שלום נעמה,
שני החלומות על חומרי ניקוי הם בעלי פרושים דומים. בחלום הראשון וגם השני ( חלום ג' לפי הסדר) – את רוצה להזמין או לקנות חומרי ניקוי לבית. הפתיחה מציינת שאת רוצה לנקות את הבית אבל בעצם את רוצה לשנות את הבית. את רוצה לטהר אותו מאנרגיות שליליות, מתחושות דיכאון, ממערכות היחסים עם בני המשפחה (כמו הגיסים, הגיסה והחמות) ואולי גם לטהר את הזיכרונות שלך מבית אימך.
החלום הראשון את מקבלת משהו אחר לגמרי. ציוד לציורי קיר ( לא ברור לי מה זה בדיוק ולכן אולי יש לי פספוס בפרוש) אם אני מבינה נכון החלק הזה מצביע על כך שאת רוצה שינויים בעיצוב הבית שישנו את האווירה בו. ניקוי האווירה בעזרת האומנות! אולי זה גם עצה כללית שאת מייעצת לעצמך – לשנות בעיצוב הבית, לקשט אותו, כדי להכניס לו חיים וגם חייכם בבית יהיו נעימים יותר.
בחלום השני (שהוא השלישי לפי הסדר) את מקבלת מה שהזמנת! וזה חלום של הגשמת שאיפות. את רוצה לנקות ויש לך את כל החומרים. החלום אומר לך – יש לך הכלים (חומרי ניקוי) לפעול במה שאת רוצה, עכשו את צריכה להגשים את הרצונות שלך. הגשמתם בכוחות עצמך ( זה כמו לקום בעצמך מהבוץ שאליו נפלת בחלום הקודם!) תביא לך מזור לגוף ולנפש.
החלום על בניינים קורסים
גם כאן יש בתים אבל הם של אחרים. החלום מזכיר רעידת אדמה, או מלחמה איומה כמו סצנה מסרט. הבתים קורסים וחייהם של האנשים נהרסים. זה קורה המון בעולם ואת חוששת ממצב של קריסה ובריחה. למעשה היית רוצה לעזוב את הבית ( לפי רקע לחלום מהקיץ) אבל לך יש סיבה להישאר ( הילדים). בחלום כשהבית קורס כולם צריכים לעזוב. אם את תעזבי לפני שהבית קורס הבית יקרוס. בחלום הזה , הדשא של השכנים הרבה פחות ירוק משלך. לך יש בית והוא עדיין יציב. עלייך להיזהר מ- "רעידות אדמה" או מ-" מלחמות", כי אז תהיי חייבת לברוח כמו האנשים האומללים בחלום. את הגורם המיצב של הבית, ועליך לא רק לעצב אותו ולטהר אותו, עלייך להיזהר ולא לגרום לרעידת אדמה או למלחמה – שתגרום לקריסתו.
אשמח לחוות דעת על הפרושים.