חלוץ ניגרי מועמד

חלוץ ניגרי מועמד

החלוץ הניגרי ג'ורג' דאטורו (George Datoru) אמור לנחות לקראת הסופ"ש ולהיבחן בב"ש. מדובר בחלוץ בן 29 בעל אזרחות כפולה (ניגרית ואוסטרית), בעל 4 הופעות בנבחרת ניגריה. ממידע שמצאתי עליו מדובר ב"חלוץ חזק וחסון, בעל יכולת אווירית טובה, שיכול לשחק גם בכנף". החל משנת 97 שיחק כ- 8 עונות בקבוצות שונות בליגה הראשונה באוסטריה (מתוכן 3 עונות באוסטריה וינה). ב-2004 עבר לעונה אחת ליוון שם לא הצליח. (0 שערים) בשנתיים האחרונות הוא משחק בקפריסין בקבוצת א.א.ק לרנקה. לא מדובר בסקורר גדול (הבקיע בכל הקריירה 31 שערים ב-218 משחקים). לאורך שנותיו באירופה הבקיע בערך בין 3-5 שערים לעונה. עונות בולטות שלו היו ב-2000 באוסטריה וינה, ב-2004 בפשינג (גם באוסטריה), ובעונה שעברה בלרנקה - בכל אחת מעונות אלו כבש 5 שערים. דווקא העונה האחרונה היא אולי הכי טובה שלו מבחינת יחס שערים למשחקים (5 שערים ב-25 משחקים). עוד פרט מעניין עליו: בעונה הראשונה של גוטמן בקדנציה השנייה שלו בב"ש (בעונה שהביא את סיסטון ודוארטה), גוטמן היה מעוניין בדאטורו. לדעתי לא חלוץ גדול, אבל בהחלט טוב לליגה הלאומית. הכל תלוי באיזו יכולת הוא נמצא כיום.

HBSFC1

New member
גם אני מצאתי מידע דומה על דאטורו

ולא הרמתי גבה על השחקן. הוא נראה חלוץ שמזכיר קצת את אגוי אלומיידה, במידת הפיזיות והכוח. לא הייתי בונה על שחקן שכזה, הייתי מעדיף לבחון שחקנים אחרים שנפלטים מליגת העל.

gal6444

New member
מזה החלוצים האפורים האלה

מזה החלוצים האלה עכשיו חלוץ ששם 5 שערים בעונה זה לא חלוץ שלא יביאו אחד כזה חשבתי שלאנדו יודע להביא זרים

למעלה