חלונות XP לא מזהה iaudio f2

honeycombs

New member
חלונות XP לא מזהה iaudio f2

אני מחברת את ה Iaudio, חלונות כן רואה אותו ככונן אבל כשאני רוצה לפתוח הוא מקפיץ לי את החלון ששואל באמצעות איזו תכנה אני רוצה לפתוח. הבעיה היא רק בפתיחת כונן. כאשר קופץ החלון שחלונות מקפיץ כשהוא מזהה ושואל מה ברצוני לעשות - אם אני לוחצת על open folder to view files זה עובד. וגם כשאני בתכנת מוסיקה ופותחת דרך open-->file זה עובד. רק פתיחת כונן לא. מישהו נתן לי איזה שינוי רג'יסטרי שאמור לתקן את זה, אבל זה לא עובד. רעיונות מישהו? תודה ולילה טוב.

uriler

New member
אם את לוחצת כפתור ימני, מה מודגש

בצבע שחור כהה?

honeycombs

New member
היו וירוסים

הבאתי לחבר שעובד במחשבים והוא סידר לי את זה. כנראה היו וירוסים שהאנטיוירוס שלי לא מצא / הצליח להוריד בקובץ autorun של הנגן. או משהו.

uriler

New member
אוקיי, הנחתי שבזה מדובר.

ממליץ להוריד למחשב ולהריץ כאשר הנגן מחובר את Flash Disinfecter - כלי ייעודי לטיפול בוירוסי Autorun (יכול להיות שגם המחשב נדבק - לעיתים יש סימפטומים מעצבנים). ממליץ לגבות לפני כן את המוזיקה שעל הנגן.

uriler

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

שימו לב - שני דברים שמצוינים שם אבל כדאי להבהיר - 1. אנטיוירוסים מסויימים / מערכות הגנה ברשתות ארגוניות יזהו את הקובץ הזה כמזיק / ימנעו גישה להורדה שלו - הוא מכיל מאפיינים כאלו, אבל הוא יעיל ובטוח לחלוטין. 2. במהלך ההפעלה שלו המחשב נתקע לשניה / המסך הופך שחור - תופעות אלו תקינות לחלוטין, פשוט חכו קצת.

למעלה