חלומות שלא מתגשמים

הודגיק

New member
חלומות שלא מתגשמים

כנראה ולא יהיה לי אישור לטוס לתאילנד (לקבל חיסונים) אני עצוב ... אבל מסתמן לו פתרון אחר , בואו נקווה שחלומות כן יתגשמו. הודג'יק.

נתי26

New member
היי הודגיק

ישנם מקומות בתאילנד שניתן לנסוע אליהם ללא חיסונים. אני נסעתי וקיבלתי רק חיסון נגד צהבת, זה הספיק לרוב המקומות היפים... אפילו הייתי אמיצה (או לא אחראית... לא בטוח מה הנכון פה) והגעתי עד גבול בורמה בלי כדורים נגד מלריה ורק עם סנו די...(במזל לא נעקצתי). אני לא ממליצה לנהוג כמוני, אבל תבדוק את הנושא כי בהחלט ניתן לנסוע למקומות מסוימים ללא חיסונים! זה שווה בדיקה כי תאילנד מקסימה והיה לי טיול נהדר! נתי

הודגיק

New member
אני לא

אקח את הסיכון כמוך. אבל אני לא אסע כדי להרגיש יוצא דופן , כדי לראות איך אנשים מתפצלים ממני ונוסעים לאותם מקומות שאני לא יכול להגיע אליהם . אני לא רוצה להרגיש שאני מוגבל , אני טס כדי להרגיש חופשי , להרגיש שאין לי גבולות כדי לדעת שהגבול היחיד שיש לי הוא המחשבות שלי והזמן . בגלל שקיבלתי את ה"לא" העקרוני , אז אני כבר חושב על דרכים חלופיות להרגיש חופשי ,להתנתק , לחשוב לבד בלי הסביבה שמשפיע עליי . אבל תודה על ההצעה , (אני מודה שאני אחשוב עליה והרבה )

רמי28

New member
רק תזכור ש....

"לכל גבול יש גם גבול" תאילנד לא בורחת לשום מקום ואם לא השנה אז בעוד שנתיים אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה.

הודגיק

New member
איך שכחתי את המשפט הענק הזה

"לכל גבול יש גם גבול " מצאתי תחליף , מי ייתן ומחר יהיה לי שיריון לטיסה לבואנוס איירס.

ornusha

New member
יאלללה......

לתאילנד תמיד אפשר ללכת, אז תדחה את הנסיעה בשנה שנתיים... הכי הרבה.... תתפלח להולנד

הודגיק

New member
אם הייתי יכול

להתפלח להולנד כבר הייתי גר שם על הסיפון , הייתי חיי על בריזרים ,צ'יפסים וג'וינטים . הייתי מנהל איזה בית קפה קטן על החוף המזרחי של טסל (שם של אי בהולנד) ואז כמובן שהייתי פוגש אותך כשתגיעי לשם .

הודגיק

New member
זאת שאלה ?

כי אני חושב שאת יודעת שהייתי בטרסכלינג אפילו בוואדן-זיי , ואת יודעת שאפילו נסעתי על סכר האיזלמיר , גם דנהלר והרלינגן באים לי טוב . אז איפה השאלה ?

ornusha

New member
יאלללההה....

קח את זה חפיף, הכי הרבה תטוס עוד שנה שנתיים..... מקסימום תתפלח להולנד

למעלה