חלונות 10 יהיה האחרון אמרתם. ואני אמרתי כבר אז שזה בולשיט.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אולי...גם אם צדקת...יהיו שינויים אבל צריך לראות מה ומי ואיך ישפיע על המערכות..ובכלל מתי זה יצא כעידכון לכולם...נדע רק אחרי ההצגה..הרבה לא יודעים כרגע על מה יהיה בדיוק בשינויים...

רוב הזמן נח

Well-known member
אולי...גם אם צדקת...יהיו שינויים אבל צריך לראות מה ומי ואיך ישפיע על המערכות..ובכלל מתי זה יצא כעידכון לכולם...נדע רק אחרי ההצגה..הרבה לא יודעים כרגע על מה יהיה בדיוק בשינויים...
אני שמח שבעוד כמה זמן כשאני אקנה מחשב חדש כבר לא יהיה חלונות 10. כמו שדילגתי על ויסטה.

אני מקווה שבמערכת החדשה ישימו סוף להשתלטות העידכונים וזה יחזור להיות כמו בחלונות XP וכמו בחלונות 8.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני שמח שבעוד כמה זמן כשאני אקנה מחשב חדש כבר לא יהיה חלונות 10. כמו שדילגתי על ויסטה.

אני מקווה שבמערכת החדשה ישימו סוף להשתלטות העידכונים וזה יחזור להיות כמו בחלונות XP וכמו בחלונות 8.
לא יקרה, יהיו עידכונים באותה צורה של "השתלטות"...אתה מצפה יותר מידי זה יהיה 10 משופר אל תטעה..אגב תתלונן על הלקוחות הבורים שלא מכדכנים ומתלוננים שיש בעיה..והפיתרון של החברה הוא לתת את העידכונים באופן זה..חוץ מזה סבלנות כאמור לא יודעים הכל על הוווינדוס הזה...יקח עוד זמן גם עד שיופץ...נחכה נראה נדע הכל..

רוב הזמן נח

Well-known member
לא יקרה, יהיו עידכונים באותה צורה של "השתלטות"...אתה מצפה יותר מידי זה יהיה 10 משופר אל תטעה..אגב תתלונן על הלקוחות הבורים שלא מכדכנים ומתלוננים שיש בעיה..והפיתרון של החברה הוא לתת את העידכונים באופן זה..חוץ מזה סבלנות כאמור לא יודעים הכל על הוווינדוס הזה...יקח עוד זמן גם עד שיופץ...נחכה נראה נדע הכל..
לדעתי ללקוחות הנבונים שקנו חלונות 10 בכסף ומתלוננים על השתלטות העידכונים, מיקרוסופט מספקים פתרון לבעיה. מלבד זה יש תוכנות צד שלישי שמטפלות בבעיה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לדעתי ללקוחות הנבונים שקנו חלונות 10 בכסף ומתלוננים על השתלטות העידכונים, מיקרוסופט מספקים פתרון לבעיה. מלבד זה יש תוכנות צד שלישי שמטפלות בבעיה.
אז תעשה תוכנות ..לרובינו זה טוב שיש דחיפה של עידכונים, כי רובם אבטחה..ואפשר לקבוע מועד להתקנה ואפשר לדחות מעט זה לא כזה נורא...ומבטיח לך זה לא ישתנה ..אני בטוח שלא.

eranra

New member
מה הסיפור של העדכון האחרון-עדיין בהמתנה, של גירסה 21H1 ?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מה הסיפור של העדכון האחרון-עדיין בהמתנה, של גירסה 21H1 ?
כנראה המחשב שלך עוד לא מתאים לקריטריונים שהם בודקים...תמתין עוד קצת. אפשר לשדרג בלי להמתין אבל אם יהיו בעיות ..זה עלייך

אתה יכול לעדכן ישר מפה

שוב אם יש בגים תקלות ודברים לא עובדים טוב בשל העדכון שמיקרוסופט עוד לא ממש אישרה לך ...כי אולי לא פתרו את כל הבעיות עם החומרה שלך זה עליך

eranra

New member
הי תודה על התשובה לא דחוף לי בכלל להתקין....
תודה

למעלה