הפיתרון פשוט.הצילו! עקב תפעול לקוי חלון דריי קיפ נתקע ונשאר סגור כשהידית שלו מסתובבת 360 מעלות. לא ניתן לפתוח בכלל. לפני שאקרא למומחה שיספר סיפורים יש לכם פתרון? יבורך הצדיק שיעזור! תודה.
סביר ביותרפניתי לטכנאי (פנסיונר) שעובד עם המפעל שהרכיב לי את חלונות האלומיניום. הצעתו לתיקון בהנחה שזו הבעייה שתיארתי לו לגבי ידית חלון הדריי קיפ היא ביקור 300-350 ש"ח + מע"מ בתוספת החלק החדש שיביא -120 ש"ח. המחיר כמובן תלוי בצורת התשלום. מחיר סביר? תודה!
בכףחלון דריי קיפ -סוף דבר.
טכנאי פנסיונר היה ותיקן את המנגנון השבור. על הדרך גם כיוון חלון דריי קיפ נוסף ללא החלפת חלק. 2 הצדדים מרוצים . מקווה שהתיקון יחזיק מעמד. חשוב: חלון דריי קיפ יש לנקות ולשמן מדי פעם. כמו כן התפעול חייב להיות נכון ובהתאם להוראות. תודה על ההקשבה.
יש לי בדיוק אותה בעייה. אני גר באיזור חיפה. אני חדש בתפוז. יש דרך שתוכל להפנות אותי לפנסיונר?חלון דריי קיפ -סוף דבר.
טכנאי פנסיונר היה ותיקן את המנגנון השבור. על הדרך גם כיוון חלון דריי קיפ נוסף ללא החלפת חלק. 2 הצדדים מרוצים . מקווה שהתיקון יחזיק מעמד. חשוב: חלון דריי קיפ יש לנקות ולשמן מדי פעם. כמו כן התפעול חייב להיות נכון ובהתאם להוראות. תודה על ההקשבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.