חלומות

דנה אז

New member
חלומות

הלילה חלמתי עליו, על בני הקט. בהתחלה חלמתי על ליל הלידה, עלי במיטה בביה"ח מחכה בהתרגשות שבעלי יבוא שאוכל ללכת לראות אותו - פיזית הרגשתי את אושרי בחלום.
ומשם חלמתי על המיטה בביה"ח בה הוא שכב כשהכל נגמר, קטנטן כל כך במיטה הגדולה, ואני מנשקת אותו והוא. בעלי בוכה לצידי, ואני כמו לא מבינה. ופתאום אני בבית על הספה לא מבינה איך הגעתי לשם איך עזבתי אותו. ומתחילה כל התנהלות אותו היום הנורא. התעוררתי עם כאבים בכל הגוף ועצב גדול...
עברו כמעט שנתיים וחצי מאז היום הנורא, יש רגעים ותמונות שחרוטים בזכרוני, ויש רגעים ודברים שקרו שפשוט לא זוכרת לא יודעת...

koval10

New member
את יודעת

אני כמעט ולא חולמת על גיל, מצפה לראות אותו כל לילה וזה לא קורה

אבל כל הפעמים הבודדות שלחמתי עליו, הרגשתי נורא, הרגשתי שגם הוא לא מרגיש טוב איפה שהוא נמצא

פעם חלמתי, שחתפו אותו ערבים, ואני פונה לתקשורת, ומתחננת מהטלוויזיה לחותפיו שהילד לוקח תרופות, שהוא ימות בלי התרופות

התעוררתי כולי זיעה קרה ודפיקות לב, זה היה פשוט נוראה, כל הלילה לא מצאתי אותו

אני מצטערת עליך, שאת צריכה לעבור חוויה קשה כל כך, מצטערת על כולנו

קבלי המון נשיקות וחיבוקים

מאחלת לך שתחלמי על בנך ורק דברים טובים, שתקומי מהשינה מאושרת
אולי זה אפשרי, לא יודעת...

דנה אז

New member
לפני השלושים חלמתי חלום

החלום היחידי שהשאיר אותי בתחושה טובה, חלמתי ששקדי זוחל לקראתי כשהיה קרוב אלי וכמעט נגעתי בו הפך למלאך מדהים. עד היום אני נזכרת החלום.
אחריו קמתי יותר נינוחה, אפילו מאושרת לרגע, עדיין חשה את נגיעתו בי...
מאז היו לי מעט חלומות, אבל כולם נגמרו בהתעוררות בתחושה לא טובה, פחד, געגועים...

מאחלת גם לך שתזכי לחלום חלומות טובים על בנך.

liat1953

New member
חלומות

גם אני מיחלת לפגוש אותו בחלומות אך במשך 11 שנים חלמתי עליו כארבע חמש פעמים בלבד.אחרי שחולמת יש לי תחושה נפלאה של מפגש,החלום הראשון היה שהגיע לבקש שנעזור לו לקנות דירה והתנאי היה שיהיה לידנו...וכל כך שמחתי לפגישה אך כשהתעוררתי הבנתי שיש לו כבר "דירה" -לידנו....חלום אחר היה שהוא בן 5 כל כך יפה וזוהר כשהתעוררתי ממש היה לי טוב.
לצערי בשנים האחרונות עם כל רצוני ותקותי לא חולמת עליו כלל,מאד עצוב לי על כך .

למעלה