חלומות רעים

liat sa

New member
חלומות רעים

שלום לכולם, האם יש אבן שיכולה לעזור נגד חלומות רעים? לענוד או מתחת לכרית. ליאת

אני מצרפת את שאלתך לשרשור לאירוח

ריקי בעלת נסיון גם בתחום החלומות ובעלת ידע בנושא
ענת

שלום ליאת - מענין מה זה חלום רע

מה שלומך ליאת, ראשית אני לא בטוחה שאני "מאוהבת" במושג חלומות רעים. חלומות הם דיבור של התת מודע שלנו איתנו. החלומות יכולים להיות פסיכולוגים - קרי חרישה" (דיסקוס) של החיים הפיזים שלנו מהיום יום, או במקרים רבים אחרי - מסרים מהאני הפנימי/העליון שלנו כמו גם מסרים ממקורות אחרים (ישויות אנשים שכבר לא איתנו, מלאכים וכו..). בדרך כלל לא נחלום שהלכנו לים ואכלנו ארטיק והיה לנו נחמד - בכלל לא נזכור חלום כזה, נחלום חלומות "רעים" כדי שנזכור אותם ונעשה משהו עם המידע שמגיע. אגב כמו שבחיים המציאות תשכפל את עצמה עוד ועוד ועוד - עד שנלמד את השיעור כך בחלומות, הם ימשיכו לחזור על עצמם (כן גם הלכאורה רעים) עד שנקשיב למסר ונעשה איתו משהו. אני בטוחה שאת מסכימה למידע זה - בכל אופן יש קריסטלים שיעזרו לנו עם נושא החלומות ברבדים שונים, בין עם לזכור אותם: כלצית כחולה, אפופולייט, אמטיסט,פרינהייט, לברדורייט - ועוד. כמו גם אבנים פשוטות יותר להגנה - כי אולי על זה את מדברת, לעיתים אנו זקוקים להגנה גם בשינה מאנרגיות מסוימות - ואז נדבר על משפחת הטורמלינים, אוניקס שחור, המטייט,לפידולייט וכדומה. האם עניתי לשאלתך? ריקי-חן יהונתן

liat sa

New member
חלומות רעים - של מטופל - רואה שדים

ורוחות שמנסים לקחת ממנו דברים להכאיב לו בדרך כלל הייתי מסכימה איתך בנושא של שיחה עם תת המודע , אולם כאן , אני לא מצליחה להחליט. דרך אגב , לאותו מטופל , כבר 6-7 פעמים נשברה אבן , שנתתי לו לענוד, הוא אומר שהם פשוט מתפוצצות לו. השבוע הוא היה בטיפול , החזיק בתליון של טורמלין שחור שענד , והאבן פשוט התפוררה לו ביד, וכשניסה להראות לי, נקרעה גם השרשרת... אולי מתקשר לחלומות ????????. ליאת

עברה לי צמרמורת בגוף

אז...ככה ליאת יקרה, מאתגר לגמרי. יש מצב שהפריקות של הטורמלין מעידה על ההגנה שנדרשה ממנה.ויכול להיות שהגנה זו אינה מספיקה עבורו. וצריך ללכת על משהו חזק יותר למשל ברמת הגנות, סמלים, גרוש ספציפי - בדרך כלל הם הולכים אם מפנים אליהם את אנרגית האור. רואה שדים - זה אכן סיפור אחר - לבדוק מולו, מה המשמעות מבחינתו, קצת סביב הסיפור מתי התחיל, מה בחייו השתנה- ומה שכתבתי כאן מעל. יכול להיות שדווקא תהליך של שיחזור יכול לעזור לסיפור לצאת החוצה - מישהו מתעקש. בהחלט מענין אשמח לשוע על ההתפתחות. ליאת לידיעה, יש אנשים שזו ההתמחות שלהם - סילוק שדים - גאיה למשל היא מכשפה טובה. ריקי-חן יהונתן

למעלה