חלומ

טילו

New member
חלומ../images/Emo12.gif

היה לי חלומ ממש משונה חלמתי שאני הולכת לבית פתוח כזה לנוער הומו-לסבי עמ חששות, כמובנ אבל מקבלימ אותי שמ יפה מאוד ויש שמ די הרבה צעירימ, אבל איכשהו זה נראה מסטולי כזה- החבר´ה ישבבו על ספות ועל הריצפה מסביב לשולחנ נמוכ כזה של קפה, ופתאומ הרצפה נהייתה משופעת וצמח עליה קצת דשא, והחבר´ה נפלו על הגב והתגלגלו באיטיות (נראה לי שגמ אני) במורד השיפוע.. ופתאומ אני פוגשת מישי שהייתה בכיתה שלי בחטיבת הביניימ ואנו מדברות וכו.. נראה לי שהיא הסבירה לי איכ העניינימ הולכימ במקומ הזה, או משו.. בקיצור- מוזר! מה דעתכמ?
טילו בעלת החלומות

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif חלומ, חלומ

הממ.. פירוש חלומות, אני לא כל כך מוצלחת, אבל זה נשמע כאילו לקחת סמים קשים ואז היו לך הזיות

LeeCooper69

New member
זה אומר.....

שאת רוצה ללכת לאנשהו (אולי אפילו לבית הפתוח/אגודה, תלוי איפה את גרה) ואת פשוט מתחמקת... כל הקטע זה שאת רוצה לחלוק את זה עם מישהו שיודע יותר טוב ממך על המקום ההוא ושם לא תלכי את תצטערי (או תהפכי לcouch potato.) נשמע זבל, נכון... אבל זה מה שהספר שלי אומר....

טילו

New member
חחח

אולי באמת מתישהו אלך לראות את המקום- רק לפני כמה ימים ידיד שלי סיפר לי איפה יש אחד בחיפה

אומרים"חלום טוב חלום שלום "

אמא שלי היתה אומרת לי את זה כשהייתי קטנה תמיד כשהיית יחולמת על דברים מפחידים ועוד משהו סוד קטן עלי? (עד היום יש לי קטעים שאני קצת פוחדת לישון לבד בחושך) למרות שרוב הלילות אני עירה. שלא יהיו לך חלומות כאלו- תשתדל לחשוב על דברים טובים לפני השינה. בהצלחה

למעלה