חלומות של הריוניות

עיגולית

New member
חלומות של הריוניות

מעניין אותי אם יש משותף לחולומות של נשים בהריון, אשמח אם תשתפו אותי. יש לי את כל החלומות מחלומות לא ממש נעימים, יש לומר מבעיתים, לחלומות טובים ומתוקים...כמו... אני רואה את הלידה, לידה מדהימה, וחווה אותה ללא כאב. חלום שאני רואה את הבטן שלי נמתחת ויד קטנה ומתוקה מושטת לעברע, אני נוגעת בה ואנחנו אומרות שלום אחת לשניה. כמובן, שיש את אלה שאני יולדת ופתאום יש יצור מוזר ולא מוכר.. יש לכן חלומות? אתן חושבות שיש משותף לחלומות של נשים בהריון?

טלימה

New member
לי יש המון חלומות

אבל אף אחד מהם לא על הלידה, את אלה אני חולמת בהקיץ. לעומת זאת, בעלי חולם על הלידה המון.

ס ו ל ה

New member
אני לא מצליחה לזכור אותם.... אך

יש לי והרבה לעיתים אני קמה רע ולעיתים טוב, נורא תלוי כנראה במצב התת הכרתי שלי. אם אזכור איידע אותך!

vashti72

New member
סיוטים רבים-לא על הלידה!

שום דבר שקשור להריון, אבל הכל כל כך מוחשי ואמיתי שאני מתעוררת בוכה. הם מבטאים פחדים שלי שלא קשורים להריון (חלמתי שיש לי סרטן, שבעלי עוזב אותי, שיש לי מבחן במתימתיקה שלא למדתי אליו...) הבנתי שזה נורמלי בהריון

סטיוויה

New member
חלומות בהירים וברורים

אני מאמינה שנשים הרות חולמות בצורה מאד בהירה ואם הן מתחברות למה שראו בחלום הן יכולות למעשה לתקשר ברמות מאד גבוהות עם העובר ועם הנשמות שמגינות על שניהם. בסוף ההריון הראשון חלמתי סיוט. בסיוט הופיע גבר שחור(שזה למעשה חלק בתוכי)בביתי. גבר זר. הוא הוציא סכין ארוכה נעץ אותה בבטני/ברחמי. הלידה בהריון זה הסתיימה בניתוח קיסרי ואני מאמינה שמה שהחלום הזה רצה לנער אותי ולהעיר אותי מאיזו ,תרדמת" מסויימת שנגעה למוכנות שלי ללידה. אני לא הקשבתי למסרים בחלום ולא מפתיע אותי שהניתוח קרה. בהריון השלישי חלמתי בבירור את מה שיקרה לי עם המיילדת והלידה. בהתחלה "סגרתי" עם מיילדת אחת ואז חלמתי שאני יולדת מהר ובקלות ושנולדת לי תינוקת מתוקה.אני רצה אל אימי ומראה לה את התינוקת ואימי(כמה לא מפתיע) מתווכחת איתי ואורמת לי שזה בן. אני יולדת לבדי והמיילדת לא מגיעה ללידה. יומיים אחרי זה היא באמת התקשרה והודיעה שלא תוכל לקחת את הלידה. אחרי זה חשבתי על מיילדת אחרת אבל חלמתי שהיא מתה ולא מגיעה ללידה. כמה ימים אחרי זה התגלה לי שהיא חלתה מאד ואושפזה בבי'ח. בסוף חלמתי וראיתי דמות אישה מיילדת,מטושטשת. ובאמת בסוף מצאתי מיילדת לקראת סוף ההריון ולא נפגשנו לפני הלידה. ילדתי לבד והיא הגיעה ממש בסוף הלידה. כן,ההריון האחרון הביא אותי לשיאים חדשים של חלימה,ללא ספק.

גם למבי

New member
וואי!!!!! ממש חלומות מפחידים!!!!!

עדיף לחלום על צב מהיר..
אגב, הבנתי שהמיילדת שהגיעה בסוף אלייך, היא גם המיילדת שלי

swann

New member
בהריון הזה הרבה "הנוסע השמיני"

כנראה שהתנועות המוגברות נכנסו לי לחלומות וחלמתי פעמיים על נסיונות שלה (אחד מוצלח) לצאת מהבטן דרך העור... וכל מיני חלומות של חוסר אחריות כמו שהיו לי בהריון הראשון. דווקא לאחרונה יש שקט בגזרת החלומות, מעניין מה יהיה קרוב יותר ללידה.

mise

New member
באופן כללי החלומות שלי מאוד חיים.

במיוחד בהריון. נתחיל מהסוף: לפני יומיים חלמתי חלום והתעוררתי מבולבלת. כמו סטיוויה, חלמתי שאני יולדת ללא מיילדת. זה התחיל מאיזה סימן לידה מאוד מינורי, משהו שמסמן שהלידה תתחיל בעוד יום או יומיים, לא זוכרת מה זה היה, יצאתי למרפסת ותוך דקות זה התפתח ללידה, עמדתי בסלון וכבר היתה הכתרה. בעלי התקשר למיילדת לשאול אותה איך הוא אמור להחזיק את התינוק כשהוא יוצא ואז הוא התחיל ללטף לו את הראש בין הרגליים שלי ואני צעקתי עליו: "מה אתה עושה??" כשהראש היה כבר בחוץ (תוך דקה בערך) אני אומרת לו שיתקשר למלווה שלי שאמורה להגיע מהצפון והוא צוחק עלי ואומר: "מה בדיוק היא תעשה כאן? עוד דקה התינוק בחוץ" ובאמת תוך דקה נולדה לי ילדה. אח"כ בהמשך החלום הייתי בבית הוריי, הילדה היתה במנשא והגדולה היתה איתי ועמדנו לצאת לחתונה בצפון הרחוק, אני והילדות. בדרך גיליתי ששכחתי את הקטנה בבית הוריי ובאיזשהו שלב נכנסתי לבית של אנשים בדרך כדי להטיל את מיימי או משהו כזה ויצאתי החוצה וגיליתי שגנבו את הרכב עם הגדולה, נפלתי על ברכיי וצרחתי לשמיים. (רק לשם הבהרה - אני לא משאירה את הילדה באוטו ככה והולכת לכל מיני מקומות, לא יודעת איך העזתי לעשות את זה בחלום). בשני ההריונות היו לי חלומות על נחשים שבוקעים מביצים. בהריון הראשון חלום על זה שיש ברית (נולדה לי בת, לא ידעתי את מין העובר בהריון), חלום על יד שמושטת מתוך הבטן, חלום על חבר שלנו שרודף אחרי ורוצה להכותא ותי בבטן, חלום על זה שנולד לי תינוק מתוך הבטן (הוא פשוט יוצא משם בעצמו, גדול) והולך וגדל תוך דקות תוך כדי שהוא רץ ומטפס בכל הבית.

swann

New member
כ"כ דומה לחלומות שלי...

כמעט שכחתי מהחלום ההוא שבו ילדתי ללא מיילדת בבית חולים. מן שילוב מוזר של משהו שלא יכול להיות, והרופא שלי היה דוד שלי (והוא לא רופא
). אבל כנראה שבזמנו, כשחלמתי על זה - הרגשתי שזו הדרך הכי בטוחה. זה היה כשהתלבטתי האם בית או בי"ח, ומאז שיניתי את דעתי ולא היה חלום שהוציא אותי משלוותי. גם החלום השני שלך - לשכוח את הילדה בכל מיני מקומות... לזה התכוונתי כשכתבתי "חלומות של חוסר אחריות" - הבנתי שזה דווקא מראה על אחריות גדולה והעובדה שאנחנו חולמות על זה רק מראה כמה אנחנו מודעות כאמהות עוד לפני הלידה (קרה לי גם בהריון הראשון).

סטיוויה

New member
הו החלום השני מרתק

בית הורייך=הבסיס שלך,היכן שנמצאים כל החלקים שלך,החבויים והגלויים.הכין שאת פגיעה,כמו ילדה. מסע/נסיעה/אוטו=החיים. הדרך שלך בחיים.את מרגישה ישי לפנייך מסע חשוב(חתונה בצפון הרחוק).את עוצרת בדרך אצל אנשים זרים כדי להשתין. את סומכת על אנשים שאת לא מכירה,וזה בסיטואציה אינטימית מאד.וזה הפחדים שלך-שהמסע שלך,הדרך שלך בחיים תופרע.ואת תאבדי חלק כל כך מהותי מעצמך(הבת שלך). את לא לוקחת סיכונים כאילו בדרך כלל. את לא ממהרת לבטוח באנשים זרים. ואולי זה מתקשר גם לעובדה שילדת בחלום לבדך. עניין של לסמוך על אדם אחר אולי? סתם ניחוש פרוע. אני גם לא יודעת אם זה יפה שניתחתי אותך קבל עם ועדה,אני פשוט נכנסתי לטראנס. תמחקי אם זה פגע בך.

mise

New member
דוקה נחמד הניתוח.

אהבתי לקרוא, לא חשבתי על זה כך והחלום די הטריד אותי. מה שהטריד אותי (לפני שגנבו לי את האוטו יחד עם הילדה ולפני ששכחתי את הקטנה בבית הוריי), זה שהלידה היתה כ"כ קצרה וחטופה וזה לא מה שרציתי. לא היה שם שום תהליך ולא הבנתי איפה היו הצירים, איפה היו השלבים, איפה היתה הדרך? זה אכזב אותי. וכאן זה לא "באופן", א"א למחוק

סטיוויה

New member
אני מכירה את זה :)

כשאני חלמתי על לידה מהירה,לכשהתעוררתי-היה בי מקום מודע שידע שיש בי עדיין חלק שמדחיק את עניין הלידה,הכאב,השחרור ופרידה מההריון. איזה חלק יותר "ילדותי" שמקווה שפשוט יצא התינוק,מבלי לעכל את כל התהליך עצמו. אני חושבת שחלומות כאילו מסמנים לנו משהו שקשור אולי באיבוד שליטה.דברים שקורים לנו. אבל זה מצויין כי זה נותן לנו הזדמנות לבדוק עם עצמינו מה אנחנו רוצות ומה יקרה אם לא הכל יקרה בדיוק כמו שאנחנו רוצות. בקיצור,מהם הגבולות שלנו. <נכון,אי אפשר למחוק אבל בשביל מה יש את אשכר?> :p

גם למבי

New member
../images/Emo178.gif נשמעים לילות מעייפים ומפחידי

מזכיר לי שחלמתי אחרי הלידה של גל שנותנים לי בבה"ח עוד תינוק לאמץ יחד עם גל (כמו מבצע 1+1 כזה). בחלום פתאום אני נזכרת שהנחתי את התינוק על השולחן ושכחתי ממנו וכבר עברו כמה ימים ושכחתי להאכיל ולטפל בו. זה היה סיוט!!!! החלום עם המכונית והילדה מפחיד נורא ויש לי גם חלומות בסגנון. ממש לא אוהבת אותם.

כרמית מ.

New member
בהריון הראשון

יללות חתולים מיוחמים מהסביבה נכנסו לי לחלומות בתור בכי של תינוקות נטושים, שאני מוצאת על סף דלתנו.

עיגולית

New member
כן, החלומות בהחלט מוחשיים יותר

אתמול העיר אותי בן זוגי כשאני ממררת בבכי, ממש בכיתי, אני זוכרת שזה היה בגללו.. אחר כך באותו לילה התפקעתי מצחוק ממשהו, אבל לא זוכרת ממה. היה לילה שחלמי שהבטן שלי נהיית גמישה נורא ואני יכולה לגעת בה, לממתוח אותה אליי, ואני רואה שהיא עם בלורית שחורה ועם שיניים, ועברה לי מחשבה של "לפחות את הקטע של השיניים לא יהיה לנו"....

למעלה