חלונות "ויסטה" לא יהיה יפה לפיראטים

Ambious

New member
חלונות "ויסטה" לא יהיה יפה לפיראטים

מיקרוסופט הודיעה השבוע כי טכנולוגית הממשק הגרפי החדשה של חלונות ויסטה, "Aero", ישתמש בבדיקת WGA חדשנית ולא יעבוד על מערכת הפעלה שלא אומתה כמקורית על ידי מיקרוסופט. החברה מקווה לשכנע בכך יותר משתמשים לקנות את מערכת ההפעלה בדרכים חוקיות, ולא בדרכים פיראטיות. דרך אגב, במיקרוסופט מודעים ל- Patch הקיים כיום לעקיפה של ה- WGA, ועובדים על השלב הבא (אם כי כפי שההסטוריה כבר הוכיחה בעבר, לכל פיתרון במוקדם או במאוחר יהיה אנטי-פיתרון)

Ambious

New member
לא, מה שיש לך (אני מניח) זה Theme

שנראה כמו או נקרא Aero, אבל עובד על הבסיס של WindowsXP. Aero הוא יותר מסתם Theme, אלא מנוע גרפי חדש לגמרי שעומד מאחורי ה- UI של המערכת.

Ambious

New member
שוב, אז יש לך צבעים ו- WindowsBlind

כפי שאמרתי, Aero זה השם של הטכנולוגיה שמיושמת בויסטה, לא השם של הצבעים והסקין אלא של המנוע שמאחוריהם.

roin10

New member
הבלינד סתם מותקן אני לא משתמש בו

ותאמין לי זה לא רק הצבעים

Ligeiro

New member
למקרה שלא הבנת

Aero היא טכנולוגיה - היא לא סקין, לא תוכנה, ולא קובץ שאתה יכול להוריד ולהתקין. היא מיושמת באופן אוטומטי בWindows Vista. כדי לגרום לXP להראות כמו Vista, אין צורך בבליינד, ומספיק לעשות שימוש בmsstyle. נסיון שכנוע נוסף?

זה לא משנה מה הם ינסו

בשורה התחתונה הם מיקרוסופט, ולכן תמיד תימצא איזושהי פרצה.

tenen

New member
אתה לא הגון

בוא נגיד שבתכנות טוב אתה מסוגל לעשות שגיאה לוגית אחת ל 100 שורות לפני הQA ואחריו אתה תשאר עם שגיאה לוגית אחת ל1000 שורות ושוב ככל שאתה עם יותר שורות יותר קל לך לעשות אחוז גבוהה יותר של שגיאות לוגיות כי ההסתברות שתעלה עליהן קטנה יותר מספיק שלמיקרוסופט תהיה עם שגיאה אחת ל 5 אלף שורות קוד שזה חמישית ממה שאמרנו אחרי הQA הראשוני ועדיין שרצות מליוני שורות קוד זה תהליך של שנים לדבג את זה.

Ambious

New member
מנהל הרשת הראשון שהכרתי בחיי

אי שם בשלהי 1999, אמר לי משפט שעד היום מלווה אותי: "הקוד היחידי שאין בו באגים הוא זה שמעולם לא כתבת"

למעלה