חלונות xp

oronk

New member
חלונות xp

מה ההבדל בין הגירסה הביתית לגירסה המקצועית של חלונות אקס.פי.?

lizansak

New member
ובכן...

הגירסא הביתית מיועדת עבורך גירסאת pro מיועדת לשרתים ולמשתמשים שכבר יודעים את ההבדל וזה לא שאני מנסה לזלזל - אפשר תמיד ל"הגר" לגירסאת פרו, אבל היא פחות נוחה לשימוש שוטף

oronk

New member
השאלה היא...

האם בגירסה הביתית יש iis ו- component services? ובכל זאת, האם תוכל לסכם איזה features קיימים בגירסה מקצועית שלא קיימים בגירסה הביתית, ולהפך? למשל, שמעתי שבגירסה הביתית קיים firewall שלא קיים בגירסה המקצועית...

AfiComp

New member
כמה דברים...

א. ה-XP PRO לא מיועד לשרתים (גירסאת ה-64BIT שתצא בשלב יותר מאוחר, תהא מיועדת לתמוך במעבד האינטיום החדש של אינטל, שעובד כמובן על ליבה של 64 ביט, ותשווק כמערכת הפעלה לתחנות עבודה מאד חזקות, תצא גם גרסה שתקרא Windows XP .(dot) NET Server) והיא (!) תהא מיועדת לשרתים) ! ב. יותר על מערכת ההפעלה (בעברית !) תוכל למצוא כאן. באדיבות ארז בן-ארי והאתר פיסי פוביה. בברכה, AfiComp

antidot

New member
תהרגו אותי

אבל הפעם אין סיכוי שאי פעם אשדרג ל Server.NET יש לי את "Windows Codename "Whistler שזה בעצם גרסאת הביטא של .NET זה 2000 SERVER עם אינטרפייס של XP. ולשים על שרת אינטרפייס יפה (ויותר כבד) זה הטימטום הכי גדול ששמעתי עליו. (רק מוסיף 5 אגורות) Antid0t

oronk

New member
עדיין חסר לי מידע...

המאמר לא מסביר את ההבדל בין הגרסאות...

oronk

New member
עוד שאלה קטנה...

קראתי מאמר באתר של מיקרוסופט לגבי ההבדל בין הגירסה הביתית למקצועית. מה שלא מובן לי זה האם כל פיצ´ר שיש בגירסה הביתית ניתן למצוא בגירסה המקצועית, בדגש על האם בגירסה המקצועית יש את ה- Fast User Switching ואת רכיב ה-firewall שקיימים בגירסה הביתית?

AfiComp

New member
בנוגע לפיירוול - 100% כן

ואני מניח שגם את המעבר המהיר בין משתמשים. בברכה, AfiComp

למעלה