חלונות מוקשתים-וילון?

Phoebs

New member
חלונות מוקשתים-וילון?

שלום יש לי בבית 3-4 חלונות בצורת קשת לכולם יש מין תריסים כאלה VERTICALS וזה נראה בסדר חוץ מבאחד החדרים שם זה מזעזע והורס את הלוק של החלון שרואים רק מבחוץ הנה דוגמה של החלונות במחוץ מה שמים מבפנים על מנת לשמר את המראה המיוחד ולא לחסום או לתת הרגשה של חלון ריבועי? תודה!

לצמה את בכלל רוצה לשים שם וילון?

אפשר כדי שלא תכנס שמש להתיז חול דוגמאות יפות או לצייר בצבעי זכוכית

Phoebs

New member
זה דוקא אחלה רעיון לחלון הזה

באמת לא חשבתי על זה אבל יש עוד 3 חלונות כאלה בבית מקדימה (זה הצדדי) ואחד בחדר של הטלויזיה וחייב להיות חשוך עכשיו יש שם מה שרואים בתמונה בצבע בורדו מכוערררררררר שהאנשים שגרו פה קודם השאירו גם בחדר שינה שלנו זה ככה וזה מזעזע בטירוף אני כבר אעלה תמונות לבקש קצת רעיונות והנה 2 חלונות אחרים בסלון הקדמי של הבית שדוקא בסדר איך שהם.. בעצם רק החלון בחדר טלויזיה בעייתי

0 אור 0

New member
ואם את כן רוצה וילון

יש וילונות ורטיקליים שאשר לבנות בצורה שמתאימה בדיוק לחלון - מניחה שזה לא הכי זול וגם דורש הרבה תחזוקה - כי וילונות ורטיקליים שלא מנקים אותם ממש טוב נראים כמו משרד ישן ומעופש

Phoebs

New member
מה עם משהו מבד?

לפחות לחדר של הטלויזיה? לצלם איך נראה מבפנים? כרגע יש ברדק :)

0 אור 0

New member
לא ראיתי מוכן

אבל מניחה שאפשר לתפור בשיטה של פעם - להכין אצל נפח מוט מעוגל בדיוק בקו של החלון (פנימי או חיצוני) ולתפור וילון מעוצב ומתאים. בכל מקרה זה דבר שדורש לעבוד עם אנשי מקצוע מעולים

Phoebs

New member
כאב ראש מה שמוזר זה שיש מלא

בתים באיזור שלנו עם כאלה חלונות מעניין מה עשו

Phoebs

New member
מצאתי פתרון!!!!!!!

ראו את התמונות המצורפות יש כאלה מיוחדים לחלונות כאלה שבוע הבא תגיע אלי מעצבת פנים מDEPARTMENT STORE פה בקנדה ותמדוד את כל החלונות ותתן לי הצעות ומחירים יו אני כבר מתה לשנות את הכל נזכרתי גם שיש לנו בחדר שינה עוד חלון כזה ליד הג'קוזי ועכשיו יש שם BLINDS בצבע בורדו ערבי ומכוער! כל החדר שינה שלנו עם צבעי בורדו וזה מכוער ביותר! אני אצלם תמונות של לפני ואחריי מקווה שבקרוב מאוד יחליפו לנו את כל הוילונות בבית ושזה לא יהיה יקר מדיי...

למעלה