונות. יש לך גישה לתת מודע ואת יכולה להעלות זכרונות מכל מיני זמנים, לנתח חלומות בצורה הכי ישירה ויעילה... כל מה שעולה על הדעת. אם תלמדי על עצמך, או שתצאי למסעות בחלומות שלך (למשל מסעות לארמונות רחוקים עם דרקונים, אבירים וקוסמים), ותהני, אני מבטיח לך שתקומי מלאת אנרגיה! אצלי, אחרי שהיה לי חלום טוב, אני קם ממש ממש מלא אנרגיה! אני ממליץ שתקראי את האתר של אלון ברמן: http://lucid.up.co.il שם את לא צריכה לקרוא את החלקים שכותבים איך לחלום חלום צלול (כי יש לך כבר) אלא יותר את מה אפשר לעשות. גם יש קישורים בסוף הדף של הפורום לכמה אתרים שם תמצאי המון מידע. חלומות פז, Variety-

למעלה