חלומות

mb3inh

New member
חלומות

מהו היחס של האמונה והדת שלכם לחלומות,אשמח להסבר או הסברים. אודה לעונים. באדיבות מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

Fairy24

New member
חיחח.. יש לך שם מצחיק.

אין לי דת.. אבל יש לי דרך, שהיא כמובן פגאניזם, משם אני מוסיפה עוד דרכים שלי ועצים יפים וגדולים שיקשטו הכל.. חלומות זה חלק מהם, בין הדברים המעניינים ביותר לטעמי. זה כמעט חצי מהחיים שלי, זה מפתח את המחשבה ומעניין לפתור אותם, זה מאוד מהנה לשלוט בהם וזה גם קשור לפגאניזם.. האלה... הירח שבלילה, הזמן שאני חולמת, בזמן הזה אני יכולה הכי להתחבר אליה ולהנות מהרוחניות שהיא מטביעה בי.

חלומות הם חלומות

לדת שלי אין שום דבר להגיד לגבי חלומות, רק האמונות האישיות שלי - יש חלומות "רגילים", שהם פשוט המוח מסדר כל מיני דברים, ויכול להיות שתוך כדי כך מציף נושאים שמטרידים אותי. לפעמים גם מופיע פתרון, או דרך לפתרון, שתת המודע מציג, אחרי שהוא "טחן" את הנושא עד דק. לפעמים יש גם חלומות אחרים, חלומות שיש להם מסר - אנשים/ישויות/אלים וכו'.

neophile

New member
חשיבות החלומות

אני מוצא שלרוב החלומות שלי יש קשר לארועים שעברתי במהלך היום. אין לי איזה שהוא יחס מיוחד לחלומות, אני מקבל את הגישה שאומרת שבזמן החלום אנחנו מעבדים את מה שעברנו ברמה המודעת והלא מודעת. כל אותם דחפים,צרכים,מחשבות ורגשות שהתעלמנו מהם במהלך היום..גם האינטואיציה שלנו. בניגוד לגישה הפסיכולוגית שאומרת שאין לחלומות חשיבות מלבד עיבוד של מידע שלא היתה לו עדיפות מספיק גבוה , אני מאמין שכן יש לחלומות חשיבות, זה בכלל נראה לי מטופש להתייחס לחלומות באופן רציונלי כלכך...

קודם כל ....

שלום לכוווולללם מלא זמן לא כתבתי כאן
הדיעה שלי לגביי חלומות היא במילה אחת -פרופורציה. וכך אני רואה את כל תחום המאגיה. כלומר, לא כל חלום אומר שאני הגואלת והחלומות שלרוב בעליי משמעות חוזרים על עצמם או שהמסר מועבר בדרכים אחרות. אני משתמשת במסרים מחלומות שלי רק אחריי שאני מנתחת את המצב רגשי, נפשי ופיזי שלי ואני חייבת להודות שבהחלט רוב החלומות נובעים מהתת מודע של המוח, אבל המוח שלנו מכיל כ"כ הרבה שגם הוא מעביר הרבה פעמים מסרים ועצות שכדאי לשים לב אליהם.

neophile

New member
לא הכל אפשר לנתח

אני חושב שהדרך הכי טובה היא להזכר בחלום ברגע שמתעוררים ולרשום את המשמעות שלו כפי שאנו מבינים אותו. ככל שאני מתעורר ותדירות גלי המוח שלי משתנה...אני מוצא את זה יותר ויותר קשה להזכר בחלום ובמשמעות שלו.

למעלה