שלום ליאת - מענין מה זה חלום רע
מה שלומך ליאת, ראשית אני לא בטוחה שאני "מאוהבת" במושג חלומות רעים. חלומות הם דיבור של התת מודע שלנו איתנו. החלומות יכולים להיות פסיכולוגים - קרי חרישה" (דיסקוס) של החיים הפיזים שלנו מהיום יום, או במקרים רבים אחרי - מסרים מהאני הפנימי/העליון שלנו כמו גם מסרים ממקורות אחרים (ישויות אנשים שכבר לא איתנו, מלאכים וכו..). בדרך כלל לא נחלום שהלכנו לים ואכלנו ארטיק והיה לנו נחמד - בכלל לא נזכור חלום כזה, נחלום חלומות "רעים" כדי שנזכור אותם ונעשה משהו עם המידע שמגיע. אגב כמו שבחיים המציאות תשכפל את עצמה עוד ועוד ועוד - עד שנלמד את השיעור כך בחלומות, הם ימשיכו לחזור על עצמם (כן גם הלכאורה רעים) עד שנקשיב למסר ונעשה איתו משהו. אני בטוחה שאת מסכימה למידע זה - בכל אופן יש קריסטלים שיעזרו לנו עם נושא החלומות ברבדים שונים, בין עם לזכור אותם: כלצית כחולה, אפופולייט, אמטיסט,פרינהייט, לברדורייט - ועוד. כמו גם אבנים פשוטות יותר להגנה - כי אולי על זה את מדברת, לעיתים אנו זקוקים להגנה גם בשינה מאנרגיות מסוימות - ואז נדבר על משפחת הטורמלינים, אוניקס שחור, המטייט,לפידולייט וכדומה. האם עניתי לשאלתך? ריקי-חן יהונתן