חלומטריקס

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
חלומטריקס

במאטריקס, אחרי שאתה מודע להיותך שאתה בתוך חלום אתה נראה כמו שאתה מדמין את עצמך את ה"עצמי" האמיתי שלך עזבו אותכם מלבוש שחור ומשקפי שמש שבירות תחשבו על זה , איך אתם מרגישים כשאתם בחלום גם אם אתם לא מודעים לזה שאתם בחלום אני חושב שבחלום אתה יכול לחוות רגשות ותחושות כל כך אמיתיות שבמציאות הן לא קיימות בשבילך אתה מרגיש את עצמך עצמך הרגשי ממה שאתה באמת עשוי אולי לא בכל חלום אולי רק בחלום אחד מתוך אלפים שאתה זוכר אבל באותו חלום אתה ידעת מי אתה

kyle

New member
המממ...

תחושות אמיתיות שבמציאות לא קיימות, מזכיר לי את החלום הצלול. אני לצערי אף פעם לא זוכר את החלומות שלי, ככה זה אצלי...

shikma r

New member
לפעמים אני זוכרת את החלומות...

ויש חלומות שאני יודעת שהם חלומות, אז אני מתחילה להשתגע ועושה דברים שבחיים לא הייתי עושה בחיים האמיתיים... וזה פצצה!!!!!

kyle

New member
בקישורים של פורום חלומות צלולים....

יש קישור לאתר שנדמה לי שהכתובת שלו היא (לא בטוח) www.lucid.up.co.il ושם יש הסבר על ההההההכל!

shikma r

New member
הייתי שם עכשיו, וזה נראה עבודה קשה.

צריך הגיע למצב שבו אני אזכור ל______ גם במצב חלום, וזה לא קל...

shikma r

New member
ואין לי שבועות! עוד שבוע חוזרים...

ללמודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דפנה10

New member
אפשר להנות מחלום גם אם הוא לא צלול

יש חלומות שלי שאני ממש לא הייתי רוצה שתהייה בהם צלילות.חלומות שבהם "האני האמיתי" שלי לא היה מתפקד,חוץ מזה,עכשיו רוב החלומות שלי הם טובים,והם על עצמי,אז אני ממש לא צריכה חלומות צלולים. ויש חלומות שלא הייתי נהנית מהם אם הם היו חלומות צלולים. למרות שאין דבר שמשתווה לרגע שבו אתה מגלה שאתה בחלום צלול ושאתה מסוגל לשלוט בחלום.

Gevakumon

New member
בקשר לחתימה שלך

אני מציע לך לדפדף אחורה (אחורה מאוד, בארכיון) ולחפש את הדיון על מרפי, בהחלט אחד מרגעי השיא של הפורום, יסכימו איתי?

למעלה