חלומות (=

חלומות (=

בדיוק היום סיפרתי למיה על כל מיני חלומות הזויים שהיו לי על אביב. אחד מהם זה: הוא יושב אצלי בסלון ודניאל סולומון השמן הזה מפריע לנו באמצע שאנחנו מדברים (כי הם הופיעו ברמת ישי ומשום מה באמצע ההופעה בוא בא אלי חחחחח).... ואז הוא צריך ללכת אבל לפחות הוא השאיר לי את המספר פלאפון שלו... ואז גיליתי שגם לחברה שלי יש את המספר שלו ושהם מכירים מזמן ונורא כעסתי עליה שהיא לא סיפרה לי. חלום מפגר שכזה.. יש פה עוד אנשים שחלמו עליו? בטוח שיש. שפכו את הלב (=

InnocenceLost

New member
חחחח שרוטה

חלמתי פעם שאחרי שהגיטרה שלי נסדקה אביב בא ונותן לי גיטרה חדשה בצבע שחור אז אני אומרת לו אבל אני רוצה ירוק! ואז זה הופך לצהוב o_O

TairAtias

New member
חחחחח

פעם חלמתי שאני פוגש אותו ברחבה של הקניון ויורד מבול ואני מבקש חתימה והבן אלף לא מסכים לתת חחח ונראה לי פעם חלמתי שאני בהופעה שלו אני לא בטוח ובלי קשר פעם חלמתי שאני בהופעה של היהודים וטיטי מתה ואז תום מתחיל לבכות ואיתו כל הקהל וגם אני.... איזה מוזר זה היה

שמע ליאור

אחרי שראיתי אותך היו לי כמה חלומות רטובים עליך אבל אחרי שדחית אותי מספר לא מבוטל של פעמים אז נרגעתי חחחח (= סתם הדימיון שלי עובד שעות נוספות שמיה לא תתהפך עלי חחחח (=

איזה אתהפך עליך?

קחי אותי ממני כבר דאמט! סתאםםם חחחחחחחח הרגת אותי עם החלומות שלך.. אממ אני חלמתי פעם שהוא מוכר בטאוור רקורדס.... ואז במכולת... קיצר כל חנות שבאתי אליה אביב מוכר בה...

galush29

New member
פעם היה לי חלום מזה הזוי.

שהוא פאקינג המורה מחליף שלנו במדעים>< הוא היה בלי חולצהXD ואני הייתי בשוק מטורף שראיתי ובכיתי,ושאר הכיתה זרקו עליו עגבניות[?!] אח"כ הוא נשען בהפסקה על המעקה באשכול[נו שם אנחנו לומדים D:]והלכתי אליו וסיפרתי לו כמה שאני אוהבת אותו וכאלה,ואחכ הוא אמר לי ללכת לשטוף פנים ואיחרתי לשיעור,והמניאק רשם לי איחור למרות שהוא בעצמו אמר לי ללכתלשטוף פנים
זה החלום שאני בחיים לא אשכח.אחד ההזוים. אבל חוץ מזה היו עוד מלאאאא חחח

hagzi

New member
../images/Emo6.gifאשכול פיס!!../images/Emo29.gif

גם לכם יש רוסי שגר שם ואחראי שילדים לא יאכלו שם?

galush29

New member
../images/Emo6.gif איזה חלומות מפגרים יש ליXD

ואין לנו שם רוסי,להפך,יש שם מכירת אוכל במכונותXD אבל זה כל הזמן מקולקל
חוץ מהמכונת שוקו

למעלה