חלומי התגשם!

1yonatan23

New member
חלומי התגשם!

כנראה שאני יכול להיות מול הפורום הזה 24 שעות ביממה.... רק שירים ישראלים!! "התשמע קולי, רחוקי שלי, התשמע קולי באשר הנך" "בארץ אהבתי השקד פורח, בארץ אהבתי, מחכים לאורח; שבע עלמות, שבע אמהות, שבע כלות בשער" "יצאנו בבוקר אלול לצעוד ארבעים קילומטר, מראש המצוק התלול ראינו ברור איילה, שחומה וקלה" "אני בא הביתה מהלילה, מדליק לי אור במדרגות, שולף מפתח מלמעלה, ידיי נוגעות ולא נוגעות" אני חושב שאין דבר יותר מרטיט ומרגש מהשירים שאנו כ"כ אוהבים, ואין כמו שיר נוגה שיחבר בין שני אנשים. שבוע טוב.

Gulash Man

New member
אני לא מבין ...

אלה היו ציטוטים שאנחנו צריכים לזהות ? כאילו שיר נוגה - החלונות הגבוהים בארץ אהבתי - מיכה שיטרית עשה לזה גרסא חדשה יפה..לא יודע של מי במקור אני בא הביתה מהלילה - דני רובס אם אני לא טועה

1yonatan23

New member
בטח שכן!

זמר נוגה ולא שיר נוגה. הטיול הגדול של נעמי שמר. בארץ אהבתי- רוחמה רז ודני רובס זה נכון

Gulash Man

New member
אממ..

חח פעם הבאה תעשה משחק כשר למהדרין... כי זה היה קצת פשוט מידי, השורות גדולות מידי ובחלק מודגש מידי של השיר.. המטרה פה היא לאתגר :) אז לך על משחק ציטוטים מתורגמים ותזכור לקחת שורות לא ברורות משירים! בהצלחה :)

יש כמה

חלומות של אתמול/רוחמה רז חלום/ענבל פרלמוטר לפעמים חלומות מגשמים/איכס נולד 2 יש לי חלום/עמיר בניון בבית חלומותיי/נעמי שמר ויש עוד רבה...

light angel

New member
ויש גם את "חלום ליל קיץ" של שקספיר

אבל זה לא שיר
לבן בחלום שחור/איפה הילד?

אבטיפוס-

"תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום!!" ועוד אבטיפוס אחד עם חלום- "איך זה פתאום" נוסטלגיה... ועוד אחד לאיפה הילד.. "כוכב חדש"

למעלה