חלומו הרטוב של כל טייס....

uri ba

New member
זה עוד קטן

יש עיירה בפלורידה, לא זוכר מה שמה, הרחוב של הראשי שם הוא מסלול ויש לכל בית שני מוסכים אחד לרחוב עם האוטו והשני למסלול עם מטוס.

eagle701

New member
השחקן ג'ון טרבולטה גר שם

הוא חובב תעופה מושבע הוא טייס משנה בחברת התעופה האוסטרלית QVANTS היתה לי תמונה במחשב שצולמה מהמקום הזה והראו את הבית שלו היו שם 3 מטוסים בחניה! בינהם מה שאני זוכר זה בואינג 727 השנים האחרים שחכתי

Daddy DJ

New member
התמונה המפורסמת מהבית שלו היא

עם 2 מטוסים, בואינג 707 (N707JT, תחפש מטוס עם האות קריאה הזאת) והוא גר אם אני לא טועה ב"ג'מבל אייר" משהו כזה.. ככה קוראים למקום תקנו אותי אם אני טועה

שאלה

אני מניח שהוא חונה את האף של המטוס מתחת לסככה בכדי להתגונן בפגעי מזג האויר כשהוא נכנס אל תוך המטוס. אבל זה דורש ממנו הערכות לוגיסטית רצינית לדחוף את המטוס אחורה כל פעם. מה הרעיון? תודה לכל המשיבים - גידי

uri ba

New member
היה פעם נוהל מיוחד..

זה היה נוהל PUSHBACK עצמי במטוסי 737-100/200.. בגלל מבנה המנוע ומערכת היפוך הדחף מותר היה להפעיל היפוך דחף בכל מהירות (ולא כמו היום שמותר רק מעל 60 קשר). אז הם היו בשעות לחץ מכניסים להיפוך דחף ונוסעים רוורס. עצירה הייתה מתבצעת ע"י החזרת המצערת לסרק (כל נגיעה בבלמים הייתה גורמת למטוס להתהפך..) אני מניח שאפשר לעשות את זה גם ב-707, אותה טכנולוגיה.. בגשר ללירג'ט יש שם רחבת אספלט קטנה מספיק מקום למטוס להסתובב. אז אני מניח שהמכונאי שלו דוחף את הזנב לשם זה לא רחוק מדי..

אני מזועזע מהמחשבה

שהוא מתניע את המטוס בקרבה כזו לבית (ונראה מישהו שמצליח לישון שהוא יוצר לסיבוב על ה 707)

jasmine38

New member
המטוס אינו טס

הוא משמש לקישוט הבית וניפוח האגו והמגלומניה שלו

eagle701

New member
כן זאת התמונה

טעות שלי יש רק שני מטוסים והגדול הוא בואינג 707 באמת

Aviation Addict

New member
משוגע לגמרי הבחור

נזמין אותו לפורום ?

Daddy DJ

New member
אין לי מושג.. אבל

יש מצב שיש ויש מצב שאין, הרי בארצות הברית רוב המנחתים הם שדות לא מבוקרים. אבל אני לא כ"כ בטוח שהשדה הזה הוא לא מבוקר, זה לא פרטי שלו הוא יוצא מהחצר ומסיע למסלול, המסלול לא פרטי שלו.. עוד אנשים משתמשים בו, אומנם הם לא מנחיתים בו 707 :)

לא מיקום אידיאלי

לפי איך שזה נראה בתמונה יש באזור שטחים פנויים שהיה עדיף למקם בהם את המסלול ולא "במסדרון" בין עצים

למעלה