חלומות רטובים - המשך

חלומות רטובים - המשך

בני בן 15. אף אחד מבין שנינו לא העלה את הנושא אלה גיליתי זא לבד לאחר שמצעתי על סדיניו את ``חומר`` החלומות הרטובים. יש לו כבר ספרים אך האם ניתן למנוע את זה? מה לעשות? חיים, אבא מודאג.

linet1

New member
למה למנוע?????

ברגע שאתה משדר לו כי רצונך ואפילו אם הוא רצון ניסתר להעלים את התופעה, אתה בעצם אומר לו ללא מילים ``זה לא בסדר, לא תיקני, לא נורמלי`` ובעצם כך מחסל את מיניותו הבריאה. גורם לו להתבייש, בהיותו נער מתבגר, גורם לו לסלוד מזרעו... שדר לו כי זה טיבעי וזה נורמלי ואין לו מה לחשוש וזאת רק במידה והוא מעלה את הבעיה - אל תדחק בו לדבר על כך. הייתכן כי אתה מוטרד יותר ממנו?????????

תגובה

כנראה שאני יותר מותרד ממנו...אך סמתי לב שהוא גם מאונן - האם אוננות תפתור את הבעיה? חיים

linet1

New member
אבא?

אין לך מספיק דברים להיות מוטרד מהם???? אוננות לא תפסיק את הבעיה. ותאמר לי עוד משהו...איך אתה יודע מה הבן שלך עושה בחדרי חדרים????? תן לו את פרטיותו - אל תחטט - הכי הרבה, תשאל מידיי פעם אם הכל בסדר - תן לו הרגשה שאתה אוזן קשבת. אך, אל תחטט בחייו, בדיוק כפי שאתה לא היית רוצה שהוא יחטט בהרגלייך המיניים!!! ניראה לי שאתה ניסחף קצת...גם אתה היית נער מתבגר - כניראה שכחת...תן לו לגדול מבלי להזיק לו. עודף דאגה היא דבר יפה אך גם עלול להזיק.

גרא.

New member
זה שכיח ביותר לבנים בגיל זה..אין צו

אבא מודאג,אתה אולי שכחת שהיית פעם בגילו..אבל גם לך,ולכל בן בגיל ההתבגרות יש חלומות,ובעיקר תוצאות רטובות.זה נורמאלי,תקין,אינך יכול ואינך צריך לעשות מאומה..כפי שגם בזמנך,בזמני,איש לא התערב,והתופעה עברה כלאומת שבאה.בכל מקרה,אם אתה עדיין מוטרד,כדאי לך לקרוא את ספרו של פרופ` זיו: ההתבגרות.בכלל יש שם עוד הרבה נושאים מענינים.

פו-הדוב

New member
תגובה בשבילך אבא מודאג

תראה אני נער בן 17.5 ונראה לי שאין לך ממה להיות מודאג זה פשוט טבעי שהילד שלך יגלה את המיניות שלו בגיל ההתבגרות, ככה שמניסיון בתור אחד שעבר את אותו התהליך זהו התהליך הכי טבעי שנער מתבגר עובר. ביי אסף

למעלה