חלומות...

avital golan

New member
חלומות...

שלוש שנים שמעת אותה קוראת לך כל הזמן קיווית שתגיע אליה גם עד קצה העולם גם אם היא תיקח אותך לארץ אחרת רצית ללא תנאים וחלמת...שלוש שנים ראית אותי בבאר תל אביבי היא לא מנעה ממך לגשת ולדבר לא חשבת עליה באותו הזמן הסתכלת עליי מבין כולן ולמרות שלפעמים היא עלתה במחשבות אמרת ששוב אותי אתה רוצה לראות ואז סיפרת לי עליה איך אתה חצוי בין שני עולמות איך כל אחת קוראת לך בדרכה שלה ואתה לא יודע מה לעשות וניסיתי לגרום לך להשאר, להתבונן היטב בזכרונות לגרום לך לפקוח עיניים ולראות מי היא החלום ומי היא המציאות אך אתה בחרת בה ואתה אתה עכשיו מי יודע, אולי מאוהב אולי כואב ומתגעגע ואני פה מרחק עולם ממך חושבת כמה כיף לה לאחוז אותך אך בתוך תוכי מחכה ליום שתבין שהיא רק עוד סטוץ חולף ואני אמשיך להאמין שגם משם... אתה אוהב.

seeyou

New member
את ממש מוכשרת!../images/Emo24.gif

גם כאדם,אם באמת זאת השקפתך חיים,זוגיות,אהבה..... וגם כסופרת לעתיד! יוסי

avital golan

New member
לא רוצה להיות סופרת בעתיד

רוצה להיות שלו בעתיד...

seeyou

New member
רוצה להיות שלו בעתיד או ../images/Emo8.gif

שאת רוצה שהוא יהיה שלך,בעתיד. אותם מילים בסדר שונה משנה את משמעות המחשבה. תחשבי שאת מקבלת 86400 שקל ליום לביזבוזים(!!), אבל מה שאת לא משתמשת ביום מסויים לא נצבר למחרת- פשוט נמחק! עומדים לרשותינו 86400 שניות...לחיות! זה לא מצטבר... רצוי לחיות "היום" מאחר וה"אתמול" מת וה"מחר" עוד לא נולד... תשתחררי מדמויות מיטולוגיות תבחרי ותתרכזי במה שבחרת ויש לך במציאות ולא בחלום. keep smiling יוסי

avital golan

New member
רוצה להיות שלו...

רוצה שהוא יהיה שלי... רוצה שנהייה ביחד. ואני כן חיה את המציאות, לא מחכה לו, לא חיה באשליה. להפך. יש בי תקווה קטנה שנחזור להיות יחד, זה הכל. אני משתדלת לתת אפשרויות גם לאחרים ולתת מעצמי כדי להפתח...זה קצת קשה, אבל אפשרי. יום טוב אביטל.

avital golan

New member
אני לא חדשה בפורום...

נהגתי לכתוב כאן תחת השם e v i t a למי שזוכר... אבל תודה בכל אופן לילה טוב

טלי83

New member
יש לי שאלה

כשבחור אומר שהוא נמשך עליך אבל לא בטירוף ובגלל זה הוא רוצה לסיים את הקשר מה זה אומר ? אני ממש מבולבלת

Vdrums

New member
שהוא לא מעוניין. פשוט הוא מנסה

לנסח את זה בצורה עדינה.

seeyou

New member
בן כמה הילד?../images/Emo140.gif

אין סיבה להיות מבולבלת לפי הקמצוץ שאת מנדבת, אפשר להבין מתוך הפאזל של מערכת היחסים שלכם שהיה משהו קצר ונגמר, לפי מה שהוא אמר "נמשך עליך אבל לא בטירוף " אפשר להבין שהוא מתביית על הצד המיני בלבד ולא על קשר אחר. בדרך כלל בגיל צעיר נותנים חשיבות יתר לתשוקה-משיכה פיזית ורוצים מה שקשה להשגה.. יוסי

טלי83

New member
אז הוא רצה

אותי אבל רק בקטע המיני . ומה אם אני אגיד לך שאני הייתי אצלו ישנתי איתו והתמזמזנו אבל לא ניסה לעשות משהו מעבר למה שרציתי איך אתה יכול להסביר את זה

seeyou

New member
גם אני הייתי במצבים דומים-../images/Emo24.gif

ישנם כאלו שיפרשו כחולשה של הגבר(מאחר וישנם בנות שאוהבות "קצת" כוח פיזי וישנם כאלו שיפרשו את הגבר כעצלן(נותנים לו?-לוקח...לא נותנים? לא נלחץ) אפשר להגיד במבט לאחור שעם אותן בנות אשר רק שיחקו איתי-לא נפגשתי שנית! ראיתי את זה ככישלון שלי. עכשיו אני מבין למה הוא אמר לך את זה... הוא זרק את האשמה עליך במקום להודות שהוא "ניכשל". ברור שכול הפילוסופיה קשורה לזמן הכרות שלכם,בכימיה שהיה לפני המיקרה... אז למה את "עצרת" בצהוב?

טלי83

New member
הכול התחיל יפה

היה ביננו ממש משיכה כבר בהתחלה ביום הראשון שנפגשנו היה לנו ממש כיף היינו מדברים 5 6 פעמים ביום ושיחות של חצי שעה שעה ונפגשנו כמה פעמים והפגישות היו מצוינות הייתה לי הרגשה שזה משהו טוב ומשהו רציני לא חשבתי שיכול להיות יותר טוב מזה אני חושבת שהוא אפילו חשב ככה כי היו ימים שהוא היה אומר לי חבל שאת לא פה איתי וזה נתן לי להרגיש הכי בטוחה בקשר שהיה עד לפני שבוע שהוא התחיל להתנהג מוזר התקשר פעם אחד ביום ופשוט לאט לאט התרחק והשיחות היו ממש קרות אז איך אתה יכול להסביר את זה זה לא מוזר או שפשוט לבחור יש הפרעה(אגב היינו בקשר קרוב לחודש) ממש קשה לי להבין את הסוף של "הקשר"

Vdrums

New member
תראי, חודש זה לא הרבה זמן

והבחור כנראה החליט שמשהו לא נראה לו או שהוא בעצמו לא יודע מה הוא רוצה ואולי יש לו הפרעה. מכיוון שלא מדובר על קשר של שנתיים אני לא חושב שיש מה לחפור כאן, תצאי מנקודת הנחה שאם הוא לא רוצה מכל סיבה שהיא זה בעיה שלו והפסד שלו. כולה חודש.

seeyou

New member
תרשי לי להבין

נפגשתם כמה פעמים והפגישות היו מצוינות הייתם מדברים 5 ,6 פעמים ביום ושיחות של חצי שעה ,שעה מסביב נושה אחד?(מין) לפני שבוע שהוא התחיל להתנהג מוזר התקשר פעם אחד ביום ופשוט לאט לאט התרחק והשיחות היו ממש קרות מניח שתי אפשרויות 1-פגש בחורה אחרת 2-הזמן שהקציב להשכיב אותך אזל... זה מזכיר לי בדיחה... משה מוביל עופות מהמושב למשחטה בעיר בדרך היה עוצר לקחת טרמפיסטיות... אחרי כמה דקות של נסיעה היה שואל את הטרמפיסטית:" נותנת או לא?" אם התשובה הייתה שלילית היה עוצר ומוריד אותה.... אחרי כמה שעות כאשר הגיעה למשחטה ראה בלול רק תרנגול אחד... מה קורה פה? שואל משה עונה לו התרנגול עשיתי אותו דבר שראיתי אצלך תפסתי תרנגולת-שאלתי :נותנת או לא אם התשובה שלילית, הייתי פותח את הכלוב ומוריד אותה.! במשחקים בינו לבינה לפעמים קצת קשה להבין את הראש של הצד השני...

למעלה